Monday, May 14, 2012

MAN CITY JUARA EPL !



game memang panas !
lima minit terakhir baru man city dapat 2 gol !


lagi satu..pasukan hoki remaja malaysia juara asia kalahkan pakistan !


GAME HEBAT..
top 4 EPL.
1 MAN CITY
2 MAN U
3 ARSENAL
4 TOTTENHAM HOTSPURS

15 comments:

Anonymous said...

celako..celako..celako city...cis

Anonymous said...

pehal nk celako plak?tahniah man city..owner dia sheikh mansor org islam.padan muka man utd.red devils gelaran dia ptut tak menang..sebab setan merah,haha.berdosa tau sokong team setan merah tu.

Anonymous said...

Season ni manyoo apa cup yg dia dapat?....
Hareem

Anonymous said...

Ada la menyuu dpt charity shield..
Tu perisai belas ikhsan bkn piala la

Anonymous said...

SORRY TO SAYLAH .GOKI,org pahang nanti dapat pujian.terkadang menyampah aku

Anonymous said...

SORRY TO SAYLAH .HOKI,org pahang nanti dapat pujian.terkadang menyampah aku

Anonymous said...

Spurs tempat ke 4 tetapi tak gerenti ke Champion Leageu. Kena tunggu final CL minggu depan. Kalau Chelsea kalah final baru boleh celebrate. MU juara juga untuk 2 minit je bagilah dia chan. Taniah hoki. Remaja kita JUARA.

Anonymous said...

tak der ker, orang Parti Ajaran Sesat nak salahkan UMNO kerana MU gagal.
hahaha..

Anonymous said...

Jangan lupa skuad hoki remaja kita,cemerlang menewaskan Australia di final Piala Sultan Johor yang lepas dan melakar sejarah pula sebagai Juara Remaja Asia.Tahniah!

Anonymous said...

Aku dh lama sokong MSiti..main mlm no memang cun..Setan Merah..kesian....
sape2 dok pakai tshirt MenYiu bakar jelah,,

Anonymous said...

Beli Harakah hari ni kerna headline MU kalah konspirasi UMNO...hahahahaha...dungu punya PAS!

To Live Again said...

Hhahah kesian tgk ramai meroyan pasal MU..Ada ckp haram sokong la..sbb nama Setan merah la..ada kata kena sokong City sbb owner dia org ISLAM hahahh geli ketiak dgr..Setakat ISLAM pon tp membazir duit ratusan juta pound utk team bola EPL, saper yg dpt manfaat?? Tak ker YAHUDI jugak hahah..

Come on la..Aku pon sokong EPL gak..Tp xder la plak nk main sentimen mcm budak2..Konon sokong MU ni sokong SETAN la..Sokong Lpool dulu sm mcm sokong Carlsberg la mcm2 hahah..

MU kalah sekali dlm tempoh 5-6 tahun org bising..Yg lpool dh berpuluh tahun x mng EPL suma diam jer hahahha...

aloya said...

To Live Again,

fans lalang memang mcm tu bro, kalau aku sokong Pool maksudnya aku sokong Standard Chartered bank ke?

Tapi aku ada akaun HSBC je, camner?

hahaha GGMU!! We'll bounce back next season..

Love United, Fcuk the rest!

Anonymous said...

Gap... Spurs kena tggu gak lah UCL final Sabtu nie... Kalau chelsea menang, spurs tak gi UCL dan Arsenal (im a gooner) kena playoff... Huhu...

Tapi yg paling happy skuad muda hockey kita... memang mantap... dari Sultan Johor cup sampai junior asian cup tak pernah kalah lagi... tabik spring to them...

anti bohmau said...

GAP,

bola punya pasal pun nak berpecah belah ker?

"dei aci, sikit punya hal pun mo gado ka? itu ane suda cakap elok2, pigi masuk dalam la"!!

apa2pun, elokla kita beristiqamah dlm hal2 duniawi ni!! sokongla pasukan mana pun tp jagala imej sbg manusia beriman!

ambo pernah sokong newcastle dulu2 sbb minat ngn alan shearer. pahtu jd tawar hati sbb rasa mutu bolasepak dibayangi duit.....itu hanya pendapatan ambo jah...jgn marah aa?