IKLAN BERBAYAR

Friday, September 28, 2012

BOIKOT DAP LAKNATULLAH NI !


67 comments:

Anonymous said...

Aku setuju pastikan DAP tersungkur

Anonymous said...

Boikot juga PAS dan PKR yang menjadi balaci DAP

Anonymous said...

Mohon syarat mengundi hanya untuk orang melayu dan bumiputra je...


yang lain tu dah bagi kewarganegaraan tu kira bagus la

Anonymous said...

Setuju nama pon Tanah Melayu Bro

Jijan Mali said...

Boikot semua pencacai-pencacai DAPpigs termasuklah keldai-keldai dan pak turut mereka semua. Syarat mengundi untuk orang melayu dan bumiputra saja tu memang aku sokong 1000%.

Anonymous said...

BOIKOTTTTT..!!!!!

kita spread BOIKOT ni kat semua media...facebook, Tweeter bla2...mulut ke mulut...

insya-Allah boleh.

Walau Melayu bukan pelopor ekonomi tapi Melayu pelopor kuasa membeli...

Hidup Melayu...!!!

Anonymous said...

Dah terbukti kat penang DAP ni memang tamakkk

tak caya tanya timbalan ketua mentri penang....

1 juta % setuju hak mengundi pada Melayu & Bumiputra jeeee

Servant of God said...

Memang aku tak pernah masuk kedai dia. Lepas ni memang aku ajak semua orang boikot tempat tuh.

Anonymous said...

terkini Pro BN menang lagi di UM

ini tanda orang Muda tolak PR


Aku bangga jadi X UM

Hidup BN

Anonymous said...

Member2 aku x UM semua dah masuk BN

UM 1997

Anonymous said...

Mohon kerajaan banyakkan peniaga2 melayu ....

dah bosan gi kedai cina specialy masa service keta....

Bukala rangkaian service keta peniaga melayu yang berkualiti

mesti cina tak tidur malam lepas ni

sudah tiba masanya kuasa ekonomi dikuasai orang melayu

Anonymous said...

Sungkurkan DAP agar Maruah Melayu dapat dipertahankan

Anonymous said...

Pakcik2 PAS dah udah la tu jadi pencacai DAP...

aboudiabydoo said...

Saya sokong dan beri komitmen utk tidak lagi ke Old Town. Sebelum ni ada pergi juga utk guna wi-fi dia, tp lepas kes ni mmg dah tak pergi dah.

Tahniah pd siapa yg buat banner ini.

Terbaru dari Pilihanraya Semula 2 Kerusi di Kampus UM!
Pro-BN menang di UM!

Anonymous said...

Kalau semua IPTA Pro BN menang maknanya riwayat PR semakin hampir la yeee

tahniah orang muda anda telah menyelamatkan bangsa dan negara ini

Anonymous said...

BOIKOT DAP .....


SETUJU

Anonymous said...

Aku dah lama geram tengok DAP yang tak sudah mempertikaikan hak orang Melayu niii

tak sabar nak ngundi...


Pemuda BN

Anonymous said...

GAP update budget ada tak aku tak de channel nak dengar


Boikot DAP setuju sgt2

TontoJr said...

BOIKOT!!!!!!


BUY CHINESE LAST!

Anonymous said...

Belilah barang2 di Mydin...
murah..pampers anak aku jenama Drypers beza rm10 yng di jual di kedai dan pasaraya kendalian orang2 china.

Anonymous said...

Proton dan MMC Malaysia pls appoint Malay Panel

Tak mau cina lagi perggghhhh

Anonymous said...

Phewwwwwwwwwiiitttttt!!!

Lari tajuk sekejap....

Pro BN menang di UM dalam pilihanraya
semula 2 kerusi di Kampus UM!

Mana pencacai tahap paria yng mengatakan semua anak muda di universiti menyokong PR meh lah sini bagi komen.
Semestinya selepas minum di Old Town White coffee korang akan lebih dibabikan ngeh..ngeh..ngeh..ngeh...
ngeh..negh..ngeh..!


Anonymous said...

Confirm haram minum di Old Town White Coffee..?

Rujuk Blog,
.akanSuaraAnakMuda1malaysia+%28ARMAND+GERAKAN+SUARA+ANAKMUDA+1MALAYSIA%29

Anonymous said...

Budget dah start Al juburi mesti tak duduk tenang

Anonymous said...

Budget Mesra rakyat yeaaahhh

Boikot DAP

Anonymous said...

Lapas ni mesti payau laaa puak2 pembangkang ....

PR bye-bye

Anonymous said...

Skim insurance untuk peniaga kecil dibiayai kerajaan dgn belanja 16 juta setahun

Anonymous said...

Peniaga & penjaja diperuntukkan dana pinjaman untuk memajukan peniaga kecil dan sederhana

Anonymous said...

Oil & Gas insentif - 100% pengeculain cukai selama 10 tahun

Anonymous said...

pengecualian cukai peniaga sektor pelancongan yahoooooo

Anonymous said...

Cian sunnguh pecacaii Pakatan cmne mau backup perniagaan Tuan Besar DAP makanan Haram Ha Ha Ha...

Anonymous said...

Skim Insurance bagi nelayan

Anonymous said...

pengusaha sawah skim perlindungan takaful 13k bagi setiap pesawah

Anonymous said...

Aku tengok orang2 PAS menikus je buat2 tak dengar......-)

tak sanggup nak dengar

Anonymous said...

Yesza...JOM BOIKOT produk celaka DAPig tu.....

Apa dia igt puak dia yg menguasai ekonomi akan terus kukuh kalo kuasa beli yg majoriti org Melayu brpakat mmboikot...

Harus diajar..idop di donia nih kite saling perlu memerlukn...Jgn trlalu 'ASSOBIYAH' dgn kaum dan perjuangan sendiri saja....

BOIKOT OLD TOWN WHITE COFFEE SERTA ROTI MASSIMO..

Anonymous said...

Kita hancurkan keangkuhan DAP ni ajar dia sket...

Hidup Melayu

Anonymous said...

baru aku tau white cofie dap ig punya aku selalu minum kat ciru nampak saifudin abdullah menteri KPT pun suka minum kat sini

Anonymous said...

bangsa pendatang mana ada hak mengundi

Anonymous said...

aku amat sokong undi unt melayu dan bumiputra jee undi mereka utk meletakan wakil suara meka kpd kerajaan tapi undi meka bukan penentu kuasa kerajaann sokonggg takkkk

amnitpg said...

Semua pembaca yang budiman dan moderator, saya ingin mencelah sedikit promosi.

Saya adalah pengusaha kopi berstatus Bumiputra yang mengeluar poruk kopi putih HALAL atas jenama Malaysia Coffee dan boleh lihat Fb - Natural Helathpro. Jadi sesiapa yang berminat ingin mendapat produk kpoi halal yang sama setanding dengan kopi Old Town , sila hubingi saya untuk maklumat lanjut.

amnitpg said...

Pembetulan: FB - Natural Healthpro

Anonymous said...

Indahnya klu melayu brrsatu....Islam akan bersinar diMalaysia!!!

Anonymous said...

Kopinkat restoran mamak lagi sedap!!

Anonymous said...

bro GAP
saranan untuk BOIKOT OLD TOWN WHITE COFFEE SERTA ROTI MASSIMO..

wa beri jaminan 100% akan turut serta...

biar puak2 tak basuh punggung ni diajar erti hidup bermasyarakat...

aku amir

Anonymous said...

Secara jujurnya aku telah meneliti dan membuat kesimpulan yg sampai bila2pun cina dap xakan bersetuju dgn hudud pas.Sama lah jugak dgn cina mca.Pikir2 le......

Anonymous said...

DIA ADA BELA ANJING.
NAMA ANJING DIA NZAR TOKAK.

Anonymous said...

Aku rasa mereka dah tahu belang anwar sebenarnya..

UM 2010

Anonymous said...

Kenapa kita nak sokong ekonomi cina pada akhirnya diorang kata kita MELAYU BODOH??

Cuba banding orang melayu datang kedai diorang dgn diorg datang kedai kita?


Aku dah lama amalkan berbelanja di kedai melayu dan isi minyak di Petronas/stesen minyak lain nya milik bangsa melayu..

Dengan wujudnya kedai 1 malaysia,
diorang mula cacing kepanasan ekonomi dia terjejas sket la..

Pastu mula la kata produk 1 malaysia takde kualiti..

Anonymous said...

Macam mana nak buat melayu bersatu?

Tunggu PAS dan Umno gabung 1 parti hmm tak taula bila..

Menteri2 dlm parti manapun Jgn berkongsi politik dgn minoriti la aku agak..

Di China/India mana diorang bg politik kat minoriti..

Malaysiaje terlebih baik sampai diorang tijak kepala kita..

Indonesia masih kuat,marginal antara pribumi dgn minoriti 10%...

Anonymous said...

Puiih..old town dapig punya...nyesal aku mnm kat situ.. Kena samak.mulut aku nih...Not any more ngeh... BOIKOT tetap BOIKOT..

Aku setuju sgt kerajaan wujudkan konsortium glc service keta dan tayar yg berkualiti dpd org melayu..dh byk sgt mengalir duit aku kat cina ni...dh laa tu berniaga kencing org je..dh tkde alternatif pergi gak la kat cina...

Well done UM student... Pro bn bermakna marilah kira sama sama menyumbang ke arah penambahbaikan pentadbiran negara.. Ds najib sentiasa dengar rintihan kita bro.. OEJ UiTM 1991 UM 2009

All the best ds najib.... Badwi main jauh2

Anonymous said...

Ini olang banyak bengis lo

Anonymous said...

BOIKOT....sebarkan kepada rakan-rakan

Anonymous said...

SAYA PERNAH DENGAR CERITA DI PULAU PINANG ADA SEBUAH RESTORAN MILIK MELAYU DIBOIKOT BANGSA CINA SAMPAI BANGRAP. APA KATA KITA PULA BOIKOT OLDTOWN WHITE COFFEE SAMPAI BANGRAP.

Anonymous said...

FROM NOW ON AKU AKAN BERBELANJA DI KEDAI MELAYU.
MYDIN BOLIH LEBARKAN JARINAN KEDAI.
AKU DAH STOP PERGI GIANT.
SKRNG MAKAN ROTI GARDENIA SAHAJA.
HARAM BAGIKU DAN KELUARGA AKAN MASSIMO.

ASHIK TOLONG CINA SAHAJA.SKRNG CIN nAK PIJAK KEPALA POULAK ! TOO MUCH.

NOW ALAWAYS MALAY FIRST........

Anonymous said...

BOIKOT OLDTOWN WHITE COFFEE SELURUH NEGARA !! PADA SEMUA ORANG MELAYU YANG BERLAGAK KAYA WALAUPUN ANDA MAMPU.. JANGAN MASUK RESTORAN TU LAGI !...SEDAR LAH! INSAFLAH !

Tun Teja said...

Boikotan kopi dari Ipoh sudah ku lakukan sejak dahulu lagi.

Kopi Hang Tuah pakej yang berwarna hijau yang aku sasarkan sentiasa.

Anonymous said...

makan kat kedai takde standard. minum teh tarik kat kedai takde standard..justeru sanggup bayar mahal untuk status atau standard tapi yang haram masuk dalam perut???

Anonymous said...

aku dah lama tahu kedai ni dia n dap punya n dah lama boikot. sbb tu kedai dia kat shah alam mall tutup sbb org melayu dh tak masuk. lg pn kedai ni tak halal. mkn lah kat kedai org melayu je bros n sis.

Anonymous said...

boikot semua acara pakatan rakyat ceramah dan lain lain acara.

Anonymous said...

MAKANAN DI OLDTOWN WHITE COFFEE TIDAK HALAL...

Anonymous said...



Anwar Aljuburi

Anonymous said...

Aku tengok pun dah tak selera, ni nak minum makan kat situ, boleh jalanlah....poorah....

Anonymous said...

Mulai saat ni aku sekeluarga boikot depa ni buat selama2nya. Thx GAP for sharing. Keepup the good work!

Anonymous said...

GAP carilah lg produk dap utk kita tahu dan kita kempen memboikotnya..

Anonymous said...

Boikot bermula! Takbir! Together we can do it! Ayuh semua..

Anonymous said...

bomo siam..

nyatakan pendirian anda

1. dlm memboikot old town..

2. naik jet mewah..

Kenneth Richards said...

Phewwwwwwwwwiiitttttt!!! Lari tajuk sekejap.... Pro BN menang di UM dalam pilihanraya semula 2 kerusi di Kampus UM! Mana pencacai tahap paria yng mengatakan semua anak muda di universiti menyokong PR meh lah sini bagi komen. Semestinya selepas minum di Old Town White coffee korang akan lebih dibabikan ngeh..ngeh..ngeh..ngeh... ngeh..negh..ngeh..!