IKLAN BERBAYAR

Wednesday, September 26, 2012

SLOGAN PERJUANGAN ANWAR !


dari rakyat
kepada rakyat
wang rakyat
nuar JET kan !

membujur lalu melintang jet

jet tetap jet

lawan tetap lawan
lawan sampai dapat naik jet

alang alang menyeluk perkasam
biar sampai ke pintu jet !

62 comments:

Anonymous said...

u pya ayat mmg power..sikit pedih..tiap hari kena titik..

Anonymous said...

Kelas Gitu Bro..I like your GURINDAM PRU13 Nuwar ni

Anonymous said...

JETlajah Merdeka.......

Anonymous said...

On your mark! JETset! Go!

Anonymous said...

LAMA LAMA JET PUN MELETOP...................
NO BARAKAH

Anonymous said...

jual jubo ke yahudi dapat la ni seme.

otai

Anonymous said...

Saya dari dulu sampai sekarang ... tak pernah merasa naik kapal terbang . Agak nya bila laa dapat naik kapal terbang ni . Nak pergi luar negeri tak mampu sebab tiket kapal terbang mahal sangat .

.

Anonymous said...

tabung kena lagi banyak...tabung tin milo kena lagi besar......ceramah lagi kerap...janji dan spin lagi gah!!!!....utk mu nuar...jet oh jet...advance!!...sofistikated....masa itu jet....sekelip dah depan mata!!!

Anonymous said...

Separuh Lingkup negeri Selangor dibuatnya.

Anonymous said...

air asia ada! tambang murah gi la domestik flight....tempah awal gi balik raya tahun depan or balik kg!....buat rasa rasa klu nak laaaaa......

Anonymous said...

fuyoo.. segala2nya mewah, jet mewah, bas mewah, rumah mewah, kete mewah, hidup mewah pemimpin2 PR ni.. ialah berjiwa rakyat la katakan..

kalau pemimpin BN naik beca pun dah terjerit2 tiga hari tiga malam kononnye dah guna duit rakyat...
pelik pasal apa balaci2 PR tak melalak plak..?? buta ke atau buat2 buta.. ini ke yg dikatakan pemimpin2 PR zuhud dan maksum yg dibangga2kan oleh puak2 PR ni..??

kahakk.. pthuii... Pkr

hampehhh.. punya PR

Anonymous said...

Tak nampak apa masalah pun.

Anwar kan bakal PM nanti, jadi mesti ada standard sikit.

Tak kan nak suruh dia pi kempen naik kalterbang TUDM, AirAsia, MAS atau kayoh basikal atau naik sampan?

Kan pemikiran bodoh dan banggang macam tu?

Anonymous said...

hai pemimpin2 jangan naik jet lg nanti meletop..... jika dah smpai ajal ..jalan....

Anonymous said...

kalau yg 'jalan' cepat tu... yang kepala jahat ... ok jugak.... aman rakyat dari tertindas.....

Anonymous said...

minta tokey2 kapitalis ni jual saja jet.... derma duit kpd lebuhraya rakyat tanpa tol........

Anonymous said...

GAP kata: ..KOMEN TERPAKSA DI MODERATE SEKETIKA KERANA SEORANG 'PENGKOMEN' BERNAMA BOMOH SIAM ( PENYOKONG PAS ) TELAH MENGHINA NASIB ANAK YATIM PIATU PADA TAHAP MELAMPAU.-----------

heheheeheheheeeheheeheeehheee... kau melampau ke BS?

itulah alasannya ye?

BS bila nak muncul lg?
aku minat hujah ko..... checkmate GAP!

Anonymous said...


Mat Sabun x ikut skali ke...

Mat Sabun + Aljuburi = Kencing

Anonymous said...

Sebarkan ayat ni ke semua blog, facebook,tweeter etc - Anwar tak relevan!!!

matt said...

Anon 12:12

Ko minat hujah bomosiam? Hilang akal ke? Bomo tu tkde disiplin berhujah tau tak.. Dia koner sana koner sini.. Temberang sana sini.. Org yg bijak jadi loya nk muntah baca komen bomosiam..

Anonymous said...

Kalau bomosiam komen...terserlah ke "banganggan" nya....tapi gua tau dia nie jenis kaki bako...

Tapi dia takde chat box tak ceria.....kira macam terapi mental juga la kalau baca hujah dia....

agak2 kalau boleh sabar...sabar..sabar.....ha jumpa la berapa banyak bangang macam post BS....angin lalu saja la....

Anonymous said...

org ckp pasal jet, dia pi ckp pasal baju kot.

dasar kaki putar alam, selagi boleh spin dia spin.

org yg otaknya tahap keldai je ikut manusia mcm ni

Anonymous said...

Pok Nik buto ke Nuar 'zuhud' melampau2 tu? Demo bg ambo duit tu buak lebuh raye pn molek.. pitih oh pitih..

Anonymous said...

wei xyh le duk seru2 nama sial bomo laknat tu.. huru hara, perosak Akidah je klao si laknat tu posting sini.. ko pin stau hal. rindu kt org sewel anjing PR..hisshh..

Anonymous said...

Duk kat ampang ni dah lali tengok mak lampir. Macam2 kereta dia pakai, Q7, xc90 dan lain2 lg. Yg aku kesiannya, Pak Mail Kijo (ketua umno ampang) tu sblm ni banyak penggal juga jadi YB tp asyik belasah kereta merc hitam yg dah 2 generasi dia tu je.. Agak2 kalau mak lampir ni dpt jadi YB tiga penggal, mau dibelinya helikopter..! Mesti jeles Pak Mail..

Anonymous said...

Nanti dia mesti kata dia pinjam dengan bank Q7 tu....jawapan dah betul tapi larikk jawab soalan mesti...sapa tak kenal PR

Anonymous said...

Jet yang digunakan supaya lebih cepat buat Dosa fitnah, menghasut, memecahbelahkan rakyat Malaysia dan negara tanpa sikit pun rasa bersalah.

Memang LUMAYAN kerja nak menjahanamkan rakyat dan negara ni...Lepas naik jet ni, Mak Cik sekor tu lebih lancanglah mulutnya sebab nak dapat naik roket pulak lepas ni..

Malaun Malaun macam ni Sikit pun tidak ada rasa bersyukur, berTerima Kasih masing masing kaya dan senang lenang kerana berada di Malaysia, kerana kerajaannya kerajaan BN..

Sueh...Malang sekali bagi mereka yang percaya pada Orang macam Anwar Ibrahim dan kuncu2nya...Bersyukur aku, langsung tak terdetik sejak 1998 nak join PKR. Allah swt tutup pintu hati aku dari kena temberang hidup2. Pernah aku dipulau orang kawan2 kelas Agama sebab tak nak beli book mark mata lebam Anwar dan tiket high tea nak selamatkan Anwar Ibrahim!

Ha ha ha...sekarang terloponglah semua..awak kutip duit untuk Anwar Ibrahim, dia sekeluarga mewah sana sini jet setting..awak masih juga dengan kereta Ilham Tun Mahathir Proton Saga..tapi syukur..Kereta nasional sendiri dan paling penting sumber yang halal.........

Anonymous said...

ANWAR DAH TAK RELEVEN SBG PERDANA MENTERI.

Naik jet pun pakai spek hitam, Mcm orang timur leste naik kereta lembu pakai helmet.

Anonymous said...

turunkan harga minyak...susah saya nak naik bas n jet...saya taknak makan duit rakyat...hehehehehe

Anonymous said...

mangkuk ayun punya PR...dulu kan main lagi naik flight bajet...kununnye berjiwa rakyat..ada la skali tu aku ternaik satu flight air asia dgn tian chua...la ni apa sudah jadi?

Khaiiiiiiiiikkk ptuihhhhhh!

Dr. RBAONG said...

Good one:=)

Anonymous said...

nuar jubur hari2 kene belasah pasal jet ni..mula nk salahkan orang lain...slogan nuar jubur-'jet didahulukan, duit rakyat disebatkan'...

-pengundi shah alam

Anonymous said...

aku bangga naik proton saga antik, w/pun asalnya barang celup dari jepun, tapi la ni dah jd milik sendiri, drp naik jet mewah yg dipersoalkan. bila ditanya tergagap2 jawab mcm biawak lekat tulang.

Anonymous said...

Mula2 naik jet lepas tu naik roket dap singgah kat airport P Ramlee........kelasssss gitu nak mainkan sentimen dan bodohkan orang melayu.

Anonymous said...

lelaki Y..

naik JET asia???..

naik JETnadoll..

kes JETwat..

kampung JET Pala..

JETlajah merdeka..

16 JETtember..

we have the numJET..

ada berkotak2 JET..

suntikan JETsenik..

suntikan HJETV..

support JEWS...eh...JET!!! kah kah kah

Anonymous said...

macamana ni..penyokong pr?.......bangga tak..pemimpin korang .....orang pertama dan terakhir bermewah2 guna air jet liner luxury executive...falcon exclusive ni?......girang..garang...atau asam kurang!?...huiyehhh!

Anonymous said...

cai2 sekelian...tak nak cat merah ke kat kplterbang jet tu...kan tu standard ko org...

Anonymous said...

CAI2 PR HOI..

FOBIA DENGAN CAT MERAH PULAK?

MERAH ADA ONG MAAAAA...

KAH KAH KAH

Anonymous said...

ANON 9:39 AM

AKU TAMBAH YE.. JAM OJETGA..HAHAHAHA

Anonymous said...

Makin dekat pru makin banyak terserlah perangai dan wajah sebenar pakatan haram jadah ni..

Cepatnya tuhan tunjuk kpd rakyat...

Pada tahap sekarang hampir semua pemimpin pembangkang menjawab isu dan soalan dalam keadaan mcm terlekat tulang ikan jaws di tekak.. huru hara.. orang sini cakap lain orang sana cakap lain pulak.. dh tk sempat nk di koordinasikan jawapannya dek banyak sangat temberang, penyelewengan dan percanggahannya..

Petanda yang amat baik buat kita..
mereka dapat cash straight away atas kesilapan mereka..

Lepas ni anuar akan naik kereta berperisai pulak.. senang tangkis balingan penyokongnya sendiri yg tk berpuas hati..
Kawan sarankan khalid tempah kereta perperisai ini secepat mungkin sebelum terlambat dpd sykt Dong Feng, Cina..

Maralah UMNO jangan berlengah lagi..

Orang Endau, Johor (OEJ)

Anonymous said...

Dengan Gaji RM 1.00 Anuar boleh dapat
Jantan utk di balun belakang..Cina Doll utk di hentam..keluar negara sentiasa..dapat Bas utk Jetlajah Merdeka..dan dapat JEt..hebat dia punya Ekonomi..orang PAS gak yg bangang..sebab kena keluar duit nak dapat lebuh raya rakyat..porahhhh!!!

Anonymous said...



Terbaikk..

Anonymous said...

Bakal Perdana Menteri Tanjung Rambutan!!

hahahahahaha

-PasNgoK-

Anonymous said...

Jambatan Pulau Pinang
Membazir..

Kereta Proton
Nak buat jarum pun tk pandai..

Putrajaya
Nak Gadai weh..

KLIA
Membazir..

Lebuhraya PLUS, LPT dll
Membazir..

Litar F1
Membazir..

Naik Jet....terbaik

Anonymous said...

kalau jet rosak aljuburi tak ada masaalah, dia akan pinjam tikar terbang ajaib pok nik.

Anonymous said...

Naik Jet Terbaik!!

Sontot ChinaDoll Terbaik!!

Sontot bini members terbaik!!

Sontot Mat Jambu Terbaik!!

Tipu Rakyat Terbaik!!

Tipu Bini sendiri Terbaik!!

Porak Perandakan Bangsa dan Negara Terbaik!!

Wahkahkahakhkahakhakhah..

-PKR Laknat-

GotYou! said...

Mari semut main enjet-enjet.. meh semua kita naik jet! Kehkehkeh.

Anonymous said...

itu dulu...

sekarang ni pulak..

Jambatan Pulau Pinang
Tambahlah lagi 3 jambatan..asik jem je. susahkan lim guang eng nk p putrajaya ni..

Kereta Proton
Apa ni buat kereta je..buat jet la pulok..

PUTRAJAYA
Kau lah idamanku..

KLIA
Tambah lagi 5 lane.. satu utk jet aku take off..

Lebuhraya
Klu tok seir buak lebuhraye kak kalete kawe pakak2 buak sendiri paka duiit dermo rakyatt..kita tok paka duiit rakyak buak lebihraya nih.. tp kita mintok derma jo dapak pahalo..sene masok sorga kito..

Litar F1
boleh test keta ferari kat sepang

Naiklah jet.kita boleh safe duit rakyat..

Anonymous said...

Yang menumpang Jet tu mesti berwaspada.

Pastikan Jet tak terhempas dalam hutan.

Kalau terhempas nanti pasti ada yang kena JUBUR!!

Wahkahkahkahkahkahkah...

-PKR Laknat-

Anonymous said...

Nuar sewa jet untuk rakyat katanye...

Servant of God said...

Anonymous said...

Tak nampak apa masalah pun.

Anwar kan bakal PM nanti, jadi mesti ada standard sikit.

Tak kan nak suruh dia pi kempen naik kalterbang TUDM, AirAsia, MAS atau kayoh basikal atau naik sampan?

Kan pemikiran bodoh dan banggang macam tu?

September 27, 2012 12:00 AM

-------------------------------

Anwar bakal PM?

Ya, bakal Pensyarah Merajuk.

Sapa tah nak undi dia.

Anonymous said...

Lepas ni sewa Jet Lee pulok..buak bodyy guard.. tkyah pki pistol pki kung fu jo..pas tu suroh jet lee tunggeng bontot....terbaiik..

Anonymous said...

NAIKLAH JET.. SAFE DUIT RAKYAT

Anonymous said...

well said bro. cam chee bai ja. minta derma pastu pi joli plaks. haparaaa...

Anonymous said...

...macam kalau kereta saya rosak, saya pinjam ..... Baju kot ni pun saya pinjam tadi....hahahaha...

Anonymous said...

jelesnyer korang yer..takkan Anwar nak gi naik tongkang plak.Itu dia punyer fasal la.hati kaudu tul.

Anonymous said...

laaa...nak jeles apanyer?

dah dia yg kata ketuanan rakyat kan? so kalau rakyat tak naik jet, naik kancil je.. sepatutnya dia memanglah kena naik tongkang..kan selama ni dia mengaku pembela rakyat? walk the talk laaaa...janganlaa asyik2 walk the cock jaaaaaaa...

kah kah kah

Tukang Komen said...

Besnya jadi bakal PM kan? Tak payah jadi PM. Jadi bakal PM dah mewah watpe jadi PM. Janji dapat jetjubo.

Anonymous said...

Naiklah jet..untuk kesejahteraan anda.. jet FALCON900! Anda mampukah niak? Undilah PR anda mampu mengubahnya.. kah..kah.. ptuihh!

Anonymous said...

jet tu sudah standby..selepas pru13 dia nak angkat kaki ke phoenix usa..same flight ada nik aziz, hj haji dan karpal singh limkitsiang.

sampai phoenix anwar turun yang lain tukar flt naik rocket terus kebulan..semasa sampai di bulan roket tu terus meredah dan koyaklah bendera PAS. astaghfirrullah hal azim. innalillah..

Anonymous said...

Tukang komen

JetJUBO.... terbaik guling aku aku gelak. LOL

Anonymous said...

mana PAShit dan otak geliga, lama tak muncul

anti bohmau said...

GAP,

ni la yg juak2 pas/pr solat hajat sokmo2 ni supaya Allah SWT tunjukkan kpd rakyat apa jenis pemimpin duk ada dlm pr tu!!

ketua pembangkang menzahirkan segala keburukan yg dia lemparkan kpd pemimpin2 kerajaan BN tp ALLAH Maha Berkuasa telah buka mata kita tengok anwar BUKANLAH ZUHUD sedikitpun!!!! begitu juga dgn semua pemimpin2 pas pd hari ini...SEMUA DAH TIDAK ZUHUD LAGI!!!! semua dah gila bermewah2, extravsgasnza gituuuuueee!