Monday, October 1, 2012

TONGKAT AJAIB DAN SELIPAR BERKAT NIK AJIS !



harap pok nik tak kata spenda dia pun berkat :)

25 comments:

Ms Pearl said...

sekali dia kata dia punya jenama GUCCI - menangis la GAP heheheheheh

Anonymous said...

Mungkininila hubungkait yg di katakn oleh Nik Ajiz tentang bajet 'rohani' atau kaedah yg mmbawa manusia brtaqwa kpd Allah...

Yg nampak di sini ialah penganut PAS LEBIH BERTAQWA DGN NIK AJIZ HINGGA KETAHAP MENDEWAKAN DIA....

Nik Ajiz di jadikan sbg satu 'produk' SUCI TAHAP WALI dlm PAS...kata2 nik ajiz umpama mndengar wahyu yg xbisa di bantah oleh penganut TAKSUB...

Ini yg paling di sukai oleh pengatur produk ini krn memudahkn mrk menguasai PAS dgn menguasai PRODUK SUCI itu..

Semoga Nik ajiz sedar akan hakikat itu dan berhentila dr menjadi KERAMAT HIDUP ...mmg seronok di puja ttp entah bgmana nasib kite di SANA nnt...hanya ALLAH yg MAHA MENGETAHUINYA...SUBHANALLAH...

Anonymous said...

Ini lah yg dikatakan pergi ke Mekah di taja KROni...

dan kroni itu mungkin mempunyai kepetingan secara langsung atau tidak kepada pok nik..

sebagai ularmak ada saja ayat2 atau dalil yg menghalalkan cara ukt menghalalkan belisu menerimsnya.. klu org umno buat cam tu dah lama di cop makan rasuah dan tidak bertaqwa..pirrah cet..

Anonymous said...

kalau dah dalam perut tu busuk membusung
keluar aja kata-kata semuanya busuk-busuk belaka...
itu le yang dikatakan puak PR
mentornya anuar brahim

Anonymous said...

Ambil berkat
sedekah kat nik aziz naik aji
muka tak tau malu
patutnya situa ni yang sedekah kat orang susah untuk gi haji
ni tebalik pulak
kalau dah kaki kutip derma
gi haji pun harap duit derma
pas oh pas
pas pis pus

Anonymous said...

jika aku kaya le...
mahu saja ku sponser bilal, imam, noja dan pakcik makcik yang serba serbi kekurangan gi tunaikan haji/umrah jika tetunai hajat ku ni
bahagia sungguh rasanya

Anonymous said...

kata-kata ulamak ni
ada unsur-unssur riak le tu
perasan dia le ulamak suci
konon-konon sama paras dengan wali
tobat le nik aziz

Anonymous said...

Apa nak heran..sticker gambar Nicky merata...cuma belum buat tokong jer..Ni semua tahap cult..bawah sikit pada Ayah Pin..

warisan tmk said...

Sebenarnya puak Pakatan ni nak cuba tunjuk yang depa tak ada duit nak hadapi pilihanraya....nak cover cerita yang SUARAM dan Malaysiakini terima dana beratus ribu, malah berjuta dari Yahudi Amerika.

Juga nak cover cerita Anwar Ibrahim ada 3 billion di bank-bank luar negara.

hangkedee said...

Mentaliti pengikut Pas berotak udang.100% layak di perkuda oleh pemimpin.

Anonymous said...

sepatutnye sebagai MB, dia kena fikir bagai mana nak membantu org2 susah utk mengerjakan haji..

ini tidak hanya menanti, menunggu dan mengharap, org sponser dia utk ke mekah..

Anonymous said...

Dulu pengikut arqam ada simpan gambar pemimpin mereka......huhu taksub giler

Anonymous said...

konon miskin le tu
jual tongkat
bantal
surat
pakcik makcik
abang kakak
tinggalkan
pas dan anuar brahim ni
pembohong
bas lori beli juta ringgit
gi kempen naik jet
gi naik aji pakej mewah

Anonymous said...

dah macam tangkal pulak..

nabi sendiri pun tak dok suruh buat imej..ini siap boleh bawak kulu kilir dalam hand phone/dalam laptop/letak kat cermin kereta..jgn dok terjuntai gantung kat back mirror udah.

taksub gila..habis semua tok lebai berimej bebayang.

ini tak pulak dikata "bidaah"..nabi suruh ke?

BOB MALAYA said...

ini lah di pangil ajaran sesat nik ajis bodoh..patut lah org PAS sesat sampai ajaran agama islam yang diturunkan oleh ALLAH diperkecilkan kerana taksud terhadap nik ajis nyanyuk..insaf lah wahai org islam dalam PAS

Anonymous said...

mengapa umno meroyan kpd TGNA?

ulamak umno tak nak ajar para jahil dlm umno tu tak?

mengapa sebuk nk layak nik aziz saja .... dengki snagat kpd tok guru tu?

Anonymous said...

Tak sapa dengki...tapi sendiri lihat lah///...

Tun pun dah lama step down....

Dulu Tok Nik kutuk tun nak perintah lama-lama...Tun dah lama dah...Tok Nik masih nak tanding lagi. PAS takde yang layak pimpin kot...abe huse pun belum boleh harap.

Anonymous said...

Wahai Anon October 1, 2012 11:56 PM...

Ko ni baik...nmpak mcm baik hati..tp syg...mcm pendek akal...
Topik yg lebih penting dr UFB menekankan ttg aqidah.. jgn jd taksub... ko nmpak secara luaran, mcm ramai ahli2 UMNO yg kurg didikan agama..then ko nmpak org2 PAS secara luaran,dgn kopiah n btudung labuh, mcm terlampau penuh ilmu agamanya... jgn..jgn terlalu pandang luaran...kene pegi detail... jgn senang nmpak buruk org, tp huduh sendiri lupa... fikr guna a'qal yg Allah kurniakan... Ko phm tak apa aku ckp ni??? bkn apa..mostly aku tgk puak2 PR ni xde critical thinking...kurg maksimumkan penggunaan a'qal... suka dengar ceramah yg mengutuk memaki org...pastu gelak n kutuk ramai2...senang sgt kene peralat... Guna a'qal utk bertaqwa... Ada i'lmu tp x da adab pun x bleh gak beb... so renung2kan..fikr la elok2 supaya nanti korg phm ape faktor perbezaan utamaa antara manusia(especially puak2 PR) ngan lembu... tq.

Anonymous said...

Kalau Datuk Najib ditaja mesti puak-puak pencacai melatah meloncat macam beruk...bila Pok Nik ditaja? Takpeee... Pok Nik insan mulia, gitu?
Chaits!

Anonymous said...

Nabi pun tak suruh umat dia anggung2kan dia.

Ni bangga pulak.. tak takut ke azab Allah diakhirat

Anonymous said...

SETUJUUUUUU

jejakazman said...

klau aku kaye aku lebih suka sponsor orang miskin dari pada aku offer orang kaye mcm nik aziz tu....doa orang miskin lebih mulia....

Anonymous said...

11.56
sian pok nik kena lanyak
ada ke patut ularmak kena lanyak
cuba ko baca dan nilaikan komen-komen tu
fakta ke
auta ke
persepsi ke
aku percaya akhirnya ko pun akan lanyak tok guru ni

Anonymous said...

Patutlah cakap merapu sebab guna wang haram. Bersahabat pula dengan saitan. Elok benar jika letak saja jawatan. Kerana jika lebih lama akan menyebabkan lebih ramai orang lagi yang akan berdosa.

Anonymous said...

Sedapnya hidup asik kena payung...patutla orang tua ni liat nak berambus dr jawatan MB..dah lah keje malas,maki hamun siang malam,hasil takdak..tup2 ada orang taja kesana kesini..telalu sangat bagi muka kat orang tua ni tulah hasilnya.