Thursday, November 1, 2012

SEA GAMES VERSI PAKATAN ! HAHAHAHAHA

9 comments:

MegaBidaman said...

hahaha , diaorang ingat diaorang je boleh edit video ... kan dah terkena batang hidung sendiri .. kah kah kah , caya lah GAP

Anonymous said...

Kah kah kah kah... badut-badut PR punye lumba lari.

REZAB Tanah Melayu said...

salam perjuangan..

pohon pautan di blog tuan

http://rezabtanahmelayu.blogspot.com/

tq

TOKGURU86 said...

Salam tuan GAP. Harap tuan boleh pautkan blog saya pada blog tuan. Terima kasih daun keladi..

Anonymous said...




OSTAD NAZRI AZIZ .... KAKI KELENTONG .. BELAAN UMNO!

Anonymous said...

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan Petronas Carigali Sdn Bhd dan Lundin Oil menemui rizab minyak tambahan di medan minyak Bertam, yang terletak di Blok PM 307.

Beliau berkata medan minyak yang terletak kira-kira 160km di luar pesisiran pantai Semenanjung Malaysia bertentangan Pahang, pada kedalaman air 76 meter.

Anonymous said...

HAHAHAHA...

Anonymous said...

Orang tanya dia pun tak jawab..isu liwat..angkat sumpah. Suruh angkat sumpat org yang tanya kena maki sama juga isu jam omega wartawan tanya juga kena maki. Dia cakap memang pandai tapi cakap dia banyak kelentong.

Anonymous said...

HHHHHHHaaaaaaaa.....hhaaaaaaa.....haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa