Thursday, December 27, 2012

FOTO AKSI NGAR/NGEH REMBAT BALAK NIK AJIS BAGI !






49 comments:

Anonymous said...

Hadapkan saja mereka ini ke Mahkamah.

Anonymous said...

Orang lain buat rasuah, pecah amanah dll. Mereka buat semua sedekah amal jariah.

Anonymous said...

best idea kartun ini...memang otak first class punya.Saya hampir terkencing2 ketawa tenguk kartun2 ini.teruskan perjuangan!

Anonymous said...

Patut le Uztaz Ahmad Awang bermatian2 mengatakan lebih baik bergabung dengan khafir daripada UMNO semasa usaha dijalankan oleh Mufti Perak nak menyatukan PAS dan UMNO semas pembentukan kerajaan negeri Perak tempoh hari(2008).Rupa2nya ada udang disebalik batu.Rakyaat Kelantan juga yang menderita kerana Nik Aziz habis menjual tanah kelantan kepada khafir Harbi dan khafir Singapok.

Anonymous said...

Kslau umeno buat lagu ni kita boleh kata rasuah.
Sebab umeno mengamalkan politik kebangsae.
Tapi yng buat ni parti PAH, pati isle bukan pati kebangsae..jadi ini bukan rasuah tp hadiah!

Kita ambik tanak loging hak ore asli tp kita beri balik tanah pd ngeh tak ada salahnya. Ngeh beri jawate MB pada PAH..itula keadilan yng dituntut.
Boddoh umeno nie.

Ekelekekeke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Anonymous said...

Masalah dlm pakatan xde istilah RASUAH/REMBAT...sumener di tukar pada HADIAH/SEDEKAH....

Ala...nnt n ajis petik sikit ayat Al Quran pasai mghalalkan konsep sedekah neh..sonyapla jenglot2 dlm PAS tuh..

Kataputus mngenai skandal ini ..tunggu FATHER NICKY BERSUARA...

Anonymous said...

Inilah yang dikatakan sebagai Ceramah Tak Serupa Bikin

Anonymous said...

Kalau asik ceramah maki hamun maka hasilnya tergadaila negeri


Pak Kadok


Baring tengah jalan kampung tergadai

Anonymous said...

Salam blogger. Saya nak main persepsi..

Rasa saya kes NgaNgeh baru2 ni lansung tak mengejutkan LGE. Selama ni LGE mmg ada menaruh syak sesuatu deal rahsia telah berlaku dlm DAP Perak. Sebab DAP asasnya tak setuju perlantikan MB Perak dari PAS mereka jelas mahukan PKR. Saya brani ckp mereka lebih sanggup terima pemimpin UMNO drpd PAS. Sebab itu walaupun si Nizar dan N.Aziz kaw2 punye bodek sampai sggup gadai segala tanah Kalangan pemimpin atasan DAP mahupun peringkat negeri tetap tak percaya PAS sampai ada ADUN yg sanggup kluar DAP hingga kerajaan PR Perak tumbang! Rasanya Anwar pun senyum je hal ni. Itulah akibat taknak support PKR. Ini game dua parti PR utk elak PAS jadi lebih dominan terutama dinegeri yg ramai campuran kaum terutamanya cina. Apapun pendedahan kisah NgaNgeh sebenarnya menguntungkan UMNO.. PAS pulak makin serabut. Ingat PRU hanyalah batu loncatan DSAI utk berkuasa PAS hanya kuda tunggangan tak lebih dari itu.

Apapun ini hanya mainan persepsi saya dan rakan2 masa pekena teh tarik.. Sekian.

Anonymous said...

Lago aye,besot tergadai,..Lago politik,tanoh balok tergadai..lepah ni dah takdok blako,demo gadai kote jaa..itu pong kalu laku la..

Anonymous said...

balak umngok.

Anonymous said...

Elok laa kalau PAS dan UMNO bersatu .

Anonymous said...

Nik Aziz sedekah jer...bukan rasuah. Jangan buat fitnah!

“Tergelincirnya orang alim adalah bagaikan pecahnya bahtera, dia tenggelam dan tenggelam bersamanya banyak manusia.” - (Al-Faqih wa Al-Mutafaqqih, II/27).

Anonymous said...

Kepala hotak ko... Ko ingat senang mcm abah ko mengawan ker

Anonymous said...

Buat le repot dulu... Report 3 bilion pun deme xnak amik tau.

Anonymous said...

Bab mencaci leh laaaaa

Anonymous said...

Lor... Org umno mmg suke bersangka buruk .

Anonymous said...

Undang tubuh negri perak x kn mmbnrkn org bkan mlayu atau islam mnjdi mntri bsar..krana kgopohn nik ajis tanah telah dgdai ke dap..sptutny pas hrus bsbar krn jwtn itu dr plihn sultan n ttp akn dbri kpd pas..PSSSSTTT ahli seumur hdup pas nk dptkn tanah yg skangkang kera pon payah...dap snang2 je dpt tanah jirat 10 ribu ekar..pkir2 ler whai AHLUL PAS...Jgn jd (B)AHLUL PAS hehehe

LiwatOmega said...

JUBAH CANTIK, SERBAN PUN CANTIK SEMUANYA CANTIK PUTIH BERSIH....TETAPI SAYANG SERIBU KALI SAYANG....HATI NYA KOTOR, KOTOR YANG MEJIJIK KAN........
HARAP KAN PAGAR, PAGAR MAKAN PADI......AMBO TERTIPU LUPANYA...MACAM MIMPI DISIANG HARI.......BETUL KAH..SUSAH NAK PERCAYA...TAK SANGKA....

Anonymous said...

Melaun la ko nie.. Ada akai ko detak tepi jalan. Cam nie lah jd nyer bile jahil..

Anonymous said...

Aku dah kate apabile melayu menjadi pemerintah bermacam- macam lah kerenah. Meh kite cube bagi bangsa cina jd pemerintah. Kite pun dah biasa d jajah maupun menjadi kuli pada bangsa deme kan. Tuko sepenggal xde ape2 pun yg luak. Percaya lahhh...

Anonymous said...

Aku like ko nge komen. Betoi memang betol. Cube kite tengok singapore yg xde ape2 hasil bumi. Sekarang di bawah pemimpin cine mereka boleh mengatasi ekonomi seluruh asia .

Anonymous said...

Boatman PAS terjun dgn labu2nya.

Anonymous said...

Ambo ni jahil bpkir,mu ni pndai xbrotak yes yes yes yes hehehe

Anonymous said...

Anon 6:36 . Emmmm... Kalau kite ubah malaysia ke arah negara republik mungkin kita dapat sifarkan rasuah, kroni, penindasan kaum dan sebagai nya.

Anonymous said...

Adoiii... Kenapa le ko susah nak paham kisah jahil nie. Kalau dah jahil tu ade otak tapi xboleh di guna.

Anonymous said...

Mksudny ialah jeng jeng jeng....DAP jahil dpt tanah enko ni pndai dpt tanah KUBUR jer...itulah mknany jahil bfkir dgn pndai xbrotak.ok bro kite smyg dlu...to be cntnued

Melayu Ultra said...

Kalau nak tau tipikal penyokong PAS yang dah buta hati bleh tengok komen2 kat dalam Sinar Harian.. Yang tukang komen kat Sinar Harian online rata2 80% pencacai PAS. Hanya orang yang sama sahaja yang komen... heheheh!

Itu tandanya PAS dah nak MAMPOS!

Melayu Ultra said...

Kebolehan Wali Selipau Yang Berbahgia Tuan Guru Pok Nik:

1) Kafirkan orang UMNO
2) Perlekeh Nabi Muhammad SAW
3) Ampunkan dosa zina
4) Masukkan pengikut ke SYURGA
5) Mengatakan ALLAH samseng
6) Izinkan agama KRISTIAN pakai kalimah ALLAH
7) Menerima pertolongan SYAITAN
8) Jadi MB walaupun dah tua ganyut
9) Keluar fatwa ikut suka hati (tiada dalil & nas)
10)Perbodohkan orang2 PAS.

Pengikut PAS bleh TAKE BEER!!

Hehehehehe!

Anonymous said...

4:49 & 6:03

baca kronologi kejadian...andaian anda tak masuk akal...takde kena-ngena dgn jawatan MB...kalu kau tak takut buat fitnah kau teruskan la..

Anonymous said...

TERBAEEKKKKKKKKKKKK

Anonymous said...

6:33,6:36,6:54pm


Lu angkat lu punya apak,amak,bini.anak,aso pindah singapura la bodoh.

Lu banyak chipai,lu tengok selangor orang cina ada power..semua tempat sekarang jual chipai.

Lu banyak suwei!

Anonymous said...

6:54 - aku tak pernah baca statement yg sebodoh kau tulis. Republik Indonesia tak ada rasuah? Tak ada kroni? Tak ada penindasan kaum? Kau ni duduk dlm gua mana ni?

kalau bodoh, tak payah gatal nak tulis dlm blog, org tak tau kau ni bodoh & tak pernah pegi tmpat org. Kau baca apa yg org cerdik tulis sudahlah bodoh.

Dahlah bodoh, masuk pas/pkr pulak..lagilah tambah bodoh.

Anonymous said...

Semakin dekat dengan tarikh perkahwinan, semakin banyak dugaan yang mendatang. Itu perkara biasa untuk semua pengantin. Apek dan Leuniey juga turut tidak terkecuali. Yang terbaru, bapa kandung Leuniey, Jaafar Mohamad menyatakan yang dirinya tidak dijemput ke majlis anaknya itu.

Anonymous said...

Untuk makluman, Apek dan Leuniey telah pun berjumpa bapa kandung Leuniey untuk memohon tandatangan sebagai wali. Menurut bapa kandung Leuniey, tiada sebarang pelawaan dilakukan ketika itu. Namun hari ini menerusi Kosmo, ibu Leuniey, Nor Laila Abu Bakar memberitahu yang Leuniey telah menjemput bapanya untuk hadir ketika itu.

Anonymous said...

Ade ke ko dengo melayu yg dok kat selangor mati..? Tak makan..? Xada keja...?

Anonymous said...

Ini yg aku nak kisah kan. Kite jadi kan aje cina sebagai tuan besa kite, mereka bijak mereka rajin . Melayu meragut melayu mengemis melayu isap dadah melayu mencabul melayu rasuah

Anonymous said...

Dap sama pas serupa aje. Dua2 makan habuan dan Jual ugama.

Anonymous said...

Kepala bapak ko..cakap mcm takda otak..

Anonymous said...

Ko mmg keturunan kuli bangsat nk terus jd kuli..nk merempat kat tanahair sendiri..
Kat perak tu berapa hari je bg kat pr dh cina dpt 999 tahun tanah..
Baik ko pegi kat indon lh jd kuli kat sana tuuu..

bukan maksum said...

..pastu nk azan pun tak boleh kat singapore tu..
Ko nk citer ekonomi..mcm mana nk maju bangsa kita ni kalau otak berfikir mcm ko ni..bila malas je nk berusaha bg kat cina senang citer mmg #%#&&# ko ni..

Anonymous said...

alooo... kalo ada kesalahan dan rasuah... sila buat report polis dan SPRM... tak yah nak heboh cakap macam2... kalo itu Nik Aziz salah tanngkap je... apa susah dr memekak sekali menjadi fitnah... kan susah

Anonymous said...

lagi satu org tak tahu sejarah.. Singapore jatuh ke cina sebab Presiden UMNO bg free ok... bukan PAS, PKR dan DAP yg bg free... lagi mau cite pasal azanlah apalah... sah2 UMNO yg bg free

Anonymous said...


untuk rakyaat nak bagi tanah sekadar 2 ekar pon susah dengan macam-macam kerenah birokerasi,

kerajaan HAMPAas bagi tanah pada babi-babi beribu-ribu ekar kenapa bolih. pemimpin pas cuma kerja main telor dipejabat tanah punya kes ni.

Anonymous said...


anon.6.54, engkau lepas melancap ker, bodoh punya olang, negara yang diperintah MALAIKAT jer tak ada rasuah. dunia mana tak ada rasuah.
bagilah fakta yang terkini kalau nak sebuat rasuah.



Anonymous said...

Dik, cuti skolah dh nk hbs. Prepare spm btl2. Jgn sibuk hl politik. Tu keja mak bpk ko yg mngawan dptkn ko.

Anonymous said...

Anonymous said...

lagi satu org tak tahu sejarah.. Singapore jatuh ke cina sebab Presiden UMNO bg free ok... bukan PAS, PKR dan DAP yg bg free... lagi mau cite pasal azanlah apalah... sah2 UMNO yg bg free

December 28, 2012 9:55 AM

-------------

Ini lagi seko bolo punye melayu takte belajat sejalah sampai habis tapi langsi.

Cine dapat Singapork pasat PAS sama PAP kerjasame memaksa BN selah itu negeli sama Cine.PAS mase dulu sulah same jahat macam sikalang hasut melayu Singapork benci sama kilajaan & mereka berjaye. Akibatnya Melayu sikalang jadi hamba abdi cine saje kat sana. Takte pecaye tanya Aaron Ajis laa..

Sikalang PAS lagi sekali mau tipu lakyat Malaysia & kali ini be-ker-je-sa-ma dgn DAP mau selah ini Negala sama Cine. Buktinya tengok saje la Kelantan bawah Nik Ajiz. Wa luluk situ wa tau la.

Bolo punye Melayu. Ahhats!

Wa belaja sijala sampai SPM saje tapi wa lebih terror dali lu!

Leng Chye.

P/s - tiket masuk suluga masih ada stok. Sapa2 mau, PM wa, OK?

Anonymous said...

sprm jadi apa... jadi bangkai je.. babi sprm....

Anonymous said...

PAS,,skrg klantan ada tanah..akan bg lg kat toke3 cina.bg rkyat klante hijarh kenegri orng rmai2.sbb moto PAS ialah negara kebajikan...esok lusa smua dah seatlr/xde..kmi tukar kepada negara islam..
PKR..skrng kmi balun dulu jantan2 cun/bini2 org..tbur dulu fitnah sdya yg mgkin.hakim2 kta perdaye kn je.lag2kan cerdek pandai agama..esoklusa smua dh clear..kmi minta lah bantuan aing handlekan corak negara...
DAP..skrng kita robohkan gerai2 melayu..buat rumah yg xmampu beli d melayu..kita hasut melayu dgn kalimah allh.perkudakan melayu.esoklusa P.pinang kita printah dulu..pastu seluruh semanjung kta punya la..xcye lg..tnya lh kpd nicky razi..KO BN..BN KO..xcye lg..nyanyikan 'anak kecil main api'