Thursday, January 10, 2013

KALIMAH ALLAH : SOLAT JUMAAT MASJID NEGERI SHAH ALAM BERGEGAR !


ayuh kita solat jumaat di masjid negeri shah alam esok !
PERTAHANKAN KALIMAH ALLAH !


113 comments:

Anonymous said...

InsyaAllah...

mari kite bersatu demi di bawah payung Islam..musuh Islam yg menyamar sbg org Islam berleluasa di mana2 cube merosakkn akidah umat...berhati2 agar jgn smp terpesong..

Anonymous said...

ayohhhhhhhhh

Anonymous said...

SEMUA MASJID SELURUH NEGARA WAJIB DIGERAKKAN UNTUK MENERANGKAN ISU KALIMAH ALLAH YG.SEDANG DIGADAI PAS !!

p/s: masjid di kelantan berani ke?

gen2felda

Anonymous said...

selagi tak di salah guna..

walaupun tak capai maksud..

-------------------------

Tulah kata-kata nak lepas tangan..

habis kalau di salah gunakan ,siapa yang nak control..

nak tanya ni..Allah ni ada berapa? ,3 dalam satu..?dah macam kopi tongkat ali yg byk di promo dlm haramkahjadah..




Anonymous said...

yg pakai kopiah tu dh jd bodoh. kesian pengikut pas.

Anonymous said...

Yang ironinya dalam gambar tu rostrum yang digunakan Hj Hadi seorang muslim untuk menyampaikan skrip yg menyokong gerakan halus anwar dan sekutunya DAP terpapar lambang "the all seeing eye".
Ini adalah satu amaran bahawa proses kemunculan dajjal sedang giat berjalan.
Wahai penyokong2 PAS korang tak nampak lagi ke petunjuk ni? mustahil tak nampak, tinggal korang nak kaji je lagi, sikit je lagi tu. Rajin2 lah gerakkan gelombang otak korang ye.

Anonymous said...

ape saje dap nk minta dr pas..psti 2 ekor tu ikut. akidah boleh d gadai..memang syaitan..wahai rakyat malaysia,anda fikirlh...demi ugama islam yg kta anuti..Allah hu akhbar.

Anonymous said...

dulu ameno-bn buat kongsi raya depa dok kutuk habis..sampai hari raya pun nak dikongsi..lani depa pulak sampai nak kongsikan nama tuhan apa ke jadah nye.dari pemuda lunas kedah

Anonymous said...

BESOK PAS BANGSAT SAMA DAP MUSIBAT BOLEH SOLAT JUMAAT SEMBAH ALLAH MEREKA SAMA2 DAN SAMA2 BOLEH PEGI MAMPOS!!!

Anonymous said...

Eye mata satu dajjal bermata satu. Set esok di masjid shah alam solat jumaat.

Anonymous said...

Kalau mufti, Ulamak syura PAS pun tak setuju, Ismail Kamus pun tak setuju siapa yang setuju. Hanya Hj. Hadi dan geng liberal Anwar sahaja yang setuju. Pelik sungguh disuruh belajar bahasa Melayu lebih PAS dan Dong Zong bantah tapi nak pulak bible bahasa Melayu. PAS sokong.Jangan nak sama dengan Indonesia sebab mereka semua berbahasa Indonesia.

Anonymous said...

Hj adi pnye srban sbnrny ialah seluar dlm iblis.,ada bau3 masam skit hahaha tu sbab kepla hadi da sewel n mereng.

Anonymous said...

Daripada bahasa tubuh empat musibat dalam gambar tu kita boleh agak gaya Lim Kit Siang sebagai 'Master Of Puppets' yg berasa bangga diri. Gaya Anwar pulak sebagai seorang yg sedang menunggu arahan, kira orang no dua la. Hadi Awang gaya orang yang sedang ketakutan dan akur dgn master dan Mat Sabu gaya pencacai tegar yang dikaldaikan dan dalam otaknya kosong takde isi.
Marilah kita bermohon pada Allah SWT agar kita semua jangan tergolong sebagai orang2 yg merugi.

komandomelayu said...

PENYOKONG PAS DAN PKR YG SOKONG HADI JUAL NAMA ALLAH TAK WAJIB SEMBAHYANG JUMAAT BESOK!

SILA SEMBAHYANG HARI AHAD!

Anonymous said...

Dimana Allah kenapa tak datang tolong ? Jangan diam-diam sahaja UMNO sudah gila nak gigit orang ! Bahaya !

JawaJohor said...

ORANG ISLAM DGN ORANG ISLAM GADUH FASAL "ALLAH".............YANG KETAWA BESAR ADALAH DAP.
SIAPA YANG MENCETUSNYA ?
MUSUH ISLAM JELAS TELAH BERJAYA MEMPORAKPERANDAKAN MASYARAKAT ISLAM.
ORANG ISLAM MESTI BERWASPADA.
THIS IS ONLY THE BEGINNING..................

Anonymous said...

ORANG KRISTIAN PERCAYA " JESUS IS THE SON OF GOD"

PAS DAH BENARKAN ALLAH DIA DI KONGSI OLEH ORANG KRISTIAN JADI ALLAH PAS IALAH BAPAK JESUS.

TAHNIAH PAS KERANA TELAH KETEMUKAN ALLAH DGN ANAKNYA THAT IS JESUS!!

MEMANG BESAR PUNYA BANGSAT KO PAS!!!

Anonymous said...

SIAPA YANG MENGAPIT APIKAN DONG ZONG ?
SEKARANG SIAPA PULA DALANG KALIMAH ALLAH ?
SIAPA SIAPA SIAPA.
MELAYU DAN ISLAM DITENTANG DARI SEMUA SUDUT.
INSAFLAH MELAYU.
BERSATU....ITU SAJA JALAN UNTUK BERTAHAN...BERSATU DAN BERSATULAH SEPERTI DIUNJUR OLIH ALQURAN.....

Anonymous said...

Allah, Tuhan dengan Jesus orang UFO lah. Kenapa mereka tak datang lagi pasal takut kena tangkap atau kena tembak ! Ha Ha Ha

Anonymous said...

PAS PARTI ISLAM YG BENGONG!!

Anonymous said...

UFO(Unidentified Flowing Ooze)tu ko pi tanya Anwar la mana DNA dia? kalau ada berani musti mau kasi la okey!

Anonymous said...

Bodoh la ku pencacai Pas. BN kongsi raya... PAS lagi hebat.. kongsi tuhan... bangang 1000 kali bangang

njah50 said...

Sedikit demi sedikit Allah tunjukkan bahawa ulamak dalam Pas dah mula menunjukkan keangkuhan mereka. Majoriti dah kata tak betul, tapi kumpulan ini masih kata betul

Anonymous said...

Yang bodohnya org agama pas.. bodoh... undi punya pasal sangup jual allah....

Anonymous said...

nak buat macam mana , dah melayu bodoh tahap gaban .

Anonymous said...

dalam quran menyebut ALLAH itu ESA (satu)tidak diperanakan dan tidak ada anak.. tapi pas bersekongkol dan bersetuju dgn fahaman puak2 kristian bahawa Allah itu.. Allah bapa, Allah ada anak dan isteri, 3 dalam 1

pas semakin sesat kena tarbiah dgn dap/pkr.. pas perosak islam

Anonymous said...

suka tengok seekor tu ...yang hujung sekali..mcm bahlol je !

Anonymous said...

Betul kata abuya dajjal akan muncul di malaysia

Anonymous said...

Orang Kristian di Malaysia sibuk hendak menggunakan nama Allah di dalam Bible bukan tujuan apa, tapi sebenarnya untuk menyesatkan dan mengelirukan umat islam di Malaysia dan bertujuan untuk penyebaran agama kristian, jadi umat islam melayu yang jahil akan terpedaya. Satu dunia panggil tuhan mereka Jesus, paderi kristian di USA, Rome Europe mana ada yang pakai nama Allah, cuma di Malaysia dan Indonesia, tapi di sesetengah negara berbahasa Arab, penggunaan nama Allah adalah untuk tuhan, Tapi
umat Kristian di Malaysia ramai berbangsa Cina atau India bukan berbahasa Arab, Tujuan penggunaan nama Allah hanya untuk mengelirukan bangsa melayu, dikalangan bangsa mereka kalau di gereja meraka kalau semua pengunjungnya adalah cina,
mustahil mereka akan menggunakan nama Allah, mereka sendiri tidak suka. Jadi umat islam di Malaysia yang menyokong penggunaan Allah untuk tuhan, janganlah ambil mudah dengan maksud yang tersirat, sebab itu di Indonesia ramai bangsa indonesia yang menjadi Kristian sejak dari dakyah mubaligh kristain semasa penjajahan Belanda menggunakan Bible berbahas indonesia and Allah dalam Bible mereka, Jangan jadi naive, di kalangan mereka sendiri kalau sesama meraka, tak ingin mereka menggunakan nama Allah. Kalau di USA sendiri, tuhan umat islam sendiri mereka gelar 'Moon God', bukan Allah, Saya sendiri pernah berada di gereja di USa untuk tujuan interfaith , jadi saya faham dan mereka tidak suka nama Allah
apatah lagi sebagai panggilan tuhan mereka. Umat Islam yang tidak tahu asal usul Kristian jangan terpedaya seperti umat Kristain diperdaya oleh Paul the saul berbangsa Yahudi pengasas ugama Kristian bukan Jesus saw. Paul yang pada awalnya anti kristian dan telah membunuh ramai penganut Kristian, telah mengubah
doktrin ugama kristian menjadi seperti sekarang. Dia sendiri penentang ugama Kristian tiba2 berubah menjadi penyokong kuat dan dia sendiri tidak pernah berjumpa
Jesus saw atau bukan salah seorang 12 disciple. Ini cara tersembunyi untuk merosakkan agama asal Kristian . Paul adalah seorang yang mahir didalam ugama2 pagan seperti tuhan Parsi 'Osiris' telah memperkenalkan konsep Trinity dan
menjadikan ugama kristian universal, ugama seluruh umat bangsa dan menjadikan Jesus saw seperti tuhan. Jesus saw sendiri diutus hanya untuk bangsa Yahudi sahaja bukan Cina, India, Melayu, English atau Mat salih dan sebagainya dan ini sendiri tercatat di dalam Bible. Rasul seluruh umat dan terakhir adalah nabi Muhammad saw. Umat Islam di Malaysia jangan naive dan terpedaya.

Anonymous said...

Orang UFO datang bersama keluarga jadi mesti ada bapa, emak dan anak ! Itu sebab dia cipta manusia seperti mereka baru dunia ini ada keturunan. Ada faham !

Anonymous said...

Aiyaa! you blum tanya sama Anwar pasal UFO lagi aa? you sudah pigi hantam todi 3 botol campur kari sama roti satu kali aa, mana bleh tahan ini macam.
Nanti you tanya you punya bos Anwar(belakang ada kasi taruk punya) jgn lupa itu sampel DNA mau kasi check supaya tau itu UFO siapa kasi taruk okey! Jangan takutlah nanti kta minta itu RCI karpal Singh jadi ketua kasi check dia punya sample la okey!

Anonymous said...

Satu yg harus diketahui bhw masy arab kristian kbnykan menganut faham maronites, old orthodok, asyrian coptic & old ethiopian chutch. Terlalu sdkt yg menganut faham katolik hatta protestan wlaupun pecahan2 nya sekalipun. Org2 kristian arab menggunakan kitab suci @ 'kitabul muqaddas' yg sebenarnya merujuk kpd sifat keesaan Allah, cumanya mereka tidak mengakui kerasulan Nabi Muhammad SAW & menganggap Isa AS adalah ruhul qudus yg diutuskan sebagai penyelemat (messiah). Bermakna mereka mengganggap Isa (@ jesus) itu rasul/nabi yg terakhir. Jadi tidak hairanlah klau mereka menggunakan Allah sbg tuhan mereka wlaupun ritual penyembahan amatlah bertentangan dgn sifat keesaan Allah SWT itu sendiri. Gol ini dipanggil kristian Unitarian yg sama sekali berbeza dgb kristian katolik @ protestan dll yg di golongkan sbg kristian trinitarian (3 dalam 1).

Jadi memang amat dangkal hujah untuk menghalalkan penggunaa kalimah Allah kerana semata2 org kristian arab dah lama pakai. Wajib kitafaham bgmn utk membezakan penggunaa kalimah Allah di klgn masy arab kristian dgn yg dituntut oleh puak gereja di Malaysia ini. Kalau mampu tunjukkan walau seorang pun penganut kristian di sini yg mengikut faham unitarian sbgmn yg dianuti oleh mereka gol kristian arab. Kalau mampu tunjukkanlah juga manusktip @ kitab2 suci kristian yg merujuk Allah sebagai tuhan yang esa. Masalah nya mereka sendiri menolak kitab2 yg sedimikian sbg cth yg plg jelas adalah injil barnabah/barnabas yg dituduh sbg kitab agnostik yg hanya dikarabg di abad ke 16 sedangkan bukti menunjukkan kitab tersebut telah dikarang di abad ke 2 masihi.... levih awal dr kewujudan mazhab roman katolik yg hanya wujud setelah emperor Rom constantine memeluk kristian dalam abad ke 3 masihi. Sedangkan faham katolik yg wujud ketika ini bercampur baur dgn faham pagan agama kuno Rom dan Greek. Sbg cth kewujudan tuhan zeus yg mempunyai anak seperti hercules, hades, apollo dll, yg secara x langsung diasmilasikan dgn fahan kristianitibyg baru dianut oleh maharaja rom ketika itu, dicampir aduk dgn fahan pagan sbb semata2 uyk mengukuh kuasa politik beliau. Jadi di mana buktinya yg faham kristianiti sekarang ini merujuk Allah itu sbg tuhan yg esa???

Sedangkan kitab mereka sendiri (injil barnabas) pun mereka tolak kerana semata2 kitab tersebut secara jelas merujuk Allah SWT sbg tuhan yg esa dan beritagembira kedatangan rasul yg bernama Ahmad @ Muhammad. Di dalam Al-Quran nul karim kisah Nabi Isa AS diceritakan denga penuh kehebatan, betapa dimuliakab oleh Allah SWT akan ibunua Siti Maryam Binti Imran dgn pujian2, dilantik Isa AS sbg rasul yg dikurniakan kitab (injil) dan mukjizat2 sbgmn dikurniakan oleh Allah kepada para nabi dan Rasul sebelumnya.

Jadi di mana asasnya mereka nk guna nama Allah sbg tuhan mereka? Sedangkan faham mereka sudah bercampur baur dgn faham pagan yg langsung tidakmerujuk Allah itu sebagai tuhan mereka.

Anonymous said...

ANWAR MAHU NAMANYA TERPAHAT DLM SEJARAH DUNIA DI MALAYSIA SEBELUM DIA MAMPUS....BANGSA MELAYU DAN UMAT ISLAM SEKALIAN DIATAS BUMI MALAYSIA INI AYOOOHHHHHHH!!!!!!!!....BANGUUNN PERANGI MEREKA..ALLAHHH HUAKHBARRRR...

bukit selumpit said...

tiga ekor berok kat gambar tu ikut suka hati diorang nak bagi puak kristian pakai kalimah ALLAH yg sah milik kita orang Islam.Seolah2 ALLAH itu milik mutlak dia orang.Siapa bagi hak untuk mereka menjual nama ALLAH ikut suka diorang.muka tak tau malu inilah yg merosak Islam.Kalau besok ada kekeliruan dikalangan muda mudi Islam yg menyamakan ALLAH yg ESA dgn tuhan trinity mereka inilah yg bertanggungjawab.Aku berdoa kehadiran ALLAH SWT muga terpelihara waris dan keturunanku kekal berimankan dgn ALLAH yg ESA sebagai ALLAH YG ESA.

matt said...

Ini penerangan yg bagus, elok ditulis difacebook nik aziz utk perhatian beliau. Elok orang pas rujuk pakar sebelum buat apa2 pendirian. Orag islam pas dan umno bersaudara walaupun org pas ramai yg rasa depa lebih warak dari org umno..

Anonymous said...

kikikiki.... aloooo kawan itu Dato Nazri sudah bg lineee dululah... itu lu org punya mahkamah pun sudah bg line maaaa.... bg faham sama hukum fiqh dululah... hukum dia harus... dan selebihnya keje pemerintahlah... apa pasal UMNO takde suara... najib senyap saje... menteli semua senyap saje... sebab dia org tau mahkamah sudah putuskan... boleh guna... sendiri punya perlembagaan sudah kasi kena lu orglah.

komandomelayu said...

sepatutnya buat himpunan pertahankan ALLAH!

BUKAN HIMPUNAN SHAMSIDAR!

BANGANG PUNYA PAKATAN HARAMJADAH!!

Anonymous said...

Walau apa pun... pada aku nasi dah jadi bubur. Masy skang nie hatta org islam sndiri (sedikit sahaja) terutama puak2 hijau akan ttp menganggap mereka shj yg betul. Apa shj yg difatwakan oleh para mufti, yg dititahkan oleh DYMM sultan, semuanya adalah propaganda kerajaan semata2. Mereka lebih pentingkan politik dari permasalahan umat. Kerajaan sendiri pun klau berterusan dengan sifat 'lembik' & playsafe sbgmn la nie, akn berterusan lah masalah nie menghantui kita umat islam...

Sama2lah kita memohon kpd Allah SWT, kalau gol kaffir masih mahu menggunakan nama Allah, supaya Allah datangkan cetusan dalam hati2 mereka tentang keesaan Allah, tentang Allah adalah Rabbul jalil yg tidak beranak atau diperanakan.

Sama2lah kita memohon kepada Allah SWT supaya ditetapkan iman dan diri kita di atas landasan keimanan dan ketakwaan. Sama2lah kita mendidik anak2 kita dan generasi islam yg seterusnya dengansiat keimanan dan keyaqwaan kepada Allah SWT.

Sama2lah kita memohon supaya denan rahmat Allah, agar dapat dihentikan permusuhan sesama islam yg tiada langsung memberikab kebaikan kepad kita umat islam.

Ya Allah hu ya rabbi....

Pekong Pondan said...

YOU ARE ALL DEVIANT.

Follow thw way of Muhammad ibn Abdul Wahaab. Stick to Al-Quran and the 3000 authentic sunnahs only. No need to adapt Arab culture. Worship Allah s.w.t. and not the Prophet s.a.w.

Anonymous said...

cuba baca post ni. mmg bagus sbb kita tau pas ni mmg sangap sgt nk kuasa sampai sanggup gadai semuanya. http://kembarapolitik.blogspot.com/2010/01/kalimah-allah-kerana-pulut-santan.html

Anonymous said...

Asalamualaikum....
winduuuunyer zaman tun m.....

Annasikh wal mansukh said...

Kpd pengulas2 mu'min sekelian, jika datang kpd kamu seorg bertanya,...

"...bolehkah Allah swt mengambil bagiNya seorg anak,jika Ia kehendaki krn sesungguhnya Ia Ta'ala atas tiap2 sesuatu amat berkuasa..."?

Bagaimana..?

komunis sikalang".. said...

Oii apek ayam betina..lu punya komen org sudah tahu lu sapa! Lu mati apa pasal tak mau bakar real punya wang..apa pasal wang tipu punya! Celaka lu..

Langsi said...

Dok bertegang urat tang penggunaan ayat ALLAH... suruhan ALLAH ikut tak? Sunnah Nabi ikut tak? Kita perlu lebih takutkan ALLAH bukan takut tang penggunaan ayat je...

Suruhan ALLAH ikut, patuh, taat...
ALLAH mintak tutp aurat terutama pemimpin... ade ROSMAH ikut? Alamak mudahnya.....awat la BoNgok sangat?

Ooooopppssss... sebab UMNgOk Be-eNd, BoNgok dulu, kini dan selamanya.

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd.
(Esok perjalanan ku ke Stadium Merdeka... harap korang sume dapat doakan keselamatan aku. Boleh jumpa kat sana... aku peserta yang ke 999,999 kurang satu sejuta, jom la genapkan!)

Muahahahahahahahahahahaha...!!!!!!!

Tukang Komen said...

Kununnya parti islam nak jaga agama. lancau lu Pas. Kejap berketuakan Anwar,kejap Ambiga las2 berketuakan cina kafir harbi Dap. Mengaku diri tok guru tapi ilmu hancuuus. Ahli sendiri tak setuju. Dewan ulamak pun dah sama tahap dengan dewan orang ramai. Wahai pas pertahankanlah agama kristian habis2an.

Langsi said...

12:10am...

Alamak lu manyak butut la!

Aku lupa yg mahkamah dah bagi kebenaran penggunaan ayat ALLAH tu kat sume... Tok Nazri pun cakap!

Awat hangpa tak marah kat NazriAziz tu... dia bagi pinjam Hummer yg anak dia dapat dari Michael Chia ke?

Pakai la... bukan duit RASUAH tu!
Michael bawak 40juta je duit utk UMNgOk Be-eNd. Tapi kenape plak boleh bawak cash... sori ramai yg terbuat2 bodoh!

(Note - Buat ahli UMNgOk Be-eNd, tang isu ni... takyah buat2 bodoh la sebab dah memang pun!)

Anonymous said...

Kesimpulan daripada isu yang hangat ini: [1] Mengalih fokus orang awam dari isu Nga dan Nge, berikutan rasuah tanah untuk jawatan menteri besar. DAP terpaksa buka dan sensasi isu guna kalimah ALLAH, dan drama ini dimainkan juga oleh peliwat negara dan pengkafir negara [2] Isu agama dah "calculated" akan meletup dan menutup cerita rasuah DAP dan drama manipulasi pemilihan CEC DAP [3] Orang melayu Islam dah terlalu berpecah sehingga kaum kafir berani perbodohkan agama Islam dan Sultan [4] MB Selangor sebagai EXCO Agama Islam diarah oleh peliwat negara menjadi keldai terhormat [5] Kaum Cina dan Kristian bertambah confident isu kalimah ALLAH akan bertambah lagi perpecahan kaum melayu/Islam [6] Bertambah parah penyatuan kaum melayu/Islam seperti matlamat DAP dan kaum cina untuk berkuasa. Korang nampak tak???? Orang melayu nak lari kemana sekiranya Malaysia jadi seperti singapura? Cina boleh lari balik negeri cina atau migrate ke negara lain bila-bila masa. Tapi bila kena tindas di negara lain, pandai pulak balik ke Malaysia dan nak jadi pejuang bangsa.

Anonymous said...

Langsai 12.10am. PR pun kaki kebas dan makan rasuah. Tak pulak cerita pemimpin yang jadi kaya raya selapas berkuasa di Selangor, Penang dan Kedah. Penyokong PR ni buta. Nampak orang lain jer yang buat jahat. Buka lah mata anda...atau mungkin anda yang terlalu taksub hingga tak nak percaya pemimpin anda tu korup, tak bermoral, pembohong. Anda sepatutnya rapatkan diri dengan pemimpin anda, boleh lah jadi kroni dan jadi instant OKU (Orang Kaya Baru). Kut2 anda ni bodoh dan selalu dijadikan keldai oleh pemimpin anda....itu pasal tak kaya...hehehe...hahaha...huhuhuhu. Tapi tak lah too late untuk demand rasuah/projek dari pemimpin anda. Lepas tu boleh lah pakai mersedes, rumah banglo, pasang bini muda, pasang banyak girlfrend, lepak2 kat club cerut....

Anonymous said...

Jumaat nanti... jgn lupa suh bawak anak sama dengar khutbah Jumaat.

Takut penyalahgunaan ayat ALLAH tapi takut ke tidak dgn kemurkaan ALLAH?

Dah tinggal sume kemaksiatan? Mabok mase berparti dah hilang? Betina keliling pinggang? Jgn pulak masa mengAMIN nanti bafas berbau "air kencing syaitan" (...syaitan yang dikenali, muahahahahahaha!)

Anonymous said...


rakyat yg berfikirlah yg TOLAK cerita karut & mencarut MEDIA2 Umno sejak dari dulu tuu..... mereka masyarakat bermaklumat dan tau apa yg berlaku dalam pejabat2 kerajaan & pejabat2 menteri UMNO/BN termasuk pejabat n rumah PiEm.

masyarakat bandar dan terpelajar.. tolak UBN... masyarakat jahil & miskin pendalaman senang digula2kan oleh UBN!

PRU13 tetap ABU!

Anonymous said...


umno ngok..... pkr & dap memang sekular juga tapi tidak berprinsipkan asobiah spt umno tuu... bah pas bekerjasama atas prinsip keadilan sosial yg juga sebahagian dr tuntutan Islam!

Anonymous said...

lANGSI

Mak lampir dari kereta kecil tetiba melambak kereta mewah. Dia ada ilmu duit tarik ke atau cekek duit rakyat. Nuar tu kaya dgn duit yahudi korang tak sibuk pulak apasal? Korang lagi terok rasuah. Yg kena tngkap di Penang baru2 ni tu sape. Korang bukan saja terima rasuah siap bagi rasuah.

Selagi korang sayangkan sipeliwat negara tu selagi itulah korang BODOH.

Anonymous said...

ANONGOK 1.49

BUKAN UMNO YG GADAI KALIMAH ALLAH TAU TAK? PR SESAT YG GADAIKAN. KAU CIUMLAH JUBO NUAR TU. KEADILAN KEPALA OTAK KAU. MENZALIMI AGAMA JE.

Anonymous said...

Tak payah layan cai2 umno tu la us bg kuliah kat masajid tak ndak dengar ajk masjid umno halang us bg kuliah cer gi tnya mufti dlm hal kalimah allah ni

Anonymous said...

Jangan kata orang UMNO yang memainkan politik Hadi Awang membenarkan bukan Islam boleh menggunakan nama Allah dalam kitab mereka tetapi ramai juga Pemimpin PAS yang lain membantah kenyataan Hadi Awang tu!!
Pemimpin PAS yang tak membantah adalah Mat Sabu, Nik Aziz, Khalid Gereja.
Sendiri fikirlah orang-orang PAS

Anonymous said...

Yg ruling kat court kata non muslim boleh pkai perkatann Allah adalah hakim Lim ( yg mendapat pujian khusus dr Nuar Berahim). Hakin yg sama (pernah mencatat sejarah) tolak saman sorg mangsa fitnah ke atas pemfitnah atas alasan kerajaan yg memerintah xder autoriti utk sekat org fitnah dia (rujuk kes Dato Ahmad Said MB t'gannu).

Dah kena la tue puak 2 PR dk guna alasan coury dh ruling sbb yg tukang ruling sama pencachai maca mereka jgk...muahahahahaha!!!!

Anonymous said...

isu kalimah allah adalah hak ekselusif umat islam, sebarang penggunaan kalimah ini pada agama lain di bumi tercinta ini ... adalah perlu ditolak sama sekali,.... ayuh umat islam jihad pertahankan kalimah ini

Anonymous said...

mcm mana PR plak yg dikata mensensasikan isu ini bila TV3 & utusex yg dok keluar citer ni hari2..

apasal? nk alih perhatian dr isu2 PM kita tu ke?

Langsi said...

Dok bertegang urat tang penggunaan ayat ALLAH... suruhan ALLAH ikut tak? Sunnah Nabi ikut tak? Kita perlu lebih takutkan ALLAH bukan takut tang penggunaan ayat je...

Suruhan ALLAH ikut, patuh, taat...
ALLAH mintak tutup aurat terutama pemimpin... ade ROSMAH ikut? Alamak mudahnya.....awat la BoNgok sangat?

Ooooopppssss... sebab UMNgOk Be-eNd, maka BoNgok la dulu, kini dan selamanya.

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd.
(Esok perjalanan ku ke Stadium Merdeka... harap korang sume dapat doakan keselamatan aku. Boleh jumpa kat sana... aku peserta yang ke 999,999 kurang satu sejuta, jom la genapkan!)

Muahahahahahahahahahahaha...!!!!!!!

Anonymous said...

woi langsi,

kao minum montoku ikut ajaran agama kah?

kaki botol tidak layak komen ya. orang mabuk macam kao mana kenal kebenaran..taik anjing pun kao tinguk macam coklat.

baik kao berambus!

mmmmuahahahaha

Anonymous said...

akhirnya...PASti the End...

Anonymous said...

yaaaaa..

bisuk kita tengok anjing2 dan babi2 berkumpul sambil bikin kacau lagi..

salah seorang adalah kaki minum montoku. hati-hati dengan dia sebab dia minum montoku terlebih dahulu sebelum pigi bikin kacau. kalau di sana tiada montoku, for sure dia hantam itu beer sbg ganti..

take beer!! take beer!!

mmmmuahahahaha

komandomelayu said...

langsi cibai

Banyak cantik muka kau nak org doakan kau?

AKU DOAKAN KAU PECAH MUKA BESOK !!

Langsi said...

Jom kita ajak rakyat...pemimpin... RAJA... SULTAN... dan SETAN juga kita pi sembahyang Jumaat dengar khutbah dan juga buat segala suruhan dan perintah ALLAH kerana dgn keimanan dan ketakwaan kita, kita takut dgn ALLAH. Bukan setakat takut dgn penyalah-gunaan kalimah ALLAH.

Untuk generasi kita yg dah kita kukuhkan keimanan dan ketakwaannya, datanglah pernyataan palsu tentang ALLAH...InsyaALLAH akan tetap KEKAL dan UTUH akidahnya.

Akhlak anak2 kita... anak2 pemimpin kita, dari dok bertelagah kalimah ALLAH... jom kita ajak TAKUTkan ALLAH. Jgn sampai berpoya2 dgn betina; arak dah jadi mcm air mineral; isyak dan Suboh dlm disko; mengaji pakai kitab 52... sbermimbar

Puak2 UMNgOk Be-eNd ni jerit konon pertahankan kalimah ALLAH tapi rambut berwarna dan bertocang; leher berkalung rantai, telinga dan jari bersubang emas... carut-marut tak lekang dari mulut!

Yg perempuannya plak... tudung entah kemana... Ade yg bertudung tapi pakaian ikut potongan badan... lagi sempit lagi bagus!

Cer tengok bini kepada pimpinan negara.....MasyaALLAH!

JOM MUHASABAH diri takutkan ALLAH dulu bukannya takut pada penggunaan kalimah ALLAH!

Anonymous said...

yaaaa...

muhaSABAH..

muhasabah sambil lugai-lugai moginum montoku sama si langsi.. sekarang tidak mabuk, jadi komen pasal iman lah, takwa lah, akhlak lah..
bila suda hantam montoku, komen ngok ngek semua.

muahahahahaha

Langsi said...

Anon 8:37 & 8:50...

Gini la puak2 UMNgOk Be-eNd, baru cerite hal-hal kemungkaran bukan main lagi percaya dgn sepenuh hati!

Bila cerite kebenaran dan kebaikan terbiar terus tidak terulas...

Nak buat camne... dah memang spesis kian pupus, memang mcm ni tabiatnya dulu, kini dan selamanya!

Anonymous said...

ORANG TAKUTKAN ALLAH TIDAK MINUM MONTOKU.

FULL STOP!

KAH KAH KAH

Anonymous said...

menyamar?

hahahaha..

kebenaran apa?
kebenaran yang 99.9% pun kamu tidak percaya. video itu besi?
kebenaran bahawa hudud itu hanya 0.001% dalam Islam itu kamu pun tidak percaya.
kebenaran bahawa pemimpin pr tidak suci dan tidak maksum pun? kebenaran bahawa kamu tidak boleh berkongsi 4 perkataan dgn non muslim berdasarkan fatwa majlis kebangsaan yang kamu sengaja langgar demi undi?
kebenaran bahawa bukan semua penyokong kerajaan seperti apa yang kamu tuduh?

apa lagi kebenaran? kamu buat seperti agama Islam kamu punya. suka2 berkongsi tanpa ambilkira hak orang Islam lain yg tidak bersetuju. itu benar bukan?

Langsi said...

Hahahahahaha... jom moginum montoku, lehing, bahar, tapai kita kotobian tadau kaamatan in advance!

Pam...pa kangku-du, samma sui do jambatan, jambatan do tamparuli ba kasut tinggi oku!

komandomelayu said...

langsi babi

hoi puki, kau nak semayang kat mana harini?
aku nak tengok muka kau!

daripada kau sibuk nk pegi himpunan nak jaga pantat bini orang besok baik kau balik jaga pantat mak kau!!

Anonymous said...

Gini la puak2 UMNgOk Be-eNd, baru cerite hal-hal kemungkaran bukan main lagi percaya dgn sepenuh hati!

Bila cerite kebenaran dan kebaikan terbiar terus tidak terulas...

Nak buat camne... dah memang spesis kian pupus, memang mcm ni tabiatnya dulu, kini dan selamanya!

EH? JADI VIDEO ITU BUKAN MUNGKAR KAH? AISKRIM JAMBAN BUKAN MUNGKAR KAH? LGBT BUKAN MUNGKAR KAH? MURTAD BUKAN MUNGKAR KAH?

SIAPA YANG SOKONG SEMUA ITU KALAU BUKAN KAMU ORANG2 PR? SAMPAI DIPECAT HASSAN ALI YANG MENENTANG MURTAD TANPA BICARA.

JANGAN TUNJUK BAIK PULAK HARI NI. BETUL-BETUL MACAM ORANG MABUK BAAAAA KAO LANGSI..

KAH KAH KAH

Anonymous said...

hahahaha..

jambatan tamparuli lagi..ewah...moginum...moginum sama langsi...


hahahahaha

Anonymous said...

Smlm MAIS terima surat bantahan secara rasmi drpd kumpulan peguam yg cabar titah Tuanku sultan! Ayuh turun beramai ramai. ...tunjukkan kesatuan ummah bersama Tuanku! Allahu Akbar....

Anonymous said...

yaaaa..

lagipun bukan orang tuduh.. kau sendiri mengaku bajau kedayan yang minum montoku. so? ini bukan tipu, tapi KEBENARAN walapun kau menipu. mau tunjuk kau anak sabah kunuuuun. tapi kalo menipu? apakah itu? berakhlak sangat kah itu?

kalo komen pasal isu agama pun kau suka-suka tipu bikin lawak jenaka..what do we expect from u then? vertigo? macam ini kah mentaliti tukang komen yang dihantar oleh perosak rakyat dalam blog ini? no credible at all. what a shame! mmmuahahahahaha

Anonymous said...

Langsi 8:52 AM

Ko asik nampak kesalahan pihak BN tapi ko tutop mata kemungkaran yg brlaku di pihak ko...

Pemimpin dan penganut sama saja..kaki SEKS...pantang tgk pompuan sume nak di try wlpon BINI org...wlpon dah kantoi trtangkap tapi sume kesalahan dah bole diSUCIkan oleh FATHER N AJIS...

Kalo citer pasal dedah mendedah neh..xku lupa pada betina botak yg berbaju dalam IJAU..siap isap rokok lagi sms kempen OCCUPY dataran...hah masa BERSIH dulu kemain ramai lagi betina2 KUNING yg brpakaian sendat2 smp semua nak terlondeh...

ko igt penganut PAS, PKR n DAP tuh maksum sgt ke..wlpon ANU seluroh donia dah tgk.....

Anonymous said...

Bukan semua pemgkomen adalah penyokong umno,tapi termasuk juga kami yang atas pagar yang dahulu undi pakatan kerana nak ajar pak lah ,koh soo koon,samy veloo.pengiraan kami senang,dulu Tun M ,yang sangat berjasa dan pengasas umno baru pun keluar umno atas kemungkaran pak lah, tapi kali ini Tun M dah kembali, jadi kami pun kembali menyokong umno. Sori pakatan this time.

Anonymous said...

Bangang nye kamu..patutla kamu sokong pas, mmg kene ngan kebodohan pemimpin kamu..klu umno yg setuju berkongsi tuhan mungkin kamu akan telanjang di jalanan tunjuk protes..smyg tonggang tonggek tp x dpt hidayah..

Anonymous said...

Kamu kafir laknatullah dijanjikan neraka jahanam oleh Allah SWT..bkn seumur hidup tp selama2nya. Mati kamu same mcm mati binatang jadi bangkai. Kami org Islam xkan msk agama kamu yg sesat..

Anonymous said...

Kalau umat islam tak mahu bersatu atas nama parti pun,tak apa tapi dalam pru kita undi bn sebagai protes pada pimpinan pas supaya memperjuangkan islam seperti mana dulu kita undi pakatan untuk memprotes pak lah.Barulah Dap tak berani.

Anonymous said...

Kamu kafir laknatullah penghuni neraka selama2nya..

Anonymous said...

Mungkin nik aziz juga bela saka,sebab tu dalam umur 82 tahun ni,tak sakit sakit.cakap pun dah merapu rapu.saya tengok sebijik macam lord of the ring.the two tower.nick ajis jadi raja rohas yang kena control,saruman adalah anuar ibrahim.

Anonymous said...

Lu punya monyang sikalang ade dalam nelaka ma.. Lu baka luit pn diorg x bleh shoping sana pun.. Lu punya monyang manyak halam jadah..

Anonymous said...

Ni cth komen ahli dap laknatullah yg disokong penuh oleh penyokong pas & diceriakan lg oleh penyokong pkr. Biarkan siluncai dgn labu2nya ke neraka jahanam..

Anonymous said...

Dap pun asobiah juga,sokong cina saja.,termasuk bangsa siam,indonesia,amerika,brunai semua utamakan bangsa kerana mereka tidak yakin dengan bangsa lain yang menumpang dalam negara mereka tapi saya rasa lebih baik asobiah yang menjurus kapada melayu islam dari menjadi alat liberal yang lebih bahayakan akidah. Saudara sendiri yang mengaku pkr itu liberal. Renung kan lah

Anonymous said...

Salam, tak perlu nasihat pada langsi ini, dia telah di tutup mata hati oleh Allah swt.

Anonymous said...

Klu kite nk tau ibadah kite diterima Allah ke tidak kite tgk ape yg kite lakukan slps solat..tgk gaye ko ni paham2 jelah. Sendiri muhasabah diri. Demonstrasi haram tu sunnah nabi ke? Ko ade mintak shamsidar pakai tudung x?

Anonymous said...

Masyarakat bandar dan terpelajar tolak UBN? Bkn semua bodo mcm ko..

Anonymous said...

saya profesional bandar. bukan ahli mana-mana parti.

ya, saya akui dahulu saya protes BN sebab saya tidak nampak BN bekerja untuk rakyat.

tapi kini tidak lagi. isu-isu terbaru menunjukkan UMNO lebih berusaha menjaga hak rakyat. manakala PR pula sudah menyimpang jauh. tidak seperti yang saya harapkan.

In Sya Allah, undi saya kembali kepada BN.

Anonymous said...

Ini ke cth org yg bertaqwa? MasyaAllah, lps ni ank ko pun konpius nk msk gereja ke masjid sbb tuhan same. Mungkin jgk klu pganut hindu nk gunakan nama Allah utk tuhan lembu mereka kau akan kate why not? Ko ni nmpk mcm tau agame tp sebenanye ko musuh dlm selimut..klu ko idup zmn nabi lut a.s mungkin ko ngan nuar berahim akan berdemo menentang nabi lut a.s.

Anonymous said...

Langsi, bsk aku x dpt turun stadium merdeka la. Aku kirim kan doa la, harap korg bace ramai. " ya Allah ya tuhan ku yg maha berkuasa dan maha mengetahui. Kau laknatkan lah pelakon dlm video sex chinadol krn tlh mendatangkan fitnah ke atas pemimpin agung kami ds anwar ibrahim " amin.. Klu blh wat smyg hajat skali. Biar anwar bangga & terharu ngan kite semua. Jgn lupe tau. Thx.

Anonymous said...

UMNO SUDAH TIADA MODAL ISU POLITIK ! MEREKA SENGAJA MENGAPI-APIKAN ISU KALIMAH ALLAH. ISU KALIMAH ADALAH URUSAN ALLAH TAK HARUS DIPOLITIKAN. BERDOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA !........................

Anonymous said...

LGE ko anak beranak kaki penipu mahhhh...undi 2,000 tak reti kira mah..lu akauntan..apa pasat lu sangat bodoh mahhh...kira 2,000 undi, 3 minggu baru declare salah mahh..bodoh punya akauntan..lu mau jadi PM, ekonomi Malaysia tunggang langgang mah...baru 2,000 undi lu belum bagi lu kira RM450 bilion mah...hancur Malaysia mah..mau tukar SPR..gua rasa rakyat mau lu berhenti politik mahhhh....rakyat banyak benci sama lu mahhh...benci DAP parti chauvinis mahh..mau gadai Malaysia sama Singapura mah..mau jadi Malaysia negara keluarga kamu mah..LGE, LKS, lu punya bini, lu punya adik, lu punya adik ipar mahh...lu tarak tau malu mahhh..banyak hancing lu kencing Melayu mah...undi 300 ratus sudah jadi 803 mah..lu ingat Melayu mau percaya lu mah....lu jangan ingat Melayu bodoh mahh..lu bodoh diri sendiri mah...LGE, gua banyak benci tengok muka lu mahhhh....haiyaaa..PRU13 gua undi BN mah..lu tak layak jadi pemimpin mah..lu layak duduk rumah mahh...haiyaa banyak meluat gua tengok muka lu..dasar PENIPU LGE, LKS..lu kata Malaysia rasuah mah..lu undi 2,000 lu tak rasuah mah...hahahaha..gua mau gelak terguling-guling, lu kata orang jahat..lu lagi jahat mahhhh...lu kata orang rasuah..lu mau rasuah itu Tunku Abdul Azizi mah..lu kata kalimah Allah guna untuk kristian, lu agama apa mah...Gua cakap lu..lu kalah teruk PRU13 mah..lu mau jadi umar..botak chin lagi baik dari lu mah.....haiya..Melayu sudah sedar mah...tak mau kena tipu sama lu lagi mah...Melayu sudah bijak mah..lu penipu lu tipu diri lu mah...bye2 PR..bye2

Anonymous said...

Anon 10.40, ko tanya tok guru harun din, harun taib..pertahankan agama Islam berdosa ke..pertahankan akidah berdosa ke..UMNO punya kerja ker..Islam itu untuk UMNO jer ke..Islam itu untuk orang Islam....UMNO takde modal ke...ko tau sapa keluar isu ini..LIM GUAN ENG..bukan UMNO...nanti anak cucu ko faham Allah itu tuhan agama kristian, siapa mau tanggung dosa??itu baru berdosa..Allah itu MAHA ESA, SATU bukan trinity..tak reti apa-apa, baik diam!!!

komandomelayu said...

1040

KALAU DAH SOKONG SANGAT PAKATAN HARAM JADAH KAU PERGI JE LAH HIMPUNAN BELA PANTAT BESOK!!

Anonymous said...

LGE berniat untuk memecah belahkan kekuatan Islam guna isu Kalimah Allah..dasar berdebah..ko rasa ko dah bagus sangat hancurkan kekuatan Islam..Islam makin kuat bodoh..

Jijan Mali said...

Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu. JAngan kita gadaikan masa depan anak-anak
dan cucu kita dengan memangkah PAS dlm PRU13 nanti.....

Anonymous said...

Wahai orang Islam se Malaysia... apa nak gaduh gaduh pasal kalimah Allah ini. Kan Haji Hadi Awang dah beri persetujuan kalimah ALLAH boleh diguna oleh mana mana agama .... Memang betul, ALLAH berada dimana mana sahja, di Gereja, Kuil Hindu, Tokong Cina, dan apa salahnya kita beribadat kepada ALLAH ini, baik di Masjid, Kuil Hindu, Tokong Cina atau Gereja? Begitu juga agama lain boleh sembahyang dalam Masjid org Islam tanpa halangan .. sebab Allah mereka ada disana juga.

Anonymous said...

Betul Allah dimana-mana sahaja. Dia boleh jadi tuhan semua agama ! Baguslah semua agama sembah satu tuhan sahaja ! Allah Akhbar !

Salleh said...

setuju sgt dgn professional bandar tu, aku dulu 2008 pn ngundi PR, sbb BN tido, doktor gigi buat hal, menantu bermarajalela (xyah ckp sape...korang taw2 sndiri le). Tapi kali ni BN dah berubah, bnyk sgt perubahana, walaupn x dpt 100% cegah rasuah, tp sedang berusaha dan bergerak ke arah tu. Tahniah. Manakala PR bergerak kpd jahanam. Kali ni aku bersemangat, nk PANGKAH BN. X nk aku jadi mcm sebhg penykong PR, otak lembu, letak jauh2 kt bwh kaki. Mende jelas dpn mata leh wat xreti. Mmg gile babas. Dah tu ade hati ni buat demo plak besok. Aku dh x faham ape nk diperjuangkn PR. ERmm...DAP aku taw le....perjuangan die, PKR....satu je perjuangan die, nk anwar jd PM. Mmg utk org islam DAP dan PKR mmg dh out. Tp yg satu ni, parti pembangkang yg ade ramai penykong islam. Kata nk pertahankn islam, perjuangkan islam. Tngk skrg ape dh jadi..... sye harap ada sorang ulama dlm PAS sendiri yg sanggup kena tindakan, berckp terus terang je. Jgn diamkn diri jd pengecut.

Anonymous said...

Kalaulah PR menang dan jadi kerajaan banyak kebebasan yang kita dapat untuk berseronok terutamanya untuk dapatkan perempuan...he...he..xyah nak susah-susah pergi luar negara..yang ada sekarang ni pun pyah nak control.,malam ni tangkap malam esok bukak,,apalagi bila dah dapat PM boneka segala lesen haram lulus.Bagi mereka yang suka berjoli kat Thailand atau Indon mesti sokong punya dan masa tu perempuan melayu pun turut serta menghidupkan industri ini kerana kita dah sama dengan agama lain..Tokey-tokey semakin kaya dan melayu semakin nipis imannya dan sentiasa kurang duit kerana perhabis untuk berjoli di tempatmaksiat yang tumbuh macam kulat anjing lepas hujan....

Anonymous said...

Aku pun heran masih ada yang sokong apa yang Hadi sokong walaupun terang-terang ia merosakkan.Kita kena balik kepada sejarah apa yang DAP buat sehingga tercetus 13mei.Kenapalah susah bagi kita untuk sepakat untuk kata tidak bagi penggunaan perkataan Allah..tak tahulah kalau Hadi and the geng rasa dia akan dapat pahala besar dan dijamin masuk syurga?Benda yang sekecil ini pun pr haprak tak boleh pertahankan apalagi benda-benda lain...

Anonymous said...

ISU KALIMAH ADALAH URUSAN ALLAH TAK HARUS DIPOLITIKAN. UMNO BERDOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA ! DOSA !........................

Anonymous said...

PEMIMPIN PAS YG MENOLAK KALIMAH ALLAH DI GUNAKAN DALAM KITAB BIBLE

1-HARON DIN
2-NASHARUDDIN MAT ISA
3-TAIB AZZAMUDDIN
4- DATUK MOHAMMED DAUD IRAQI
5-NASHARUDDIN HASSAN TANTAWI
6-DATUK TUAN IBRAHIM TUAN MAN
7-MUSTAPHA ALI
8-DATUK HARON TAIB

PEMIMPIN PAS YG MENYOKONG KALIMAH ALLAH DI GUNAKAN DALAM BIBLE :

1-NIK AZIZ NIK MAT
2-HJ HADI AWANG
3-MAT SABU
4-KHALID SAMAD
5-DZUKEFLE AHMAD

Anonymous said...

aramakkk....wa solat kat semejid upm laa ri nii...

ada meswarat kat sana bebb....

ri ni kisah kutbah berbaik2 sesama islam...

miss wa broo.....ada apa kat semejid shah alam?? ada demo pijak muka nik aziz ka?? kalo ada buat minggu dpn...

wa mau kasi pijak itu penjual nama Allah... celanattt nik aziz dgn nuar jubo..

tp dgn pencacai pas yg lain2 wa salam uloq tgn laaa...dgn nik aziz dan nuar juboq wa tak mauu...


shahroll

Anonymous said...

Hj hadi taghut. Sedara dajjal

Anonymous said...

Bro, isu kalimah Allah bukan isu politik UMNO, sama ada UMNO nk ambil sbg isu itu mmg kewajipan UMNO dan tanda UMNO semakin kukuh Islam.

Isu Kalimah Allah ialah isu umat Islam, isu Aqidah. Barang siapa yg mcm ko bro anggap urusan Allah bermakna dlm hati ko sudah berjaya di pujuk rayu syaitan.. dan sudah longgar dr cengkaman Aqidah yg SUCI.

Itulah tnda2 akhir zaman apabila umat Islam sudah lembik mcm buih, hati mereka rapuh.. sehingga tidak beza lg dgn puak musyrik/ kafir.. adakah ko Islam bro?

Jika ko Islam beristighfar lah, skrg ni Allah sedag uji keimanan kita mahu lihat siapa yg benar2 ikhlas dn tulen pegang pd Ketuhanan Allah yg sejati.

Bila ko ckp ini isu politik UMNO secara automatik iman ko sudah hancur.. ko sembahyang lah beribu rakaat pun, Solat org yg Kufur dan syirik hati pd ALLAH tidak diterima lagi..

itulah beratnya bab Aqidah yg puak2 dajjal MUDA Pakatan Haram cuba cairkan, samaratakan.. mmg ini lah ujian akhir zaman..

sblm ko semakin sesat, istighfar dan mohonlah Hidayah Allah.. UMNO tk salah dn itulah kebaikan UMNO!

Anonymous said...



ESOK.....
JOM KE STADIUM MERDEKA 10 AM, 12 JAN 2012....................


demi BERSIH!
demi ROYALTI!
demi LYNAS!
demi FELDA!
demi GST!
demi KORUPSI!
demi SCORPENE!
demi NFC!
demi KTM TANJUNG PAGAR & WOODLAND!



Anonymous said...

Heran kaum cina atau India baca surat khabar pun dalam bahasa ibunda mereka atau bahasa Inggeris. Jadi bible dalam bahasa Melayu tu untuk siapa? Yang Hadi sokong jelas sekali Hadi hendak orang Melayu baca bible itu. Mereka tidak dihalang nak bercakap nak sebut apa pun dalam gereja tapi tak dibenar cetak dan edar dalam bahasa Melayu. Tak faham ke?

Anonymous said...

ISU NI SAJE NAK PECAH2 KAN PAKATAN KAMI...ESOK KAT STADIUM KAU TGK LA..MANTAP SOKONGAN AKAN DIBERIKAN...MENANGIS LA KAU ORG..

CUMA AKU NAK MINTAK BAIK2 NI...JGN LA PEGI KACAU2 PERHIMPUNAN KAMI...JGN JD PERANGAI MCM BEROK..OK PERKASA OK PEMUDA UMNO K...

Anonymous said...

Dah sah org yg mrk agungkan adalah peliwat dan penzina anjing DAPig.AKU TAK AKAN PEGI W/P RM100 KE RM700 MRK BAGI..BIARLAH MRK SERONOK DGN AGENDA MENGHURU-HARAKAN NEGARA.

Anonymous said...

Lu punya tahun salah bro..sebijik mcm bapak aljuburi nya..bodoh dan bangang.
Itu alasan jer..yg nak diselamatkannya ialah skandal aljuburi krn aljuburi sedar bini siazkrim tak mampu berdepan di mahkamah.aljuburi tahu betapa lemah dan mudah menundukkan bini org kanannya.
KO PEGILAH SOKONG ALJUBURI NI..DEMI CINTA DAN KASIHNYA KO DGN LGBT, PELOBI YAHUDI,PENIPU,PENZINA,PELIWAT,KAKI FITNAH,PERASUAH
SEMOGA BAHAGIA

komandomelayu said...

859

aku kalau bertembung dgn kau siap!

komandomelayu said...

859

aku kalau bertembung dgn kau siap!