IKLAN BERBAYAR

Saturday, January 26, 2013

PAS TERUS SAKAU DUIT AHLI. JIHAD KOROK MU !

9 comments:

Anonymous said...

Ni nak sekat komen sampai bila nih? Bangang la admin ini.

Anonymous said...

PENGANOT PAS!! SILA JAWAB SOALAN AKU:

Jika dikertas undi pada PRU13 nanti hanya ada logo BN dan Dap/PKR, adakah anda akan pangkah Dap/Pkr?

Jika ya, maknanya anda bersetuju mereka guna kalimah Allah ?

gen2felda

Anonymous said...

Asalamualaikum...sob sob sob...

Megat Alam Gempita said...

Jangan lupa setiap pengutip derma PAS biasanya kepala Unit Amal akan dianggap sebagai amil mengutip zakat. Mereka juga akan mendapat 10% dari hasil kutipan. Sebab tu mereka akan berlegar-legar pungut sebanyak mana duit dari pendegar ceramah. Siapa pandai kelentong dia akan menerima lebih banyak derma, maka makin banyak persen dia dapat. hasil duit inilah dijadikan duit kopi untuk anak-anak buahnya di bawah.
Lebihan hasil derma digunakan untuk bayar PA system, duit kopi dan petrol penceramah, duit unit amal kawal trafik. Sebab itu adakalanya antara Unit Amal ada bermasam muka sebab bersaing sakau duit peserta dan pendengar terutama sekali jika hadirin ramai. masing-masing bawa plastik dan karung diletakkan label DUN mereka...

Anonymous said...


tinggalkan mereka2 yg disesatkan oleh UMNO kerana mengejar WANG!

kita berubah kpd ABU!

Anonymous said...



Ceramah Majlis Ilmu Ustaz Azhar Idrus

di bandar baru selayang - masjid dekat stadium -- selepas maghrib malam ini-27/1/2013

semua dijemput hadir.

Anonymous said...

sunyi sepi je blog ini lepas kene spam......

Anonymous said...

Aik.korang yg kaut duit.umno jugak yg salah?ko ni iq rendah dr babi.

PUTRA CHUBADAK said...

PADAH DOA ADIK NIK AZIZ (UMNO/BN KO) SIAPA YG HAMPIR KO SEKARANG? Insya Allah, ABU akan menjadi kenyataan. Bukan "ASAL BUKAN UMNO" tetapi sekarang dah jadi "ALLAH BANTU UMNO".