Saturday, January 19, 2013

PATRICK TEOH MAKAHAI ...


halo mr patrick teoh
gua dapat tau lu punya bapak komunis
dalam hutan dulu dia ada makan babi manyak manyak..

lepas tu lu punya datok ada cilita sama gua
lepas lu punya bapak makan babi
dia naik stim

dia manyak melancap
sampai dia punya konek tak boleh naik
itu pasal dia malu

malu sampai dia main dengan babi
main main main
itu babi pun mengandung
sampai keluar lu punya muka maaa

itu anak babi nama haaa

PATRICK BABI TEOH MAAAAAA!
hahahahahahaha

APA ?
SENSITIF KA ?

ok lah gua sori.
saya dengan ini memohon maaf di atas keterlanjuran saya
saya tak tau pulak ianya menyentuh sensitiviti lu punya apak..

74 comments:

Bomo Melayu said...

Lu punya muka macam Anuar punya batang..Lu mana mari...Gua ingat Lu Tongsan punya orang..Lu banyak makan Babi,ayooo busuk punya orang..

Anonymous said...

MANA PUAK PUKIMAK PAS. SENYAP JE KE.HANTAM LE ITU ORANG KOMUNIS BABI. APASAL TAKUT KA. OOOOOO ITU LU PUNYA GENG JUGAK KA. LU PUNYA AGAMA DIA KASI MAIN LU DIAM AJA YA.LU SEMUA ORANG PAS MEMANG SIAL. MAU PUTRAJAYA PUNYA PASAL. FUCK YOU

Anonymous said...

Patrick Teoh adalah anak babi.











Maaf saya ucapkan atas tidak peka dengan sensitiviti diri Patrick teoh dan juga babi.

Maaf lagi sekali.



Patrick adalah anak babi.


Lagi sekali saya minta maaf.




Anonymous said...

Kurang ajar punya Patrick. Mari istihar perang dgn cina bangsat ini. Biar dia kenal ini Tanah Melayu.

Anonymous said...

Patrick!!!!!!!!!
gua punya telinga sudah merah ni.....badan sudah gigil.....Bo tahan ma...

Anonymous said...

lancau lu..patrick pig..

Anonymous said...

Itu Patrick Teoh kan abang besar PAS mana boleh maki maki marah marah woooo...Kena kencing kepala pun kena buat modoh duduk tiam tiam maaa.

Anonymous said...

tak lama lagi itu babi haramjadah kena virus nipah....amin.

Anonymous said...

mana puak2 pas n pkr yg kata islam sgt..semua diam dok jilat lubang taik ini cina SOHAI.. MAKAHAI..LE YAT CHIU la..

Anonymous said...

KELUAR KAU PUAK SIAL PAS

Anonymous said...

Cino tuo ni buang tebiat...dah nak mampus!

Anonymous said...

tak baik la cakap camtu mintak maaf la wie ..

buka muka dia macam babi

tapi babi muka macam dia

... ayo apek jangan marah arrr

gua mintak maaf .. gurau je pon ok :P

Anonymous said...

KELUAR LE PUAK SIAL PAS. TUNJUKKAN TELOOO TELOOO KAMU. KALAU ORANG BN BUAT SALAH SIKIT, DAH MACAM ANJING MENYALAK TAK SUDAH SUDAH. INI DAH KENA AGAMA SENDIRI, 6 INCI TELOOO MASUK DALAM PERUT. MEMANG TAK ADA TELOOOO. HARAM JADAH

Anonymous said...

Patrick Tew Na Seng,

How's your new testament bible? What happened to the old one? Your fucking bishop and pope raped the old testament and produced the new fucking holy ghost book. How do you worship ghost? You worship pontianak and pocong too I guess.

tongong said...

petrick teoh adalah tongong ..

Anonymous said...

ayo yo yo !!!!mana2 cai2 PR ? tu olang dia sudah lancau sama lu !!!

Anonymous said...

Wooiii...kawan2 semua, apalah engkorang ni. Kenapa Patrick Tiu punya perbuatan/perangai, engkorang sabitkan babi2 pulak...
Saya baru sahaja difahamkan bahawa babi2 semua TIDAK PERNAH melantik Patrick Tiu sebagai jurucakap mereka. Babi2 sedar bahawa mereka telah dijadikan sebagai makhluk yang dianggap hina dan dengan itu tiada sedikit pun terlintas dihati mereka untuk menghina umat2 Islam. Patrick Tiu telah bertindak secara peribadi. Jawatankuasa Tertinggi Babi telah mengadakan sidang akhbar tergempar untuk mengutuk dan mengecam perbuatan Patrick Tiu. Mereka menegaskan bahawa Patrick Tiu bukan lagi dianggap sebagai golongan mereka kerana apa yang dilakukan oleh Patrick adalah LEBIH HINA dari babi.
Menerusi penjelasan sidang yang tersebut di atas, saya dengan rasa rendah diri MEMAKSA DIRI untuk mewakili kawan2 semua menyatakan kemaafan yang tulus dan ikhlas kepada semua babi2 yang ada. Dan secara peribadi, saya TIDAK MEMAAFKAN Patrick Tiu. Waullahua'lam.

EVLee@gmail.com

Anonymous said...

Baru talak aircond lu sudah manyak bising..lagi mau cali gaduh bikin susah ka? haiya..bolo punya olang. kalau lu ala luit punya olang lu muleh lali pi oversea tapi lu punya saudara manyak sini sapa mau jaga..lu kaya pakai baju cantik lumah besar, bini pun xxxxx besar lu ingat lu manyak standart punya olang ka? pungkok pun talak cuci, kalau satu hali talak mandi lu lai la kita cium lancau siapa lagi busuk lu ala lui punya olang ka..lagi busuk atau wa tala lui punya olang..haiya.! tiu namakahai bolo punya alang..sorly ar..kawan nanti kita kasi padam ini post -k.k

Anonymous said...

Patrick Teoh son of a fat pig...Patrick...maaafahai cau cibai maaaa...lu punya maama manyak cibai maaaa...lu punya apaaa manyak cibai maaa..sebab kasi lahir lu...lain kali kasi tau itu amaaa...apaaa..kasi pakai kondom maaaa masa main...lu sini pun manyak wat semak maaaa....aiyaaaaa...marah kaaa...soliiii maaaaa...manyak2 soli maaaaaa...wa salah laa...wa mengaku salah...soli aaaaaa...gua talak peka sama you punya sensitivi...soli...soli...lu memang cibai..aiyaaaa...sekali lagi soli aaaa...gua btol2 talak sensitiviti maaa...

usin said...

wahai patrick, gua tengok lu serupa gampang anak haram makan babi tarak panggang. mcm sial la gua tengok lu, betul2 sial la. eh!!! sori2, saya telah terlajak kata. saya tak sengaja. dengan rendah diri saya ingin memohon maaf kpd kamu patrick. tak sepatutnya saya menghina kamu begitu. i'm sorry

Anonymous said...

Patrick Teoh...awak punya nama serupa mcm babi hutan laaa...saya jumpa itu babi di zoo...awak punya parent babi hutan ka? Orang Islam tak boleh sentuh babi tau...najis...mcm awak pun sudah serupa najis...juga family awak mcm najis sebab mulut celupar awak...bapa awak...mama awak...semua najis...eh...saya memohon maaf sebab kata awak, bapa awak dan emak awak najis...betapa tak sensitif saya kat awak...saya memohon maaf sebab anggap awak babi hutan....LANCAU LU LAAAAA...eh..sori...sori...saya memohon maaf sebab kata awak lancau...awak ada hisap kote bengkok anuar atau kote tak sunat LGE? Adaa..? Wow...mana best? Eh....sori...sori...saya memohon maaf atas keterlanjuran saya kata awak hisap kote bengkok anuar dan LGE...saya harap awak maafkan saya...

Anonymous said...

Patrick Teoh jantan monopos sudah tua lagi manyak lanciau wooo

Anonymous said...

Sebarkan - Bible sekarang adalah bible ciptaan Paul atau Saul seorang pemuja syaitan yang tidak pernah jumpa Jesus sewaktu Jesus hidup.

Simon aka Peter adalah pengikut jesus yang benar dan betul telah difitnah dan diburu untuk dibunuh oleh para pemuja syaitan.

Jesus bersunat, dan tidak makan babi - tetapi Paul atau Saul ini adalah pemuja syaitan mengubah segala pengajaran jesus yang berpandukan Kitab torah dengan Acuan pemyembahan Tuhan Yunani, menukar semua untuk membenarkan memakan babi dan tidak menyuruh untuk bersunat.

Jika kristian agresif untuk berdakwah dengan ajaran palsu mereka - Maka Umat Islam harus bangkit dan mempertahankan kebenaran yang sebenar-benarnya, Sudah cukup Isa Anak Mariam difitnah dan namanya digunakan untuk mensyirikkan Tuhan yang Maha Esa.


Musa as berkata - "hear oh israel the lord our god is one."

Isa as berkata - "hear oh israel the lord our god is one."

Nabi Muhammad SAW, Nabi jujungan kita berkata - "Qul Huwallahu Ahad."

Tidak! Tuhan tiada anak - Tidak pernah tertulis di dalam sirah Isa mengatakan dia adalah Tuhan.


Allah Is One - and 'He' do not have son.

Wake up muslims, wake up.

Anonymous said...

Fuck you Patric babi Teo son of bicth!
Fuck you..!


Sorry ar Patric...

Anonymous said...

Cer chek ic Patric son of bicth ,dia pendatang haram ker?

Anonymous said...

Patrik, Please don't do like what you have done. You can argue politically but be sensitive towards religion. Don't upset the Muslim. I am surprise of what you said. You just lost the majority of respect of the Muslims. I am not going to curse you or hit you below the belt. It is too inhumane. The incident was 44 years and I have gone through it so let us not repeat.

Pak Dee said...

dia dh minta maaf dah...tak pyh lah kecoh2...

tongong said...

apa lu pulak nak kecoh pok dee... dia ada hak bercap kita orang pun ada hak bercakap

dan kita orang pun dah mintak maaf apa lu nak kecoh tengong

Anonymous said...

Tuan2 boleh baca kutukan Patrick Teoh terhadap Islam dalam blognya (www.niamah.com), diantara lain dia menulis...

"...There are 13 castes in Muslims and these brothers can't share their places of worship. The brothers have been killing / bombing / conquering/ murdering /raping each other in the name of Islam for the last 500 years, since the day Islam existed..!

They have never been or never will be at peace with Jews or Christians in the name of religion, yet all 3 pray to the same God of Abraham.

The American attack on the Muslim land of Iraq and Afghanistan is fully supported by all the Muslim countries around them!

One Allah, One Quran, One Nebi....! Great unity!

All Muslims are not Terrorists, but all Terrorists are Muslims! and 60% of all victims of Muslim terrorism are Muslims.

THEY ARE KILLING THEMSELVES IN THE NAME OF RELIGION..."

Anonymous said...

Lu muka pun serupa babi Pak Dee.
Pak Dee son of bicth!
Fuck you Pak Dee.

Kepada pembaca di sini saya minta maaf kerana mengeluarkan kata2 kesat tetapi saya tak mahu minta maaf kepada.... semua orang tahu siapa.

Anonymous said...

All chines are moron.
But not all moron are chines!

Anonymous said...

Pataik tiu na seng l#ncau

China pangsai tak cebok ... Muka sebijik komunis haramjadah.. Dah capek tak sedar diri .. Lu ma c#bai ang-ang ... Lu ai si liau ... Halal jihad atas penghina Islam

warning to all Producers,pengarah, pengiklan products promotion etc. Expect Muslims boycott if ever this SOB is engaged !

Sorry for my language but never sori to the makahai

Anonymous said...

Orang PAS mana boleh kutuk dan doa KO KO KO Cina DAP dan PKR!!! nanti Ular...mak dia marah. Lagi itu Cina Biadap kutuk Islam je....muka puak PAS dan Melayu PKR sudah Tampal Sama Kulit Babi maaaaa. Tak percaya tanya sama itu Mat Sabu yang balun bini orang maaaa

Anonymous said...

Itu Bob Lokman ada tumpang kertas tisu cuci pungkuk.
Soli...soli Gua tersilap cakap.

Anonymous said...

paprik teoh tunjuk kejahilan

Anonymous said...

Tak heranlah kualiti yg macamni lah bersepah dalam PKR & DAP hasil tarbiah PAS.Dalam Malaysiakini,Yahoo M. puak-puak lahanat ni kutuk & maki hamun kerajaan & Islam dlm masa yg sama.Ini baru permulaan yg kita nampak akan datang 'lu pikir lah sendiri'

Anonymous said...

PATRICK STARPIG.....TIU NA MAH...

Anonymous said...

Time to boikot produk yg guna suara dia dalam iklan. P Teoh is a pig dick head ... let's teach him a lesson. .

Anonymous said...

Aku pun nak minta maaf pada babi time. En p. Teoh babi aku minta maaf jugak... babi.

Anonymous said...

Aku heran bin Ajaib, MANA perginya hero babi ni, PAS PUSS PISSSSSSSSSSSS? Mana perginya pejuang PAS PUSS PISSSSSSSSS? Mengapa membisu? Kalau Ustaz Fathul Bahri, Ustaz Kazim ke atau Rosmah ke Tak boleh salah sikit..Ada je tak kena, ada je dosa..ada je haramnya...tapi kes Patrick ni tak berdetik pun????????

Anonymous said...

SUATU PENGHINAAN KAPADA AGAMA ISLAM!!!

LEBIH HINA LAGI IALAH MENTERI KDN TIDUR MAKAN GAJI BUTA TAK BUAT KERJA!!!

Anonymous said...

SYABAS BOB LOKLAK DAN ABI PUSARA ABADI!!!

ANDA BAHLOL BERDUA TELAH MEMILIH KULTUS YG TETPAT BUAT ANDA BERDUA YG BONGOK!!!

Anonymous said...

Man peginyer PEMUDA PAS yg suke BERDEMO tu ye...kalo org BN yg wat kenyataan bgitu dah ..menyalak berarak menuntut memaki hamun..tapi bila kena tang sekutu sendiri yg terang2 mnghina ISLAM..kecot telor ...

TONG TAIK oh TONGTAIK..xnak berdemo ke?

Tukang Komen said...

Mana menghilangnya pembela agama parti isle semalaysia? Penghinaan demi penghinaan DAP lakukan namun Pas tak kunjung tiba. Sayang sangat korang kt Dap ye. Buatlah doa KO untuk Dap pulak.

Suka sangat menyesatkan orang sehingga sendiri yg sesat. Korang kata tuhan mencarut. Nah sekarang Patrik kimak carutkan isle. Camne?

Blogger pro umno juga yg lantang,korang sengap sungi menikus. Balik ke pangkal jalan dan tobat wei!

Anonymous said...

Patrick Teo dah tua sakit lagi sbb itu dia buang tebiat tanda2 NAK MAMPOS!!!

Mampos nanti boleh jumpa Anwar Aljubs, N.ajis, DAP, Mat bauburit, Org2 PAS dlm neraka!!

Anonymous said...

pas dh jadi pussy! ular dalam semak pass piss pussy tgh fikir hadis mane nk guna utk halalkan penghinaan keatas umat islam!

Anonymous said...

Cina Kominis kurang ajar ni dah makin biadap!!

Petunjuk bangsa Melayu mesti bersatu pertahan tanah milik bumis!!!

Anonymous said...

PAS yg buat taik,agama Islam yg dihamun,PAS menikus belakang jubor DAP!!

Anonymous said...

Ayuh Saudara-Saudari ku,

Mari kita DESAK kerajaan untuk menubuhkan RCI bagaimana 1 juta kaum Cina dan India boleh diberi kewarganaan negara Malaysia

Anonymous said...

mana pi pakar politik islamik ustazah abby bangang? tak tulis kat twitter?

Anonymous said...

BABI PUNYA PATRICK SI DAP MAKAN BABI.

BABI ITU KOTOR. KAU JUGA MAKAN.

BABI BETUL PUNYA CINA DAP!

EH? SALAH KE MAKI2 CAMNI?

SORI YE..SAYA MINTAK MAAP. SAYA TIDAK TAHU PULAK PEMAKAN BABI DAP TU ADA RASA SENSITIF!

Anonymous said...

SATU HALI WA NYALAN NYALAN
WA NAMPAK LALANG NGOYANG NGOYANG
WA INGAT BABI MIKIN SALANG
LUPANYA PAPA PATRICK TEOH OLANG KONGKEK MAMA PATRICK TEOH OLANG

Anonymous said...

Ketuk pecahkan kepala lutut mangkok ni..da la cacat.. Bodoh pulak..Okey la ustaz PAS kata tak apa..so apa u all nak bising bising..sebab tu bangsa lain mudah anut agama kristian sebab meka lihat bangsa melayu dalam islam mereka ahsyik bercakaran..tak maju, harap makan free, mentaliti subsidi, malas, ..suka enjoy, bini byk anak tak pandai jaga, idu gam ,amakan addah, tandas masjid pun kotor..Salahkan diri sendirilah..

Pekong Pondan said...

In Singapore it's death if you keep a gun.

In Malaysia all assholes are given the right to keep gun.
Like the royal monkey who freaked out in Johor Bahru and run around with a gun. Datuk monkey can keep gun.

Anonymous said...

MENGAPA ORAN CHINACSKRNG BERANI PERMAIN DAN PERSENDA ISLAM .
SIAPA MAHAGURU MEREKA.......
DARI PAS
DARI PKR
DARI DAP
MESTI SALAH UMNO.....

Anonymous said...

PATRICK TEOH AND DAP MOTHER-FUCKERS!!

OPPPPS..

SORRYYYYYY...

malayoo mudah lupa said...

Setujuuuu....

Anonymous said...

Patrick Teoh... lu lan-chiau cina babi haram kejadah!



oops sorry aah Patrick and all Chinese flers... I should not have used that word.

Anonymous said...

Harap Kementerian Penerangan memgambil tindakan ke atas Babi Cina sekor ni, khususnya RTM. Boikot semua cerita yang mengandungi muka BaBi ni di dalam semua rancangan tv.

Anonymous said...

PENGANOT PAS BUAT DEMO JALANAN DEPAN PEJABAT MCA BILA CHUA SOI LEK MENOLAK HUDUD PAS..

MANA PERGI PEMUDA DAN PENGANOT PAS BILA PATRIK HINA QURAN DAN SOLAT 5 WAKTU ???????

MANAAAAAAA???? Hooiii Pass !!! JAWABBBBBBBB !!!!!!

gen2felda

Anonymous said...

nik aziz kene btangjawab pasal isu patrik teoh ni, jgn nak sembunyi wahai org tua kemetott...

ni puak2 bersih yg pas puja dan ratib siang malam nak tumbangkan umno yg ko tuduh kapirr...


zul
majidi, johor

Anonymous said...

patlik tioh ni masa mak dia si babi tu lahirkan dia kaki dia yg keluau dulu.lepas tu kepala sulah sagkut itu dlm p****t mak dia si babi tu.haha...tu pasal la perangai selupa itu babi maaa....

Anonymous said...

AKU DAH CAKAP PENGANUT PAS DAN MATI KUTUUUUU....TELAN JE AIR LUDAH SI PATRIK DNA BABI TEMPANG NI, CAI PAS NGAKU JELAH ANDA SUME DAN KHILAF, DAN MUNGKAR, DAH TERPESONG, LAAAA TAK NAK TERIMA JUGAK TU, CUKUPLAH BAGI RUANG KAT KAAFIRRR LAKNAT, CUKUPLAH, TAK RETI BAHASA MEME KATAK MU TUH...

Anonymous said...

KUALA LUMPUR ― The Malaysian Multimedia and Communications Commission (MCMC) has questioned actor and former radio deejay Patrick Teoh over a Facebook post that excoriated PAS for its Chinese New Year rules in Kedah, sources say.

The Malaysian Insider understands that MCMC officers recorded Teoh’s statement yesterday but did not state whether he had committed any offence by posting the comments or if he would be charged, saying they would first need to review his remarks before deciding on the next course of action.

“MCMC had recorded his statement and a few of our officers have completed the process,” one source told The Malaysian Insider.

Another source confirmed the interview, saying it came after protests over the comments made in the celebrity’s Facebook social networking account.

When contacted, Teoh said he had no comment to make for the moment.

The Perak-born celebrity, once dubbed the “Voice of Malaysia”, outraged many with the post, including his fans who vented their disappointment and disgust at the outspoken actor’s remarks and chided him for being religiously insensitive towards Muslims despite living in a multicultural country.

“After all these years living with your Malay-Muslim friends, still u don’t know how to not touch the sensitivity Patrick? all enormous respect for u I’ve been giving all these years have gone into the drain,” a former supporter identified as Lan Halamy wrote on Teoh’s Facebook page on Wednesday.

“If you have nothing good to say, please refrain your fingers from typing something useless and insensitive as what you did just now,” wrote another follower, Nadia Zulkefli.

“Patrick, I do agree with you that PAS shouldn’t try to impose Islamic values to non-Muslims but the way you put it in your previous status makes me go ‘hmmmmm?’” one Rina Sadon posted on the social network, adding that she found it “kindda weird [sic]” to be the one offering advice as she had grown up listening to the once-popular veteran radio deejay.

Teoh, who has starred in local movies such as “Nasi Lemak 2.0”, “Buli” and “The Red Kebaya”, had drawn flak over the offending Facebook post in which he criticised the Kedah government’s January 9 guidelines for the state’s upcoming 1 Malaysia Chinese New Year event, which dictated, among others, the appropriate attire for officials, stage performers and choice of songs and dances.

Teoh has since removed the offensive post from his Facebook page, and apologised for his remarks, which he acknowledge had made him sound like a religious bigot.

“Whoa!!!...whoa...whoa...I now realise what I did that was wrong and why it generated so much hate-mail. I had thought that the criticism came from my use of the phrase, ‘Quran-thumping m***** F*****...’ I was wrong. It came from my reference to ‘Give up individuality and be sheep? Pray 5 times a day? Cover up all women?’ which was totally out of line. It didn’t convey what I was trying to say in the post and came out like a bigoted selfish statement. For that I apologise sincerely to all Muslims. Minta maaf. But I do not apologise for calling that person a... well you know what I mean. I hope.

Several Muslim leaders have called for stern action to be taken against the former deejay.

-themalaysianinsider.com

Anonymous said...

Gua pun tak tahu pasal agama krtistian ma tapi itu bukan alasan untuk kutuk atau main2 acara ugama kristian. Wa herran ada orang bagi excuse sebab pteah bukan Islam jadi dia tak paham Islam. Pokoknya bukan paham atau tak paham agama orang lain. Tak boleh main2 pasal agama orang. Main2 nama orang pun sudah kira biadap tau. Pteoh sejak sudah masuk kandang dap perangai pun macam bab_ dalam kandang.

Anonymous said...

kita tak perlu muslim telling non-muslim what to wear …what to perform on stage … female performer guideline bla bla ….. kita juga tak perlu non-muslim telling muslim kena pakai mcm mana la. … stage performance tu kena begini begitu la. …. semua tak payah. PAS tu dah violate the rights of non-muslim … dia tu nak control Muslim mcm mana pun kita non-muslim tak kan kata apa-apa ….. tapi jgn kacau freedom non-muslim …. kita tak mahu lifestyle muslim ….

Anonymous said...

GEORGETOWN - Pengerusi DAP Kebangsaan, Karpal Singh akan memujuk Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang supaya mengkaji semula pendirian Majlis Syura Ulama Pas yang memutuskan kalimah ALLAH tidak boleh digunakan oleh orang bukan Islam termasuk Bible versi Bahasa Melayu.
Beliau berharap Abdul Hadi akan menentukan semula pendirian Pas agar tidak bercanggah dengan keputusan yang dicapai Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat (PR) pada 8 Januari lalu.
“Adalah penting untuk Majlis Syura Ulama Pas mengambil satu pendirian yang sama dengan PR dan saya harap Abdul Hadi dapat menentukan pendirian Majlis Syura.
"Saya merayu kepada Abdul Hadi agar dapat menentukan semula pendirian Majlis Syura ini,” kata beliau pada sidang media di sini, hari ini.
+++++++++++++++++++++____________
KARPALA BATUK HADI TERKENCING
KERAPAL BERSIN HADI TERCIRIT

MELAYUJATI said...

Muka macam celaka, mana2 filem ada muka ni aku akan boikot.... ha ha

Anonymous said...

Islam dan Nabi SAW tidak ajar kita memaki hamun orang lain tidak kira orang tu Islam atau bukan Islam. Kalau kita terus bersikap macam ni sampai bila orang bukan Islam respect pada kita sebagai penganut agama Islam. Kalau marahpuin jangan kita menghina keturunan dan agama mereka. Sedarlah saudara/ri, bila kita nak mintak maaf pada mereka. Allah itu adil, walaupun mereka bukan Islam dan bukan Melayu, tidak semestinya kita ikut sedap mulut je nak mengutuk mereka. Manalah tau, jika dengan kehendak Allah di akhir usia mereka, mereka mengucap dua kalimah syahadah. Kita yang sedap mengata ni apa dapat? Dosa kering adala. Ingat....kematian bila-bila masa akan menjemput kita. Di kala itu tubuh kita telah lemah longlai dan tidak lagi berupaya untuk mengucapkan kemaafan kepada orang yang kita kata tu. Takkan kita nak bawa kejahatan kita tu bersama kain kafan untuk mengadap Allah. Di alam barzah kita keseorangan dalam kegelapan yang amat sangat. Jadi...nasihat sya hentikanlah mengata orang sesedapnya. Islam tidak ajar kita berkelakuan sedemikian. Astaghfirullah alazim.

Anonymous said...

Orang PAS mana boleh kutuk dan doa KO KO KO Cina DAP dan PKR!!! nanti Ular...mak dia marah. Lagi itu Cina Biadap kutuk Islam je....muka puak PAS dan Melayu PKR sudah Tampal Sama Kulit Babi maaaaa. Tak percaya tanya sama itu Mat Sabu yang balun bini orang maaaa.

Mu tengok k e dia balun bini orang. Sedapnya mulut mu. Sembahyang ke tidak mu nih.

Anonymous said...

Oii...marah nampaknya sangat kamu pada Patrick Teoh. Kalau dia hina Islam kamu melenting. Yang kamu tolak hudud tu apahal pulak kenapa tak melenting. Dia bukan Islam kalau tolak Islam dan Hudud kita tak heranlah. Apa yang peliknya kamu yang mendakwa Islam, tetapi menolak huku-hakam Islam itu yang peliknya. Bila orang bukan Islam nak hormat pada kita sebab kita sendiri memulakan menghina agama kita sendiri. Itu sebab orang bukan Islam berani menganggu agama kita sebab dia orang nampak kita sendiri tidak hormat agama kita. Sudahlah bang oii, jangan nak tambah dosa kering awak tu. Ini nasihat saya penuh dengan ikhlas. Saya ni bukanmenyokong mana-mana parti politik...tapi saya akan undi parti yang terang-terang memperjuangkan Islam serta pemimpinnya yang mengajak rakyat ke arah kebaikkan dan saya menolak parti yang terang-terang menolak dan menghina huku Islam serta pemimpin yang menzalimi rakyat serta memperlekehkan hukum agama kita. Saya tak nak dilihat bersekongkol di akhirat kelak. Malas naka jawab dengan Allah di akhirat kelak. Dosa lainpun tak terpikul olehku. Ampunilah dosaku Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim.

Anonymous said...

January 22, 2013 at 10:07 PM
_____________________

Baik ko gi tanya Nik Aziz, soal HUDUD ni. Undang2 Hudud sudah boleh dilaksanakan tapi Tuan GURU takut hilang undi. Ni aku nak tanya negara MESIR tu ramai ulama tersohor tapi kenapa mereka tak buat disana sedangkan majoriti disana orang ARAB n ISLAM. Baik nasihat dulu Majlis SYURA PAS tu.
Dan sekarang siapa yang menolak HUDUD? dan siapa yang KUFUR?

PAS BUKAN ISLAM DAN ISLAM BUKAN PAS.

Anonymous said...

PENGANOT PAS BUAT DEMO JALANAN DEPAN PEJABAT MCA BILA CHUA SOI LEK MENOLAK HUDUD PAS..

MANA PERGI PEMUDA DAN PENGANOT PAS BILA PATRIK HINA QURAN DAN SOLAT 5 WAKTU ???????

MANAAAAAAA???? Hooiii Pass !!! JAWABBBBBBBB !!!!!!

gen2felda.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kesian Gen2felda:

Tanah mak bapak kamu usahakan puluhan tahun, bila dah dapat geran hak milik digadai oleh Si Isa Amat dengan FGVH selama 99 tahun cagaran untuk dapatkan saham 800 unit je serta "durian runtuh" RM15.000.00, kamu dah kena tipu hidup-hidup. Inilah kelas Melayu Felda yang tak cerdik. Dan aku yakin ramai lagi anak Gen2 Felda yang cerdik, cuma kamu sorang je agaknya tertipu dengan duit yang cuma RM15K tu.

Anonymous said...

PENGANOT PAS BUAT DEMO JALANAN DEPAN PEJABAT MCA BILA CHUA SOI LEK MENOLAK HUDUD PAS..

MANA PERGI PEMUDA DAN PENGANOT PAS BILA PATRIK HINA QURAN DAN SOLAT 5 WAKTU ???????

MANAAAAAAA???? Hooiii Pass !!! JAWABBBBBBBB !!!!!!

gen2felda.

***************++++++++++++

Ni hah aku nak jawab kepada penganut UMNO yang suka tang kedarah duit rakyat. Buak Stadium Runtuh tak sampai setahun....main bola petang tak cukup terang lampu stadium Duit royalti minyak kamu seleweng...penganut UMNO la nih. Tak ke bodoh namanya nih. RM207B tu pi mana kamu sumbat dalam dubur ayam ke duit tu. Datuk aku dah meninggal sampai dapat merasa duit landasan keretapi api maut Siam-Burma. Mana pergi duit tu lahabau woii. Jawab mana pergi. Aku sebagai pewaris tak halal dunia akhirat. SDayang bangsa konon. IC bagi pada rakyat asing di Sabah apa ke benda tu. Oii penganut UMNO..jawablah jangan tak jawab. Lembu NFC RM250j tu buat apa. Enjin kapal terbang tu kamu pergi jual kat mana oii. Takkan dengan kapcai pun boleh muat benda tu yang besar.