Wednesday, March 20, 2013

ANWAR CABUT LARI DARI PERMATANG PAUH ! KAH KAH KAH


anwar dah sahkan takkan bertanding permatang pauh.
kah kah kah
apasal takut ?
nak tanding mana pulak ?
kedutaan turki ke ?

tanya sama nuar
apa pasal goyang
nanti jawap nuar
permatang pauh nak ilang

rakyat sudah bilang
jangan kuat temberang
nanti lama lama 
permatang pauh ilang...

kih kih kih...

10 comments:

Anonymous said...

N.Ajis sakit perut la plak!

Anonymous said...

Di Tawi Tawi philipine hehehe

Nico Bellic said...

kubu kuat tu .
Rock ooo Rimba Bara Download
Konflik Sempadan Rusia-China [gambar]
Tentera Elit Rusia
Rompakan terbesar dalam sejarah
Penjara paling kotor di Perancis

matt said...

Anuwar bohong je tu.. Kalau dia kata nk bertanding kt perm pauh semua jentera bnall out serang dia kt situ.. Dia takut la.. So, dia buat acah nk pg tempat lain.. Hati2 umno, org tua ni licik ooo..

celana biru said...

Pengundi Permatang pauh dah tak layan dia lagi. Baiklah anwar bawak diri.
Agak-agak nak pindah Gelang Patah,celaka punya DAP sudah curi kawasan tu.
Nak bertanding di kawasan Najib ke?
Ada berani?
Susah-susah ambil kain-baju, pergi menumpang di kedutaan Turki sudahlah!

Anonymous said...

ESOK 21 March 2013 Parlimen akam dibubarkan. Semuga BN menang besar dan Pakatan Rakyat Berkubur untuk selamalamanya.

pemerhati said...

pd aku la sbnarnya bukan mangkuk ni takut. tp dia dah tau tempat dia mesti menang so dia pegi la mana2 kawasan len yg dia bajet dia bleh menang. kira buy one free one la..sama gak dgn kit siang. dia tau ipoh timor komfem gang diorg punya. so dia pegi la tmpt lain utk jdkan diri tu winnable candidate. tu pd aku la..

Anonymous said...

Bilik Gerakan BN boleh dididirikan di dalam kawasan Sekolah Sekolah di Pulau Pinang.???

Alhamdulilah

Azri Mazlan
JPN Penang (PEMB)
UMNO kEPALA BATAS

Jijan Mali.... said...

Kalau betullah dia cabut, PENAKUT!!!!! DAYUS!!!!! kahkahkah. Woi cacai-cacai PR semua, Bang Non Al-Juburi Wal-Liwati Al-Bureti tu PENAKUT. Tempat sendiri pun tak nak defence. Itupun macai-macai nak protect lagi. Memang confirm macai-macai semua dah kena sontot dek Bang Non tu....kahkahkah...

pistol sulu said...

sokong betui tu...

kat situ lah jugak dia atau jijah bertanding

Sumpah yg xda apa2 kalu xsalah...pun dia takut...

dia mesti pikir org kampung dia kat situ depend dia mati2 oooo..

lain padang..lain belalang...anwar xselamat tanding tmpat lain