Saturday, March 9, 2013

LAHAD DATU :GAME ALJUBS MAKIN TERUNGKAI TERBURAI..


KLIK SINI

6 comments:

Pekong Pondan said...

U Ulang I Fuck your ass...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

U ulang I saman you, you tonggeng, I F**k u....kah..kah..kah..

Anonymous said...

Bro Gap..
Gmbor kt atas tu cantik laa..aku cadangkan ko buat la sticker byk2 size A4 pas tu jual.kompom aku beli tampal kt cermin blkg kete aku..buat dlm versi berbagai kaler..massyukk tk caya ckp aku ko try buat.
U ulang I saman U..hehe dh jd fenomena

Anonymous said...

Last resort. Nada yang sama. asyik2 nak saman. Nanti kalau dah jadi PM sopan ke kalau cakap macam ni.

Anonymous said...

betul tu saya sokong!!

Anonymous said...

Kalau Anu War sondol jubor tak boleh bising2 nnti dia cakap...I saman u mentang2 lah banyak duit haram asik nak saman orang je mamat Dajjal ni...