Wednesday, March 13, 2013

PRU 13 : POSTER KEBENARAN LAHAD DATU.


12 comments:

Anonymous said...

DAP.....D for dogs A for and P for pigs......

Nico Bellic said...

sapa yg wat poster ni . mkan dalam lah LOL nuar

HANTU KAK LIMAH 2 DOWNLOAD !! SERIUS NI
Awek Kantoi Webcame !! !! SERIUS NI
Pengganas Sulu Tembak Curi
Gambar CANDID awek Jepun !! HOT

Tun Teja said...

WHEN ARE THESE OPPOSITION FAMILY NATIONAL TREASONS GOING TO BE ARRESTED ?

WHY DOES THE AUTHORITY NOT DETAIN THEIR PASSPORTS IN CASE THEY ESCAPE TO FOREIGN COUNTRIES?

Pekong Pondan said...

Anwar, his retarded wife and a daughter born in shit Are the core of PKR. A family party populated by homosexuals.

And...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

PRU TVonline said...

Boleh ikuti beberapa video politik dan isu semasa di sini. Terima kasih.

http://tvpruonline.wordpress.com/2013/03/12/panas-sandiwara-anwar-ibrahim-mula-dibongkar-bekas-rakan-karib/

Anonymous said...

amat jahanam & lingkup negara ini jika manusia2 ini jadi pemerintah. suka mak bapak dorang boleh buat apa saja apabila berkuasa nanti. Pepatah ada menyebut 'mengata orang...tapi dia yg lebih..'

Anonymous said...

Anak beranak lapar darah.

Anonymous said...

Nak tambah lagi satu gelarannya --- NURUL-BOLEH-MURTAD....sama-sama sokong dia utk biarkan anak cucu cicit kita murtad.....kan melayu islam dibolehkan pilih agama ikut suka nanti...dasar pluralisme mengata dah mengatakan semua agama adalah sama....semua agama itu betul....

Anonymous said...

BYE BYE HUDUD
BYE BYE NEGARA ISLAM


HIDUP BN
HIDUP BN
HIDUP BN

Anonymous said...

selamat tinggal HUDUD SELAMAT DATANG NEGARA keBAJINGAN

tobeng said...

Aku ada sebut dulu pasal the hidden hand di belakang serangan lanun sulu.Mesti ada back up yang betul2 kuat barulah lanun2 berani menyerang(dgn tujuan mengambil sabah).

Hati2 sebab aku suspek ada campurtangan 'pakcik samiri' dengan bantuan agen tempatan(mr mansuh)untuk tujuan 'peralihan kuasa'.Lihat kegembiraan mr mansuh menyanyi lagu 'tanya sama pokok' kesana kemari.

Mungkin gap boleh cari artikel tentang USS guardian yang terkandas di laut sulu sejurus sebelum serangan.Apa yang dibuat di situ dan mengapa ia dimusnahkan di situ juga?

Macamana lanun boleh ada sniper?Ingat 2 komando vat69 ditembak oleh sniper bukan mortar.Siapa yang mampu gunakan sniper?

Kenapa pula 12 kereta perisai/tank dan heli2 penyerang akan dihantar untuk memburu saki-baki pengganas?Maksudnya kita menambah lagi kekuatan tentera disamping kekuatan yang sudah sedia terlebih kuat untuk memburu pengganas yg diambang kekalahan?Untuk apa?

Aku tak tahu tapi cuma memerhati dengan penuh tandatanya..

Anonymous said...

Dog And Pig


Kahkahkahkah