Tuesday, March 19, 2013

ROSMAH MANSOR TERUS ANIAYA ANAK-ANAK KECIL !


inilah masalah besar rosmah..
apa masalah dia ?
masalah dia adalah dia ni tak reti paham komplen orang..

sebelum ni dia bukak permata negara.
katanya nak tingkatkan kualiti pembelajaran anak anak pra sekolah ..
aku cakap rosmah tak patut buat macam tu..
budak tu lantaklah dialah nak jadi bodoh ke, tak boleh membaca dan mengira ke..
yang rosmah pi nak upgrade kualiti pembelajaran budak tu apahal ?

rosmah makin zalim..
apa niat dia nak bantu budak-budak ?
semalam dikabarkan rosmah melawat budak sakit kanser namanya jia yee... KLIK SINI

tak bolehh....tak bolehh...
rosmah tak patut lawat budak sakit..
rosmah tak patut tingkatkan kualiti pelajaran budak pra sekolah..

aku makin tak paham rosmah nih ?!
rosmah patut gadai kalimah ALLAH...
ya rosmah selaku bini PM patut gadaikan hak bangsa...

ya, dulu rosmah pi gaza...
buat apa gaza ?
patutnya rosmah iktiraf negara israel...
inilah baru dipanggil politik baru...

hey rosmah...
bila lagi kau nak perli kematian pejuang lahad datu macam yang tian chua buat ?

hey rosmahh..
tolong nasihatkan najib..
tolong janji yang tak boleh ditepati boleh takk..

ni asyik tepati janji je apasal ni ?
nak cari pasal dengan rakyat ke ?

najib asyik kotakan janji..
brim dia bagi..
prima dia bagi...
gaji naik dia bagi...
semua dia bagi kat rakyat..
hey mana boleh macamni rosmah !

hey rosmah, bila nak perjuangkan LGBT ?
hey rosmah, bila nak umum melayu boleh pilih agama sendiri macam nurul izah cakap aritu ?

aku tension lah rosmah tak cakap macam tu..tension tension !

ini amaran aku kepada rosmah...
cakap kat najib stop menepati janji ok..
dan amaran gap kepada rosmah..
tolong berhenti jaga kebajikan anak anak semua bangsa...
paham takk..

kalau tak aku nak heret rosmah ke tribunal perbicaraan kanak-kanak united nations !

GAP :hehehe tak paham kias jangan jadi melayu lah...

20 comments:

Servant of God said...

Hahahahahahaha

GAP wa caya sama lu!!!

Anonymous said...

Cincin..oh.. Cincin..oh..cincin..

Anonymous said...

yang tak faham kias hanyalah puak-puak Melayu celaka dlm PKR dan Melayu penganut ajaran sesat PAS sahaja.

Anonymous said...

kah kah kah..best giler...pukul anak sindir menantu ni..pukul bontot, konek diraba...

Anonymous said...

Kalau tengok air muka Kak ros yang tak ada NUR tu & cara hidup Kak Ros , mmg ada ciri-ciri ahli neraka

Anonymous said...

Bro tambah lagi satu fakta penting...

HEY ROSMAH...

NAPE KO XBUAT TOKONG SEBESAR SAIZ ULTRAMAN UTK MENANDINGI TARAF KE'WALI'AN N AJIS...

REZAB Tanah Melayu said...

hehehe..i like

Anonymous said...

kias yang pedas..kalau sebelah sana tak faham tak taulah..

Anonymous said...

kelas ayat ko nak...suka pakcik bacanya...

Sutan Jamaludin Sos Tiram IV said...

Ha ha ha ha..

sacastic..

Terbaik...!!

aloya said...

kihkih terbaik!

Anonymous said...

KEPADA DS NAJIB,

KECEKAPAN PENTADBIRAN DAN KEMAJUAN NEGARA KINI MMG.RAKYAT DAH RASA.

PEMBERIAN SEGALA BENTUK BANTUAN RAKYAT MENINGKATKAN SOKONGAN KEPADA BN KAMI AKUI..

IDEA BERNAS DENGAN ETP,GTP dll MEMANG MEMUKAU MINDA..

SATU SAJA NAK BAGI FINAL BLOW DIATAS SEMUA KEJAYAAN ITU, MINTAK DS NAJIB GUNAKAN KUASA SEBAGAI SUAMI NASIHATKAN DATIN SRI ROSMAH TUTUP AURAT DAN PAKAI TUDUNG..AKU YAKIN JIKA INI BERLAKU, KELANTAN PASTI TUMBANG !!

gen2felda

Anonymous said...

SAKIT HATI DAN MATA KAK JIJAH TENGOK GAMBAR TU.

Anonymous said...

Jam Omega Jam Omega oh Jam omega.

Anonymous said...

Biasalah pengikut parti ajaran sesat tengok muka saja sudah tahu masuk neraka.sebab nik aziz simpan kunci sorga. cis bangkang dari longkang.

Anonymous said...

Kah kah kah memang kelakau....skrg brim dh dapat..aku yakin nilai brim akan bertambah dari tahun ke tahun kalau bn memerintah...pemimpin bn yg ditangkap kerana rasuah tuu sebenarnya di fitnah oleh golongan tertentu...apa tak logiknya org bom altantuya..nk kwna ada motif ke? duit beli kondo tuu....pakai duit sendiri laa...kumpul semenjak umur setahun...ingat ke dulu anwar tumbuk mata dia sendiri...aku yakin dia akan tumbuk lagi...sebab nk tagih simpati...aku tk pecaya pemimpin bn korap. Dia org jadi kaya sebab kumpul duit gaji dia org jee... Mat taib dulu tk pandai cakap org putih...sebab tuu dia tak tahu tok leh bawak duit bnyk....

aisyah86 said...

entri ni buat sy ketawa awal pagi :))
hehehehe.....

aisyah86 said...

setelah 2 tahun menjadi pembaca setia blog ni, ni la komen pertama..hehehe. thumbsup utk entri niiiii :)))

Anonymous said...

penyokong kaum LUTH takkan paham punya.. berkias la panjang mana sekalipun.. bila dah ajdi peminat kaum LUTH.. dalam kubur nanti baru dia paham hahaha

pencinta keamanan said...

mantop!!!!
kias jgn x kias...
org yg up class mindanya shj yg faham & setuju.
yg low calass mindanya akan start meracau bagai nak sasau...
terbaik la GAP!!!
- pencinta keamanan masjid tanah melaka