Tuesday, April 16, 2013

24 JAM PROMOSIKAN KEMPEN ANDA DALAM BLOG GAP : KHAS KEPADA SELURUH CALON ADUN DAN PARLIMEN BN !


kami di blog gap dengan ini menawarkan ruangan promosi khas kepada seluruh calon ADUN dan PARLIMEN barisan nasional ..

tak kisah dari negeri mana sekalipun, blog gap dengan ini memberikan ruang seluas-luasnya untuk calon BN berkempen dalam dalam blog gerakan anti pkr...

kriteria nya mudah :

1) mestilah calon BN ADUN DAN PARLIMEN.
2) nyatakan DUN dan PARLIMEN.
3) bahan kempen mestilah ditulis ringkas dan padat. 
4) FOTO calon sedang berkempen adalah teramat penting.
5) foto CALON dengan rakyat adalah wajib..!
6) lagi bagus kelemahan lawan anda perlu di cari..contoh baner macam gampang, janji menipu dll..

hanya dengan ini sahajalah aku boleh membantu BN di seluruh negara. mana mungkin kami mampu turun pada setiap tempat...

Email aku di : gapkembali@yahoo.com

15 comments:

Anonymous said...

uUMNO KLANG BERGOLAK BESAR

House PK said...

Saya nak bertanding boleh GAP?

Anonymous said...

terbaik bro usaha tanda kejayaan. semboyan yang sebebnar telah berbunyi jom kita sama2 berjuang utk agama dan negara tercinta

Anonymous said...

Good support bro.kuburkan pakatan haram. Unite we fight.

Anonymous said...

terbaeeekkkkk la lu GAP

hidup BN

Anonymous said...

Pilihanraya kali ini , saya akan sokong calon BEBAS .

asifadio said...

steady la GAP!

Anonymous said...

nampak nya buat pertama kali nya aku haram kan tangan aku untuk memangkah bn bg dun sementa pada pru kali ni.calun wakil rakyat dun sementa untuk kali ni mmg sial dan haram jadah.aku yakin 110% yang dun sementa akan jatuh ke tgn pembangkang kali ni.

Anonymous said...

Saya harap sangat jangan ada sesiapa pun yang over confident. Cuba sedaya upaya menarik undi dari semua kaum. Jaga pertuturan supaya tidak di manipulasi sebagai rasis. Saya berdoa semoga semua calon BN berjaya.

GAP KEMBALI said...

HOUSE PK NAK TANDING MANA ?
AMBO TOLONG MU YA..

Anonymous said...

Nkor btanding calon bebas pk logo seluar dalam pagoda, aku janji pangkah...

Anonymous said...

aku sokon BN dun sementa...

Anonymous said...

Adakah benar DS Najib menggunakan konsep 'Winable Candidates" dalam menyenaraikan calon2 BN? Sila perhatikan:-

1.Di Kelantan,Ibrahim Ali yang pasti boleh membawa kemenangan BN dipinggirkan.
2.Rais Yatim yang popular di Jelebu juga dipencenkan.Adakah DS Najib sudah mencongak2 bahawa orang Jelebu akan memilih sesiapa sahaja calon BN disitu.Jika dibandingkan di Serdang ,Lip Pian Hon masih dikekalkan.
3.Di Kelana Jaya,Selangor adik kepada Tg ADN Mnsor di tampilkan, dimana calon adik kepada Mohd Taib tidak terpilih....ini telah mendatangkan kemarahan akar umbi disitu.Walaubagaimanapun BN akan tewas disitu sebab Cina tak akan menggundi calon Melayu.Tambahan pula akan ada sabotaj dari orang2 UMNO disitu.
4.Di parlimen Ampang, Sel sepatutnya calon lelaki BN yang berpotensi patut dikemukan bagi menentang Zuraidah Kamaruddin dari PKR disitu.

Kemungkinana DS Najib menggunakan 'perjudian politik, disini.Fikirkan lah.........

Anonymous said...

http://shalehudin.blogspot.com/2013/04/tobat-lahom-media-amno-nak-siarkan.html

Anonymous said...

hidup..PR