Wednesday, April 17, 2013

GILA KAH INI ? ATAU MEMANG BODOH KAH INI ?


43 comments:

Anonymous said...

Ni politik bangang. Penipu

Anonymous said...

Khalid gagap ni masih sayangkn umno

Anonymous said...

kah kah kah kah lawak minggu ini oleh si khalid gagap..

Anonymous said...

P - Pasti
K - Kena
R - Rembat

Hidup UMNO...!!!

Anonymous said...

abis tu dia ingat pengudi kat perlabuhan klang suka kat dia ker?

Jokiden NS said...

Kah..kah..kah..kah.. habis dari Bdr Tun Razak tak pindak pulak??? di sana khabarnya pengundi tidak suka juga kerana hanya dapat sekali daging korban.. Kih...kih...kih..kih

Anonymous said...

Tak sampai hati nak komen. Dia sendiri pun dah mengaku.

Anonymous said...

Komen seorang bekas MB yang kononnya belajar tinggi & bekas 'pakar' ekonomi PNB!! Apa punya komen daaa!! Sebijik mcm budak terencat akal...bangang dari longkang!!! Komen khalid gagap mcm ada wayar putus kt otak dia...khalid...khalid!!

Kama Irahsa said...

yawn~~ akaun palsu la tu. skrg ni terlalu byk blog palsu, fb palsu dr dua2 belah parti politik.

Anonymous said...

Memang gila pun!!!

usin said...

camane org boleh tak suka. itu pokok persoalannya. adakah org tak suka kpd mb sebab mulut busuknyakah? atau sebab mb bodohkah? atau juga sebab pengundi dh jemukah? apapun, statement itu adalah statement yg paling bodoh tapi paling jujur dalam berpolitik. tahniah khalid, anda adalah seorang mb selangor paling bodoh dan paling jujur. susah cari org mcm ni...

Anonymous said...

Jawapan saya:

memang bodoh (tahap yg dah tak boleh diajar lagi).

Anonymous said...

hhahahhahaha... nih, tepat sekali memang MORON..sah2 sendiri cakap org dah tak suka...patutnya kalau tau org dah tak suka, tarik diri lah samdol oiiii!!! Apa punya mentaliti le dapat pakatan punya pemimpin yg bengap camnih...

Anonymous said...

Bendul...

Anonymous said...

Inilsh dikatakan Si Lucai yg bengap nak mampoi terjun dgn labu2 nya. Dia tak tahu yg dia tolol dan bahalul. Kenapa pengundi2 tak suka dgn dia?
Hanya yg bengap nak mampoi saja tak tahu kenapa pengundi bencikan dia?

Anonymous said...

Ini betul2 gagap style.

Anonymous said...

Tau pun orang tak suka kau samdol!!!!

rakab said...

Tak dapek den nak menolong....makin dikutuk makin kuat gagapnya !!

Anonymous said...


Internally, Ini di panggil Pre"Inferior Complex"...dah mula rasa down...

Externally,"Test the water"...nak pancing jer...

Udah-udahla tu wahai lanangku...stand down jer la..

Awok ni tak pandai berpolitik,orang nogori cakap takdo goman...upppss sori

baca ni said...

UPDATE MELAKA.bkt katil

CERAMAH BUAT KAT KWSN PERUMAHAN YG ADA KWSN LAPANG SKET..

PELBAGAI PENCERAMAH TRMASUK DAP LAKNATULAH

KATA DAP YG TERGUGAT HARGA KERETA ..KERAJAAN AKAN NAIK CuKAI..YG PKR NAK TURUN LAGI GILA25 ribu tu ...mcm perli pkr je...dap byk ckp pasal duit main sebut je contoh kerajaan akan naikkan cukai 2 lainnya..padahal strategi yg digunakan ialah win win...cara kreatif...

MINTAK AHLI2 SURAU TURUN PADANG...DEPA MAT2 motor2 akan ronda surau2 utk bg anounce...bg promosi...

yg geram tu..surau tu mmg sah inisiatif umno tu..tak malu betui

Anonymous said...

dh agak...rmai betul calon PR yg lari dr kawasan asal....

Anonymous said...

epic!!!

Simon Ahem said...

kalau pengundi dah tak suka...jangan masuk jadi candidate lah bro Khalid Ibrahim, Faham!

Simon Ahem said...

kalau pengundi dah tak suka, jangan masuk jadi candidate lah bro Khalid Ibrahim.

celana biru said...

"PKR memerlukan seorang yang bernama besar yang boleh dipercayai bagi memenangi Pelabuhan Kelang." Itulah di antara kata-katanya.
Betul ke? Yang berates-ratus saman di Selangor tu apa kejadahnya?

Anonymous said...

Bagus pulak si khalid nie...pandai ukur baju di badan sendiri.....

Anonymous said...

Apa dia ckp ni???aku fikir byk2 kali pun x blh faham la apa yg dia cuba sampaikan.cuma yg aku tau itu mmg bodoh dan bodoh

Anonymous said...

The most bangang MB of the year.

Anonymous said...

Senangnya Khalid gagap buat statement, bukan orang dah tak suka tetapiiiii dah naik meluat nak tengok muka kau...lebih baik pencen aje,,,

ubey said...

Ini bukan gila atau bodoh,tapi tahap kejelikan dan kerendahan moral juga etika sebagai wakil rakyat yang dipilih.langsung tiada prinsip perjuangan yang sebenar,yang penting pada mereka seperti ini adalah menang atau kalah....yang lain pergi mampos....inilah calon harapan pakatan kehancuran dan kelacuran..MAMPOS PAKATAN HARAMJADAH

Anonymous said...

ganu007-terengganunegeriku.blogspot.com

Anonymous said...

ganu007-terengganunegeriku.blogspot.com

Anonymous said...

ganu007-terengganunegeriku.blogspot.com

Anonymous said...

Walaupun betul apa yg si khalid ni ckp, tapi nampak sgt kedunguannya tu..

Anonymous said...

MB paling bodoh yg aku pernah lihat dlm Malaysia..

Anonymous said...

Ini gejala kekurangan vitamin B kompleks la ni.

Anonymous said...

sudah lah khalid jangan nak menyemak dlm politik, menyusahkan orang aje.

Pencacai & penjilat burit DAP, jangan ingat lu orang aje bagus....

Anonymous said...

kat ijok dulu ...cakap suruh undi bn
lpas tu...manipasto bukan janji..
sekarang yg ni plak...
alahai kalid..ko nak sabotaj pr ke kalid..hehehehe

Anonymous said...

Hahaha...da kalah sebelum bertanding..Tarik diri je la oiii Khalid....:D

Anonymous said...

Dia bukannya bodoh...tapi lurus bendul. Aku tau la pasal aku cikgu sekolah menengah. Ada la sikit unsur-unsur bangang. Biasala spesis gagap yang dah nak pupus.

Anonymous said...

ALGOJO SAID...

MCMNI LA...PANDAI X SEMESTINYA BIJAKSANA (WISDOM)...
KEBIJAKSAAN TAK SEMESTINYA PERLU PANDAI...
WISDOM = BERHIKMAH+ADAPTAPBLE+WASATIAH+GOOD COMMUNICATION SKILL+HUMBLE+ALIM

Anonymous said...

Seorang yang pengalah, dr PNB lagi.....

Anonymous said...

hero to zero