Tuesday, April 16, 2013

LIVE PENGUMUMAN CALON BN SELANGOR PAGI INI !


gap akan membuat siaran secara langsung pengumuman calon BN selangor yang dijadualkan berlangsung jam 10 pagi ini..

jangan lupa untuk senantiasa refreshkan laptop anda..

akan ada kejutan berlaku..!

siapa tersingkir ?
siapa keciper ?
siapa dapat masuk ?
siapa terpelanting ?
15 comments:

Anonymous said...

UMNO KLANG BERGOLAK PASAL KETUA BAHAGIAN TAK DAPAT JADI CALON,HABIS KHEMAH DI ANGKAT TANDA PROTES.KETUA BAHAGIAN MACAM NI PUN ADA

Langsi said...

Umum Calon BN Selangor... bermula la episod protes-memprotes, boikot memboikot, demo mendemo, bantah membantah...

PR dah umum sebulan awal, UMNgOk Be-eNd baru nak umum...nampak sangat dah berlaga kepala lutut, ketaq habis. Sah memang tak berteloq!

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd!
ABU - Anything But UMNgOk...Be-eNd!
ABCD - Asalkan Bukan Calon Dacing!

NAJIB - Negara Akan Jahanam Ikut Barisan!

Cuba Ubah... TUKAR... jadi NAJIP

NAJIP - Negara Akan Jaya Ikut Pakatan!

Najib bubar Parlimen hari RABU
RABU - Rakyat Akan Buang UMNgOk!

PRU13 pada hari AHAD...
AHAD - Akan HANCUR Angkatan Dacing!

Muahahahahahaahahahaha.......!!!!!!!

Anonymous said...

GAP tak buat siaran live ikon Umporno selangor Mat Taib menyertai Pas ke?

PIKIRKAN LAMBANG MRK.SERIUS... said...

pk=lambng depan
pa=lambng belakang
da=lambang yg syok punya

perumpaan moden dan tepat !!!

Anonymous said...

MAKLUMAT VIDEO SEKS MUSTAFA ALI SENGAJA DIBOCORKAN PADA PIHAK UMNO – SUARAPAKATANRAKYAT.COM


PENULIS sebenarnya tidak begitu gemar menulis perkara yang bakal didedahkan di bawah ini kerana ianya jelas tidak akan membantu perjuangan Pakatan Rakyat dan parti komponennya mencapai kemenangan dalam pilihanraya umum yang akan datang.

Tapi demi matlamat perjuangan yang lebih besar, penulis rasa terpanggil untuk mendedahkan perkara ini sebelum ianya menjadi barah yang bakal memusnahkan Pakatan Rakyat dari dalam.

Sumber memaklumkan kepada penulis akan tindakan segelintir pemimpin dalam PAS (yang biasa digambarkan UMNO sebagai golongan ‘Anwarinas’), yang mengugut Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustapha Ali dengan ugutan berbaur ‘pendedahan memalukan’ untuk memaksa beliau memberikan sokongan kepada ketua Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Pada pemerhatian golongan ini, Mustapha Ali adalah satu-satunya pemimpin kanan PAS yang masih tinggal serta tidak sehaluan dengan perjuangan Anwar dalam Pakatan Rakyat setelah Hasan Ali (dipecat) dan Nasharudin Mat Isa (dikalahkan untuk jawatan Timbalan Presiden).

Malah dikatakan bahawa Mustapha Ali secara terbuka menolak Anwar sebagai ketua Pakatan Rakyat tapi hanya bersetuju Anwar sebagai Perdana Menteri, jika Pakatan Rakyat berjaya menguasai Putrajaya dalam pilihanraya umum akan datang.

Tindakan Mustapha Ali dilihat bakal menggagalkan kesatuan dan kesepaduan Pakatan Rakyat sebagai sebuah komponen politik yang mampu memberikan cabaran kepada Barisan Nasional (BN) dalam pilihanraya akan datang. Apatah lagi bila Mustapha Ali juga mempunyai pengaruh yang besar terhadap Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Maka itu golongan ini berpendapat, sesuatu perlu dibuat agar Mustapha Ali akan sentiasa mengikut telunjuk mereka dan pendekatan yang dipilih ialah dengan memanipulasi ‘kelemahan’ Setiausaha Agung PAS tersebut.

‘Kelemahan’ Mustapha Ali yang disebutkan di atas itu ialah merujuk kepada ‘kegemaran’ pemimpin tersebut menggunakan khidmat China Doll.

Difahamkan bahawa banyak maklumat mengenai aktiviti ‘gelap’ Mustapha Ali ini telah diketahui dan kini menjadi bualan panas di kalangan pemimpin tertentu dalam Pakatan Rakyat.

APATAH LAGI BILA PENULIS MENDENGAR, SEBAHAGIAN DARIPADA MAKLUMAT INI TELAH DIBOCORKAN DENGAN SENGAJA KEPADA UMNO UNTUK DIGUNAKAN DALAM KEMPEN PILIHANRAYA UMUM AKAN DATANG, BERTUJUAN MENAMBAHKAN TEKANAN KEPADA MUSTAPHA ALI.

Disebutkan juga bahawa, jika Mustapha Ali masih berkeras menolak kepimpinan Anwar, golongan ini akan memastikan semua media PAS tidak mempertahankan beliau dalam menghadapi serangan dari UMNO tersebut.

Itulah strateginya yang telah dirancang golongan berkenaan dan disampaikan kepada penulis. Sejauh mana benarnya dakwaan ini, penulis tidak pasti.

Walaupun penulis mengalu-alukan sokongan tidak berbelah bagi dari parti komponen Pakatan Rakyat terhadap Anwar, itu tidak bermaksud penulis ‘redha’ dengan pendekatan seumpama ini.

Penulis pernah merasa sendiri jerit perit mempertahankan Anwar dalam finah video seks yang didedahkan Trio Datuk T dahulu, dan penulis tidak mahu ada lagi pemimpin Pakatan Rakyat yang berdepan dengan situasi yang sama.

Dalam masa yang sama juga, penulis menggesa Mustapha Ali tampil dengan kenyataan menafikan ada terlibat dalam perbuatan seumpama itu, dengan kadar yang segera kerana setelah mendengar sendiri dari sumber, penulis yakin ada asas untuk beliau menjawab.

Lanun Rakyat 1Malaysia said...

Aku tak sangka pak Stopa memiliki suara yang amat manja bila dia megerang... "I am Coming,I am Coming"
pandai pak Stopa "mencarut" kan? kan? kan?
Eh itu spender ke kelambu?
Bini pak Stopa tentu kenal spender tu kan??

Langsi said...

Layari link ni... http://www.malaysiakini.com/news/226914

Baru umum calon MCA dah bergegar satu Msia. Umum calon Sgor... meletop la satu Sgor!

More than 1,000 supporters of Gelang Patah MCA division chief Jason Teoh, who has been dropped as the candidate for the parliamentary constituency, rallied last night to pressure MCA president Dr Chua Soi Lek to reverse his decision.

Should Teoh not be picked to contest Gelang Patah under the BN ticket, they pledged they would give their full support to Teoh to contest as an Independent candidate.

NONE"Can he contest as an Independent candidate? Can each of us donate RM1 to him?" asked community leader Jason Ang Kian You.

The excited crowd, which had gathered at the Gelang Patah New Village where Teoh was born, responded with repeated loud shouts of "Yes!"

A representative of his 600-strong campaign team, which has halted all its GE13 activities since last night, also vowed to campaign for Teoh should he decide to contest as an Independent.

An angry Ang argued that it was unfair for anyone to claim that Teoh would only be able to secure the support of 15 percent of the Chinese voters in the constituency, the reason apparently given by the MCA central leadership for dropping Teoh.

Anonymous said...

dah kol10 ni..
mana senarai calon BN selangor..

Anonymous said...

mana nama2 pasukan terbaik yg akan merampas selangor nie..x sabar nak pangkah..hehe..

celana biru said...

Orang lain sibuk dengan PRU 13, stopa ni relax mengentot macam orang muda. Mana sakit lutut yang dikatakan Haji Hadi bin Awang? Fitnah semata-mata.
Dengarnya Mustaffa Ali nak dicalonkan di Marang menggantikan Haji Hadi yang diturunkan pasal kecelaruan mengenai Kalimah Allah?
Betul ke ?

Anonymous said...

Benggali roti ni calon mana pulop ?

Anonymous said...

SPENDER ni kena tanya isteri atau orang gaji tok pa nak kepastian , mesti dia tau punya , tak pernah saya tengok fesyen ni , ada kepak tu....bapak saya pakai dulu ni,kami panggil seluar kotot.....

Anonymous said...

Tp pengundi x protes & boikot. Kami tetsp undi BN.....Pengundi lebih ramai dari ketua bhgian & caw. Pengundi lebih berkuasa. ASALKAN BUKAN PR.

Anonymous said...

Ambiklah dia , dah byk kes....dah x laku pun.

Anonymous said...

Selamat memangkah BN. Nak pangkah PR konpius byk sgt lambang.