Thursday, May 2, 2013

3 KALI TUN M SEBUT.. KIT SIANG BAPAK RASIS !

maka arakiannya amatlah bersesuaian dengan header blog hamba yang mendambakan kit siang bapak rasis malaysia !

8 comments:

Anonymous said...

Salam bro...SETUJU!!mmng bapak racist pun!!!

Anonymous said...

KITA TUNGGU BAPAK RACIST YANG MASIH HIDUP - LIM KIT SIANG BERAKSI DALAM FILEM "TANDA PUTRA" YANG AKAN DI TAYANGKAN LEPAS PRU13.

LIHATLAH BAGAIMANA LIM KIT SIANG MENGHINA MELAYU PADA 13 MEI 1969. SEWAJARNYA KITA GELARKAN DIA Lim Kit SIAL. JIKA DIA BUAT LAGI SEKALI KITA ORANG ORANG MELAYU MALAYSIA JANGAN HANYA KUBURKAN KARIER POLITIK LIM KIT SIANG. KITA KUBURKAN LIM KIT SIANG HIDUP HIDUP.

Inilah bahana Si Kitul Melayu Anwar Ibrahim yang tak tahu di untung. Mula mula Anwar perlekehkan Institusi Kerajaan bermula dari Kehakiman, SPR, PDRM dan banyak lagi hingga Ketenteraan sebagai tunggak Institusi Pertahanan pun Anwar perlekehkan. Maka naik tocanglah Lim Kit Siang, Karpal Singh, Ambiga, Pemimpin Hindraf termasok Nik Aziz dan Hj Hadi yang nak tunjuk HERO.

Sekarang Institusi Kerajaan yang membawa kuasa Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong telah di perkehkan.

MAKA ADALAH WAJIB KERAJAAN MEMINDA UNDANG UNDANG MEREKA YANG BERBUAT DEMIKIAN DITAHAN DAN DITUDUH MENDERHAKA KEPADA YANG DIPERTUAN AGONG.

DEFINASI UNDANG UNDANG TERSEBUT MESTI DILUASKAN AGAR KUASA ASING DAPAT DIBENDONG.

DIRGAHAYU MALAYSIA. DAULAT TUANKU.

Anonymous said...

SAY NO TO FUCKATAN!!!

Anonymous said...

Tun sejak dr dulu sememangnya trkenal dgn semangat pantang dicabar dn takkan mudah mngaku kalah. Pejuang mlyu tulen hidup TUN.

Anonymous said...

lol bapak racist mengata orang bapak racist

Anonymous said...

lim kit siang. muka pun dah macam komunis

Anonymous said...

Orang inilah yg ahli pas dewa-dewakan. Percayalah rakyat Malaysia yg cintakan keamanan. Jodoh pas dgn dap tak lama, sebab tidur sebantal tapi mimpi lain-lain.

Anonymous said...

kpala hotak hang