IKLAN BERBAYAR

Saturday, June 22, 2013

WEE KA SIONG CONTOH CINABENG DALAM LIPATAN.


12 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum admin dan semua pembaca,

Iklankan barangan yang ingin dijual atau perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Kerjasama anda membantu Produk Muslim sangatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih

bakal peniaga said...

Walaukumsalam, terima kasih dan teruskan bro, nanti saya minta kawan-kawan muslim saya daftar di laman web tersebut www.produkmuslim.info

Anonymous said...

Hai.....yang pakai baju checked bertopi itu aku rasa dia cousin parpukari.......pandai juga parpukari ini.......dah mula main networking.

Anonymous said...

Sedih kerana MCA tak dapat tumbang Melayu ,rugi berkorban.

Anonymous said...

Boikot cina mca.

Duri dalam daging. Ulat dalam babi...

Anonymous said...

Aku dah boikot lama dah.....baru terkena ke???? Bodoh punya Melayu.....

Anonymous said...

tiada lagi cina MCA, semuanya bertopeng dari DAP dgn menggunakan MCA...

Itu semua melayu mesti tau..

Nanti bila nak sebut pasal hak raja2..PKR atau PAS kena cakap...DAP bagi idea je...

Pasal UiTM juga...cina baru nak test tengok penerimaan melayu PAS dan PKR mcm mana?? `ok tak plan A kita'? kata DAP..

Ada otak pakai...jgn letak kat kepala lutut !!!

boikot !!!

Anonymous said...

sebenarnya kaa siong dah x dpt jadi menteri.Sbb tu dia meroyan. PRU 14 kemungkinan MCA akan lebih teruk. Abaikan saja org macam ni. skrg utamakan org Islam dan Melayu.

Anonymous said...

Macam duri dalam daging walupun halus kehadiran duri itu tetap buatkan tubuh rasa pedih...

Dalam keadaan kalah teruk pun, mca tetap ada kuasa gugit macam dap! Bangsattttt..

Anonymous said...

Saya dah cakap dah...

Dia orang ni semua macam nak pergi Seremban dari KL. Ada yang naik bas ekspres, ada yang naik kereta, ada yang naik motor, ada yang naik basikal, hatta ada yang naik bot dari Pelabuhan Kelang sampai Port Dickson kemudian terus pergi ke Seremban. Objektifnya sama: Seremban.

Lebih kurang analoginya begini: Ada yang berbisik dengan PM (MCA)nak itu dan ini, ada yang terlalak-lalak (DAP) itu dan ini semua tak betul. Tapi semua nak mencapai satu objektif.

Mereka dah lama ketawakan kita... Sekarang baru kita tau? Dah banyak yang mereka pulunnnnnnnn... Pun tak puas hati... Apa lagi yang dia orang nak???

Anonymous said...

Melayu kena berhati2 dgn sikap pura2 mereka...

matlamat sama...jalan mencapai matlamat yg berbeza...

apapun matlamat kita ialah memperkasakan ekonomi umat melayu islam...kita boikot ekonomi mereka habis2an...

Purnama Malam said...

Salam. Hai semua. Jom FOLLOW dan JOIN blog saya :)


Ibu Diikat Seperti Anjing 



Guru Paling Kejam