Wednesday, July 24, 2013

KUALA BESUT : BN MENANG..MELAYU JUGAK YANG BAGI UNDI.


jelas pengundi belacan tetap memberikan kemenangan terhadap BN.

signal ini penting kepada pimpinan yang masih kepingin nakkan undi cinabeng.

cukup cukuplah dengan cinabeng.
tahniah melayu. pesan aku kepada pimpinan melayu.

buat keputusan menyebelahi dan menguntungkan islam dan melayu dengan lebih galak lagi.

42 comments:

Anonymous said...

.. tahniah kepada Melayu yang masih percaya bahawa Bangsa Melayu adalah wadah kepada agama Islam di Malaysia dan semoga mereka yang sanggup menukar gelaran kepada gelaran Cinabeng dan pakai baju merah Cinabeng hanya kerana hendakkan sokongan Cinabeng yang tidak tahu di untung seperti 'anjing tersepit' disisih di perhimpunan Melayu akan datang ini... dia mesti tahu bahawa dia sudah gagal.. dan sebagai manusia bermaruah.. elok ler mengundurkan diri sementara Melayu masih mahu berbahasa lagi... Kan Melayu itu bangsa beradab... tapi bagi yang masih lagi biadab... kena lah faham... sebelum disadap dengan penyadap ka tanah perkuburan ....

Anonymous said...

PEGI MAMPOS UMNO PENGKHIANAT
PEGI MATI PAS MUNAFIK HARAM

BEBASKAN 4 HERO MELAYU
BEBASKAN 4 HERO MELAYU

NAJIB BABI PENGKHIANAT
MENINDAS BANGSA SENDIRI
FUCK U UMNO BACUL TRAITOR
PEM8MPIN MELAYU SEMUA SIAL
UMNO PAS PKR BERLUMBA JILAT JUBUR CINA
FUCK U PEMIMPIN MELAYU LAKNAT

ISMA PERKASA PEMBELA JATI BERSATULAH
TUBUHKAN PARTI BARU
DEMI ISLAM DEMI MELAYU
YG MANJANG DITINDAS OLEH PEMIMPIN SENDIRI
FUCK U NAJIB BANGSAWAN
FUCK U HADI MUNAFIK
FUCK U ANWAR HOMOSEX

BEBASKAN 4 HERO MELAYU!!!!!

Anonymous said...

Betul betul tak puas hati,Dah bagi minyak motor free tak boleh harap betul rakyat Kuala Besut,calon BN jugak yg dipangkah menangkan.Melayubeng betul.

Anonymous said...

PAU akn dtg ni kasi tukar laa ketua pemuda & ketua puteri umno... x de maknenye dorang ni jd ketua... ini kalilah!!!

Anonymous said...

der... pose ke x td der??? bln pose pose ni der... pose ni bkn skadar mnahan lpr der... tutur bahasa jari jemari pn nk kna jg jgk der... sbr der...

Anonymous said...

mesti ada sebab kenapa tuhe pilih satu parti dan tolak yg satu lagi.

kepada parti yang diberikan restu...muhasabahlah; kepada parti yg ditolak...muhasabahlah.

Anonymous said...

Umno,pas,perkasa,pekida.....99% melayu Islam.

Anonymous said...

Sampai hati DS Najibbangsawanhartawan bagi RM 250 jer kat pesara kerajaan,korang dah belasah duit masa PRU.....kemudian melancong ke merata dunia....makan angin sambil umrah.....sikit tu jer kau beri kat pesara yang dah tentu di bawah paras kemiskinan......kesian pesara kerajaan.

Anonymous said...

ABC / ABCD /BCL SELAMANYA...

Anonymous said...

HSC..HAPUSKAN SEKOLAH CINA

Anonymous said...

Bagussss!

Anonymous said...

wakakakakakakakaka

Cinabeng tak sampai pun 1% pengundi kat Kuala Besut.

Tu pun menang dengan pengundi Melayu yang menyokong lebih kurang 60% sahaja setelah dibeli dengan duit mencurah-curah datang.

Ni dah fail Ilmu Hisap kat sekolah dulu, patutlah bodoh miang main hentam tulis saje buat cerita.

Yang mengikut-ikut tu kan rasa bodoh tak?

Anonymous said...

Alhamdulillah..

Anonymous said...

Pukimak punya najib n mahyudin!!!

Kau masih nak undi dari cina lahanat lagi!!!!

Kau dah bodoh sangat ke???

Cina lahanat memang tak mahu melayu lg,,,

Pasal apa kau bodoh sangat najib??

Kau dah kena nasi kangkang dari pantat rosmah ???

ALahaI sI LunCAi said...

HE!HE!HE!

LEBIH BAIK TAK USAH BERHARAP APA APA. KITA BAGI SEDIKIT MASA LAGI. LEPAS INI KALAU TAK ADA APA YANG BERUBAH KITA BALUNLAH !!

Anonymous said...

Alhamdulillah syukur pd Allah akhirnyaBN menang dgn majority bertambah

Anonymous said...

Alhamdulillah syukur pd Allah akhirnyaBN menang dgn majority bertambah

Anonymous said...

anon 829
ASTAGHFIRULLAH
ASTAGHFIRULLAH
ASTAGHFIRULLAH
MARILAH KITA JADI ORANG YANG BERTAKWA....

JawaJohor said...

8.29
SOKONG PERJUANGAN MU, TAPI TAK SOKONG CERCAAN MU.

Anonymous said...

PaS mcm sial umno mcm sial melayu tk boleh harap nak bela bangsa sendiri......pun tk mampu woi bamgsat PAS ko nk rampas putrajaya tapi peelukan umdi cina.....sanggup gadai kalimah allah demi undi kafir woi umno babi jgn harap lagi undi cina sial ko tk paham ke cina tk perlu bn...jgn bagi lagi peruntukan kewangan pd sekolah cina ...jgn harap lagi undi kafir ni tk perlu nk ambil hati org kafir lagi percaya la cakap aku klu umno dan pas bersatu muafakat tolak ansur bertegas dgn kafir pasti meeeka takut tkpayah lah nk tunjuk kekuatan parti itu semua bullshit tk mendtgkan untung pd islam.......klu islam kuat laksanakan perintah islam nescaya allah akan pelihara umat islam ......pilih antara melaksanakan perintah allah atau nak jaga hati kafir pilih salah satu........

Anonymous said...

Kena bina Sek Agama yg cukup lengkap dgn skim pemberian buku teks dan kitab2 percuma kpd pelajar serta disertakan kemudahan asrama penuh bertaraf sekolah elit lain (padang, lab komputer, surau, etc) kat K.Besut ni. Setiap pelajar pun layak dpt biasiswa tajaan penuh Persekutuan. Ni lagi elok dari buang duit beri sekolah rasis.

Anonymous said...

Kalau nk byk, mintak dgm stopa ali lah, baki duit dlm envelope slps bgi pd pelacur tu rasanys ada byk lg, klu tk cukup, mintak derma lg msa ceramah.

Anonymous said...

Terima kasih juga kepada N.Ajis Mulut Longkang yang sedikit sebanyak menyumbang kepada kekalahan PAS di PRK Kola Besut. Lain kali mencarut lah lagi.

Anonymous said...

TAHNIAH..TAHNIAH..TAHNIAH BN...aku kini kembali bersama UMNO...aku lbh yakin kini dgn UMNO/BN...

hangkedee said...

Ah jib gor nama itu sial buat orang MelayuIslam.

Anonymous said...

Azmin ali mkn angin kat sepanyol tak bising pulak yer...

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH Aku sgt bersyukur pd Tuhan UMNO menang majoriti lebih besar di BEsut.

Najib harus terjemahkan sokongan Melayu ini dgn tindakan berkesan. kasihanilah pengharapan ini pd UMNO. Jika Najib xberubah kita terpaksa turunkan Najib.

Pengundi Melayu telah kembali kepada UMNO, kecuali Melayu Elitus di Selangor yg maish mentah dgn soal hidup dan politik.

PAS semoga musnahlah dgn segala tipua daya atas nama Islam. Islam itu suci PAS itu Najib, wajib dipisahkan.

PAS Laknatullah..

Anonymous said...

Mmg nik Najis sengaja buat muluat longkang sbb die pun dh bosan PAS byk menipu. dia yg sesatkan PAS dn dia jg akan musnahkan PAS..

moga PAS musnah dr muka bumi Allah ini.

AMin!

Anonymous said...

tahniah kuala besut! majoriti buat keputusan yg tepat !

PAS bukan sandaran umat melayu islam lagi untuk mempertahankan agama, bangsa dan negara!

Rakyat telah bersuara...rakyat telah tahu siapa DAP sebenarnya..hanya pemimpin PAS yg masih menagih simpati DAP untuk berkuasa..

tinggalkan DAP..tinggalkan PKR...tanpa sokongan mereka PAS masih boleh memerintah kelantan..

kekalkan PAS yg dulu..lenyapkan pemimpin2 PKR dlm PAS...lenyapkan pemimpin2 DAP dlm PAS..Perkukuhkan kuasa ulama2 yg dizip mulutnya kini..

ambil tindakan segera sebelum hari kehancuran menjelang tiba...PKR bukan sahabat...DAP bukan kawan..PAS adalah ayam tambatan untuk menghancurkan umat islam di bumi malaysia..

bila matlamat tercapai..PAS akan ditinggalkan...penularan pemimpin2 PAS pro DAP dan PKR akan menjadikan PAS ibarat badan tanpa nyawa..

Anonymous said...

org Kg nelayan pun faham equation ini..
DAP = anti Islam
PKR = LGBT. perosak Islam
PAS = anjing DAP
PAS = lembu PKR

PAS = Penjahanam Semua

takkan org bandar yg hebat2 berijazah mcm di Selangor tu BODOH lg kot xpaham2..

atau buat2 tkpaham sbb mmg suka pd puak2 atas..???

Anonymous said...

Tahniah UMNO. Teruskan perjuangan untuk membela nasib rakyat.Janji yg d buat wajib d tunaikan. Bagi PAS, lain kalilah. Teori 16-16 anda dah makan tuan.

Anonymous said...

Setuju 1000% brp
..

Anonymous said...

padan MUKA PAS

Allah Laknat PAS, dlm bulan Puasa pun main sakan fitnah, tipu bohong dan gerak saraf ala Yahudi..

Pakai nama Islam tp gerak kerja mcm Dajjal dan yahudi.. itulah PAS.

Allah tkkn redho konsep matlamat menghalalkan cara yg PAS pakai selama ini.

Calon PAS dikunci mulut krn takut terlepas ckp, org tu org baik dn ikhlas, tp PAS pakai sbg perkakas politik, so kena control dr jd baik.

Siapa masuk PAS mesti kena ada sifat penipu, pembohong dan putar alam dgn lidah yg petah.

Anonymous said...

org Melayu Islam besut TOLAK ALAT PERKAKAS CINABENG lahanat = PAS

Anonymous said...

ko bagi RM500 je kat penjawat awam untuk raya najib? jenis tak kenang budi punya keturunan. Tanda-tanda nak jadi macam paklah dah ada pada najib. ko rasa kalau kak ros dapat RM500 apa dia boleh beli? korang tak pe la, minyak pakai duit gomen, toll free, buat open house claim dengan gomen, bg duit raya pakai duit gomen. yang kami ni ko nak seksa mcm ni? Mmg la tak de kepala otak kalau bahasa kampong nya. Pikir2 la sendiri... ko bg 1 KGT, income tax collect balik tambahan buatkan kenaikkan aku just RM40 je. Cerita dok canang satu Negara.

Anonymous said...

Off topik,

Buat GAP, ak nk ucapkan selamat berpuasa dan terima kasih atas semua posting2 selama ni.

Kemenangan BN dlm pru13 pun sbb gelombang perjuangan blog2 pro kerajaan (GAP, Papa Gomo, MIK dan lain2)yg telah susah payah cover semua fitnah2 pembangkang dengan kemukakan bukti2 kukuh. Agak2 ak, kalau tk dak cyber warrior ni, jahanam BN paru lepas.

Kadang2, ak pun pening ngan puak2 pembangkang yg dok kutuk Najib ngan skandal Altantuya (bukti gambar superimposed tak bley blah).

Dan ingat semua, Cina akan lakukan apa saja sebab sembahan diorang DUIT dan UNTUNG!

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah d Tahniah kpd semua yg terlibat dlm jentera PRK Besut. BN menerajui lg dgn undi yg meningkat...Syabas!

Nik Ajis dah buat jasa kerana ucapan merapu dia membuat pengundi bijak menilainya d kemenangan berpihak kpd BN. Cik Long akan teruskan perniagaan beliau d tak perlu mengupah org tengah utk jlnkan kerja
Wakil rakyatnya...

Dia satu2 kot calun wakil rakyat kat dunia ini yg buat plan gitu...Hairan ibnu pelik calun ini punya objektif begitu rupa...selamat berniagalah cik Long ya d semoga anda maju lg.

Bln yg mulia ini telah dipertunjukan hasil amal yg baik2 d semoga ukhwah muslimen didlm BN semakin menuju kesedaran d kuat bersatu. Alhamdulillah...3x.

Duit ku teramat susah utk kearah cinabeng lg...
Rasakan d terima padahnya kau cinabeng.
ABC SELAMANYA.

Anonymous said...

Tahniah! kepada yb baru dan kepada bn semoga terus berkhidmat dengan lebih baik.

Anonymous said...



melayu lawan melayu dikawasan melayu tentulah melayu menang dengan sokongan melayu. yang patut dipikirkan mengapa melayu itu yang menang, dan bukannya melayu yang lagi satu tu. maknanya perjuangan melayu itu direstui dan disokong lebih ramai. tahniah melayu biru. tahniah abe ku...

Anonymous said...

Keluarga aq n keluarga mertua aq mmg penyokong UMNO sejak berzaman lagi...tapi bkn utk meraih tender atau projek tapi krn jiwa Melayu kami begitu tebal...mmg aq brsyukur..

Namun sejak dari era Pak tiDOLLAH n melangkaui era Najibullah ini, wlpon sokongan kami ttp utuh namun tlh mula kedengaran sok sek ketidakpuasan di hati bila kelihatan MELAYU mula di pinggirkn...

Dan slps pru13 ini makin kuat soksek itu krn mmg jelas Melayu seumpama mnjadi anak terbuang di hati Najibullah...utk pengetahuan Najib...kami mmg sayangkan UMNO krn kami prcaya UMNO yg mmbela nasib Melayu/Islam di Malaysia...n kami sokong Najib krn UMNO tapi kalo Najib masih mengekalkan KEBANGSAT1nan nyer menjilat jubor cina,,,,kami xteragak menolak...bkn menolak UMNO tapi menolak sapa2 pemimpin UMNO yg mngkhianati perjuangan UMNO utk mmbela org Melau/Islam...

So Najib ...kemenangan ini bkn krn Najib tapi krn masih ramai Melayu yg percayakan UMNO bkn pemimpin2 UMNO yg berkiblatkan cina,,HARAP SEDARLA WAHAI MR2 PEMIMPIN UMNO...

Anonymous said...

Yg sokong PAS ni semua jenis fahaman liberal.....

Anonymous said...

Hello LEMBU 2.13AM,
org beriman bersyukur dgn apa jua bonus yg dpt, xdpt pun tkpa rezeki dr Allah bkn dr Najib atau LEMBU PR. Org macam kau ni badan sj manusia tp nafsu BIAWAK!

Sudah byk krjn beri, gaji kakitangan awm skrg mana ada under Rm1000 lg wpun kelulusan cukup2 makan. Ko nk Najib kasi brapa? org mcm kau beri 1 gunung emas pn tkkan puas sbb nafsu mcm Binatang.

Usah main politik dgn rezki, ko tuduh Najib klu xbetul ko dpt dosa, jika betul berilah bukti, Nik najis kaya raya ko xbising plak, rakyat minum air karat, tp dia minum air jernih..

Tipu daya setan dlm bulan puasa dr pencacai PR..