Thursday, September 19, 2013

JANGAN ANWAR PUJUK HJ HADI BUAT BOTOX DAH LAAA...


38 comments:

Anonymous said...

Suntik botok ke, tak suntik botox ke... rupe pakcik dalam gambar tu memang serupa je macam pelaku dalam video sex dengan chinadoll tu....

Anonymous said...

hanya geng adik2 je yg obses nk jaga muka.....hahahahaha

Anonymous said...

Elok juga kalo Anwar ajak S.U. AGONG PAS ikut langkah dier.

Anonymous said...

Ha ha ini kelakar

Anonymous said...

Nuor bukan suntik botox jer tapi extra suntik bontot....

muahahaahahhahahahhahahahah

Anonymous said...

TOK PEK KONG SAID:

BOTOX love BONTOT....Jam Omega aku mana Jijah ?....hoi ! jam Omega aku mana??? Pembohoonggg PKR(PARTI KENCING RAQYAT ) tuuuu pun ada raqyat tg dok percaya lagi !!

Anonymous said...

Gambar2 yang mengancam ni nampak ada 'improvement' dari rupa cengkong ke tembam beb.........

Anonymous said...

Tak kenal mana satu Anuar Zain dengan Anuar iBRAHIM.

Anonymous said...

Tak kenal mana satu Anuar Zain dengan Anuar iBRAHIM.

Anonymous said...

Semua keluarga Anwar termasuk Nurul Izzah adalah benih manusia berpaksakan durjana: pengkhianatan, pendengkian, pendedaman yang dalam terhadap orang-orang yang memperjuangkan keamanan Negara.

1. Anak perempuan bapak homo memang tidak ada beza seperti bapanya. Baka generasi Pengkhianat Negara mesti dihapuskan, di habiskan dari bumi tanah Melayu.

2. Mereka baka generasi Pengkhianat Negara Bapak Homo akan berleluasa sehingga beberapa zaman akan datang jika mereka dibiarkan berkembang.

3. Generasi Anwar bapak homo berpaling tadah kepada Negara sendiri kerana bersebahat dengan kaum kafir cina, India untuk memenuhkan nafsu tamak haluba kekayaan keluarga Bapak Homo dan kuncu-kuncu barua mereka dengan memeras harta orang Melayu yang terutamanya bodoh menyokong mereka.

Anonymous said...

lebih baik aku rasakan jika dipujuk Nik Aziz sekali. biarkan semuanya kembali tegang.

Anonymous said...

crazy pig

Ular Menyusur Akar said...

Hj hadi muka dia berkedut gak. Kalau botox mungkin lebih hensem dari nuar

sekapur sirih said...

http://pahlawandemak.blogspot.com/

salam perjuangan mohon agar dapat di paut blog ini kepada tuan dan rakan

Wak Saimon said...

SEKALI PANDANG MACAM HAIL AMIR LAH....DUA KALI PANDANG MACAM APE YEKK..??? KEH..KEH..KEH

Anonymous said...

Walau 10x botox pun, muka peliwat tetap peliwat...he he he

Anonymous said...

Walau 10x botox pun, muka peliwat tetap peliwat...he he he

Anonymous said...

Tu dia punya klon dari siam ooiiii!

Anonymous said...

buang tabiat kut...eeeeeeee

Mat13 said...

Dah dekat dah tu......taubat laa

Anonymous said...

Tapi spek dah macam Haji Hadi. Haji Hadi suka spek besar besar gitu. Macam spek pompuan salah tapi kena gi mahkamah.

Mungkin gi kedai spek dengan Haji Hadi sambil berpegang tangan kot.

Haji Hadi lak dia sorang jer tak setuju apa PAS buat pasal dia sorang jer binatang DAP dan PKR bela. Tak larat la nak bela ramai ramai yob!

cikgu det said...

Tunggu dan lihat aksi seterusnya...obama pun boleh terkejut!

Malay X said...

Sah2 muka ko ala2 Nyah lorong sesuai berkawan dgn Mak Hayam Azrania Pramugari Air Asia X tu

Anonymous said...

CAPAL SINGH bila nak suntik botox ? dah rupa santa claus hilang keta kuda aku tengok .

Anonymous said...

tak pepasai memasing dok promosi nuwar berahim ni...

pandai betui bangsat ni promote kan diri dia

Anonymous said...

N.ajis dah suntik totok

Anonymous said...

haram jadah ni pakai botox ke? haram tu.. tapi dia ni mana tau halal haram.. semua dia bedal jamji dia puas.. yang menghairankan sebelah dia tu isteri ke hamba sahaya dia?

Anonymous said...

Dalam pengetahuan aku sekarang sudah tiga orang ternama suntik botok satu perempuan dan dua lelaki.

Anonymous said...

haaa...dah jumpa dah mamat perut buncit dalam video tu...hahahaha

Anonymous said...

GAP memang KELAKAR dgn: "dari responden ke ResPONDAN"!

Awatlah siTUA tak sedq diri ini masih sibuk BERANGAN mcm. si DUNGU-dgn-muka-MENGGERUNKAN (disyaki suntik BOTOX atau main ILMU HITAM JADIAN, atau mungkin dia punya 'double' - jadi disyaki bila buat maksiat, akan hantaq si 'double' ini utk. pi hadiri ceramah kononnya ), nak jadi PM, dibuai PARTI KENCING RAKYAT (yg. sebenarnya diDALANGI Puak SATANIS Kristian Zionis DAPSYAITAN/PKR, dgn sekutu PAP-Barat-Israelnya), yg. terus MENJAHANAMkan hak umat Islam/Melayu di TANAH MELAYU pusaka nenek moyang kita dari sebelum diJAJAH British-Zionis laknat lagi?!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Kubur kata mari dh bang Nuar oooiii..sedar diri tuh sikit..tua kutuk dh sedar diri nk botox2 bagai...ptuiii...

Anonymous said...

Saya rasa tak payahlah 'hinghlight' terlalu banyak cerita pasal bajingan ini. Biarlah dia tenggelam dengan propagandanya. Selagi ada ceritanya rakyat tetap ingat. Kalau tak ada cerita pasalnya rakyat akan terus melupakan dia.

Anonymous said...

Dlm pejabat aku ade yang taksub pasal abwar ibrahim ni.....ada ka kawan aku ni cakap muka anwar ibrahim dah ada nur....kah kah...nur khalifh islam ...kah kah....lantok le pengikut tongong bohjan tua ni....kah kah...

Pencari Damai said...

Saudara-saudaraku yang disayangi semua, apa kita lupakan sekejap tentang politik kita dan kita luangkan masa hanya 5 minit untuk membaca link yang saya sharekan di sini. Kerana apa yang saya lihat ramai kawan2 saya di luar sana masih x nampak "the big picture" what has happen to the world. Dan saya saya juga seperti pemilik blog hanya menjalankan tanggung jawab sebagai seorang muslim menyebarkan ilmu yang yang kami sudah tahu kepada semua saudara MUSLIM ku yang belum tahu. Dan tanggungjawab anda sebagai muslim untuk mengambil tahu apa yang sedang terjadi di dunia kita. Bukan hanya di dalam negara. Tujuan hanya 1. Saya dan juga owner blog tersebut iaitu, DEMI ALLAH IMAM MAHDI BERADA DI AMBANG PINTU. Oleh itu, ambillah ilmu dari Al Quran dan Hadis tentang apa, bagaimana kewajipan setiap muslim jika itu sudah berlaku (Mahdi sudah dizahirkan). Sumpah demi Allah jika kita tidak cukup persediaan mungkin secara tidak sengaja kita lah yang akan menentangnya. Masya Allah.. Minta supaya dijauhkan. Untuk itu ada 2 blog yang saudara patut kaji dan fahami sedalam2nya tentang apa yang dibahaskan di dalam blog tersebut. Semoga semua orang Islam di Malaysia sentiasa bersatu demi mempertahankan kesucian islam dan demi persediaan menanti akan kehadiran penyelamat kita semua. In shaa Allah..

Blog pertama :
DIA YANG TERSEMBUNYI

Blog kedua :
MENCARI DAMAI DI LANGITMU

Untuk pengetahuan semua owner blog ini mempunyai ilmu yang sangat tinggi (kami panggil abah) yang ilmunya itu salasilahnya sehingga ke Rasulullah saw. Jangan salah faham saya tidak fanatik akan dia saya seperti yang lain2 sangat menghormati ilmunya itu. Semoga semua mendapat taufik dan hidayat. Dan ketahuilah fitnah akhir zaman itu berlapis-lapis sehingga orang alim pun pening memikirkannya. Dan Alhamdulillah saya setelah mengembara ke 2,2 blog tersebut. Awan mendung, jerebu di dalam kepala telahpun dijernihkan. Terima kasih. Salam semua.

Anonymous said...

Suntik muka buat BOTOX.

Suntik kontol biat BONTOT

Anonymous said...

dia sapu muka dia dengan kunyit,pasai tu kembung semacam aje.

Anonymous said...

hahaha...sakit perut aku gelak..aduiii...

Anonymous said...

hahaha...sakit perut aku gelak..aduiii...