Thursday, October 31, 2013

MINYAK MASAK KITAR SEMULA : SIAPA LAGI KALAU BUKAN CINABENG !


mungkinkah minyak babi recycle semula ? tak mustahil..
bab pengotor ni sapa lagi..
bab nak kaya cepat ni sapa lagi..
JOM PAKAI YANG MELAYU PUNYA !

KLIK SINI

7 comments:

Anonymous said...

GAP buat la artikel pasal kempen BBCD. Punya panas dah cinabeng sampai bawa isu fb BBCD dalam parlimen. Siapa kata kempen ni tak berjaya. Lagi la kena pergiatkan kempen ni sampai mencakupi keseluruhan Melayu. Nak ikut tak ikut tu perkara lain. Janji mesej sampai!

Anonymous said...

Ini apa yang Azeez kata bila Astro Awani interview ;

"Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.

Susu pekat tersebut dikesan telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dan ianya dikatanya mengejutkan penerima berkenaan. Tambah Azeez lagi,

"Sekiranya susu pekat tersebut telah pun luput tarikh, buangkan saja. Ia bukannya untuk dijual. Lagipun secara teknikal barangan dalam tin walaupun telah luput tarikh ia masih boleh digunakan dalam tempoh dua minggu lagi."


Punya nak menegakkan benang yang basah Azeez bagi macam-macam alasan . Tak sakit hati ke ? Dia siap kata kalau susu tamat tempoh buang saja , soal nya pasal buang atau tidak , ni buat apa lu nak aniaya orang-orang kampung dengan tak periksa lebih dahulu tarikh luput ? Nak glamour pun berpada-pada lah ... nak tunjuk lu warak , bantu orang-orang miskin , dan macam-macam propa la, lu ingat orang tak tau ka dengna lakonan. Sudah-sudah lah Azeez , ramai yang sebenarnya makin meluat bila lu dapat jadi Pengerusi Tabung Haji tu ... lu jilat PM kuat, bukan orang tak tau..

http://no2azeezrahim.blogspot.com/2013/10/azeez-rahim-walaupun-telah-luput-tarikh.html

Anonymous said...

Spritzer, mesra dan aktif adalah air mineral kitar semula bangkai cina taiping.

Anonymous said...

mana nak beli tepung cap buah bidara tu??? tak pernah jumpa pun. boleh saudara GAP dapatkan sedikit makklumat pembekal serta pemborong?

Anonymous said...

Bab recycle minyak masak ni, aku ada pengalaman bekerja ngan syarikat nagajati food sdn bhd di rawang selangor, syarikat 100% milik CINA dan masih beroperasi. syarikat ni produce pelbagai produk makanan berasaskan green peas, diedarkan dalam negara dan ada juga di ekspot ke Dubai. syarikat memang ada beli minyak recycle ni dari cina juga, yang entah di kumpulkan dari tak tau sumbernya, minyak tu nanti akan dicampurkan dengan sejenis chemical yang digunakan untuk menjernihkan semula minyak terpakai.

Anonymous said...

sokong..

teruskan jihad ekonomi..ABC..BCL..

Anonymous said...

Buduh betul anon di atas. Kau ingat Azeez bodoh macam mapus bean?!...kau ingat Azeez sengaja nak busukkan nama sendiri pada saat saat genting sekarang.?!...Bukan Azeez pi beli sendiri susu tu laa...tentu ada orang lain yg di suruh membeli di mana mana kedai.....atau......tempahan dibuat terus ke kedai tersebut dan mungkin peniaga tersebut sengaja menghantar susu yg dah expired sebab nak untung lebih.