Monday, October 28, 2013

PRK SG LIMAU : SEBARAN UNTUK PENGUNDI..

7 comments:

To Live Again said...

Alhamdulillah perpaduan umat Islam di Malaysia semakin menampakkan hasil.Kami mendoakan Datuk Mukhriz diberi kekuatan oleh Allah dalam menjayakan JIHAD yg sgt besar ini.

Tapi sayang,ahli umno sendiri seperti TIDAK PEDULI dgn usaha mulia pemimpin berjiwa besar ini dengan memilih pemimpin yg lemah,lembik dn menjadi liability dalam memimpin parti keramat org Islam ini.

Anonymous said...

Peringatan kepada Ustaz Mohd Azam.

Kalau nak jadi Wakil Rakyat pun jangan lah sampai melakukan atau merestui perkara2 yang boleh menghilangkan keyakinan dan kepercayaan orang ramai kepada status kita sebagai seorang Ustaz. Ingat lah wahai saudara " orang2 Sungai Limau ini sangat menghormati dan memandang tinggi kepada kita2 yang bergelar Ustaz ". Jagalah tingkah laku, perbuatan dan tutur kata kita bersesuai dengan status kita sebagai seorang Ustaz. Kempen kempen juga, yang palsu jangan dikata benar hanya kerana mahu kepada sokongan pengundi untuk membolehkan Ustaz berjaya menjadi Wakil Rakyat.

Ustaz Padang Lumat.

Anonymous said...

Ceh.. Janji konon.. Ptuihhh. Butoh la BN, dulu janji nak bagi brim 500 kat org bujang dari 250 dinaikkan ke 500 Kalo menang pru, nyesal aku undi BN. Dapat 300 je.sial la BN,yang janji nak bayar 1ribu, Dpt 650 je.kalau dah janji tu.tunaikan la.kalau ada pengundi dari sg limau baca komen saya ni... Tak payah lah undi BN...Janji dicapati.Blogger pengampu YES MAN ni takkan ulas punya pasal brim ni. Ptuihhh! inikan pula nak turap jalan.. boleh jalan la...

Anonymous said...

Salam semua,
tahniah dna tabik pd MB kedah yg bijak menjawab dan gunakan bahasa yg tajam utk melawan fitnah2 baghal PAS yg sudah kering otak.. semoga UMNO diberikan kejayaan mendapatkan kerusi N20 Sungai Limau ini. Insya Allah, Ameen.!

Anonymous said...

Orang rba nooo

GotYou! said...

Muahahaha Anon 11:36 AM hadap gak duit BN ya? Bukan ke duit BN tu harammmmmm??? Kahkahkahkah.

Anonymous said...

Alahai Anon 11.36 AM... Mata duitan betul hang nie... Buktikan hang tak akan ambil BRIM 300 itu ya.... Setakat 1 undi awak tu tak merugikan BN pun. Ingat tau... bila nak ambil BRIM tu nanti, cermin dulu muka tu, takut ada kulit ba..