Tuesday, November 12, 2013

PENGARAH HOSPITAL SAKIT JIWA TANJUNG RAMBUTAN WAJIB BERI PENJELASAN !


anwar dah gila.

kenyataannya di jakarta beberapa hari lalu melayakkan beliau untuk segera dimasukkan ke hospital sakit jiwa di tampoi.

kata anwar, asean gagal menyelesaikan masalah hak asasi dan demokrasi.

antara point gagal dakwa anwar adalah....


1) PAKATAN MENANG UNDI POPULAR TAPI TAK BOLEH JADI KERAJAAN DI MALAYSIA !

2) ANWAR DAKWA PILIHANRAYA DI MALAYSIA PENUH PENIPUAN...

aku cukup berkeyakinan majoriti seluruh rakyat malaysia dah tak mampu dan malas nak layan putar belit bapa malaon semalaysia ni.

dah tak cukup nak menipu hakikat dan realiti politik kat malaysia, DIKENCINGNYA PULA negara asean.

sejak bila pula perlembagaan malaysia ni menjadikan undi popular itu kriteria BOLEH membentuk kerajaan ?

dan sejak bila pula anwar dah kemukakan bukti 40 ribu pengundi bangla itu dah mengundi masa pru ke 13 ?

kalau tak puas, apa ke jadah kau pi angkat sumpah ?

bukti takde tapi kencing melata.

mohon pengarah hospital sakit jiwa tanjung rambutan segera tampil memberikan penjelasan mengapa hingga kini anwar yang boleh dikategorikan mengidap sakit otak yang kronik ini tidak ditahan dan diberikan dos kawalan dan suntikan untuk mententeramkan otaknya..

33 comments:

haria king said...

Mohon dipaut http://mediaharia.blogspot.com ke dlm blogliat tuan.t.kasih

Anonymous said...

Sewel macam musang dan ungka gila

Anonymous said...

ORANG YANG DICARI TERLEPAS DARI HOSPITAL SAKIT JIWA TAMPOI RUPANYA DAH BERADA DIJAKARTA. PATUTLAH SUNYI SEPI WAD PESAKIT BERKENAAN.

Anonymous said...

Bak kata pepatah Melayu.......dia dah jadi melukut ditepi gantang. Namun hasrat nak berkuasa masih ada terpendam dalam hati nurani beliau.Bila dia dapat pegang jawatan itu..........habislah musuh2nya.

Anonymous said...

Yang menjadi pecacai bodoh menyokong dia adalah pengundi dia la. Bodoh nak mampos. Selagi ada penyokong selama itulah gilanya menjadi.

Pakteh said...

Anwar dah sedar yg rakyat Malaysia dah muak dgn kelentong dia... sampai bila dia nak kelentong negara luar..lambat laun kebenaran akan terbongkar juga.

Anonymous said...

Sejak bila pula dia jadi bekas PM (former Prime Minister)

Anonymous said...

depan boleh blakang boleh bro....

Anonymous said...

Ex-PRIME MINISTER lagi terrr.....

Anonymous said...

tuan. ayat " former prime minister".
tak betul tu.

Dyll said...

Waduh3x kok dah semakin kronik sakit mental Anuar nie....Cukup2lah Anuar oiiii. Tunggu PRU14 nie, confirm hang jadi PM. Sementara tu, relaxkan dulu kepala hotak hang....

Anonymous said...

Dia dah tak relavan lagi.... Askar Filipina pun tengah tunggu masa nak tangkap dia...Suruh dia pergi filipina jika berani

Sandokan

Anonymous said...

Point yg no 2 tu mmg betul...anwar tau sgt...sbb yg menipu tu adalah anwar ibrahim...hehe

Muhd Haikal said...

Bro GAP.. bila masa plak si Nuar nih jadi PM M'sia plak... tgk first line copy surat khabar tuh... :P phui... pye nuar.

Anonymous said...

Mukriz kalah tp menang undi popular takde pun nak ajak penyokong bantah....

Anonymous said...

hospital sakit jiwa menegaskan, pihak mereka tidak dapat menahan serta memberikan dos kawalan ke atas otak anwar kerana anwar tiada otak. kalau dia ada otak, dah lama dia jadi pensyarah kat France nuh, sepertimana dia janjikan jika dia tak dapat jadi PM.

Anonymous said...

ABI is a mad person, and he is probably mad of the highest degree. Nobody can control and contain him except Allah Ta'Alla. If I am the writer , I will not write this article because you are wasting your time writing it.

Anonymous said...

Tahi dah naik kekepala.Bnyk sangat berjubur otakpun dah lari

Anonymous said...

Gila ketagih P**I tak apa itu lazim utk lelaki klu gilakan stor kunyit itu otak sudah kuning jawabnya Tg.Rambutan...Haaaaaa.

Anonymous said...

Jangan dilayan orang gila !

Anonymous said...

Gilak TALAK memang macam ni...

Anonymous said...

YANG PALING BODOHNYA ADALAH PENYOKONG DAN PECACAI DIA. SELAGI ADA PENYOKONG DAN PECACAI SELAMA ITULAH GILANYA MENJADI-JADI.

Anonymous said...

Bila masa anwar jd former malaysian prime minister?? Kih3

Anonymous said...

anon November 12, 2013 at 4:04 PM

Anwar lantik sendiri hahahaha tu la media barat ni bukan boleh percaya, main tabuh je tanpa usul periksa.

kita saman je hahaha

sapa yang rajin boleh la buat surat bantahan kat website tu.. aku malas, BN dah menang. tak luak pun :D

Anonymous said...

Nak tipu indon bole la. Rakyat malaysia yang sokong anwar ni otak diaorg taraf indon je...

Anonymous said...

Bukan sahaja 40,000 Bangla. Kesemua ahli PKR termasuk PAS habis semua kena klentong.

Raja Klentong Abad ini di anugerahkan kepada Sheik Anwar Al Jub.

Tepuk! tepuk! tepuk!...

Anonymous said...

Bukan sahaja 40,000 Bangla. Kesemua ahli PKR termasuk PAS habis semua kena klentong.

Raja Klentong Abad ini di anugerahkan kepada Sheik Anwar Al Jub.

Tepuk! tepuk! tepuk!...

Anonymous said...

FORMER MALAYSIAN PRIME MINISTER?
APA?
PRIME MINISTER?

AYOOOOO MEMANG SAWANG BABI LAH DIA NI

BABI PUN TAK SEGILA DIA... ADDOOOOIIIII

Anonymous said...

bilaaa laaa org tua ni nak mampozzz??? kalau dah mampoz aku harap aman sejahtera la negaraku ini.....
haru biru satu malaya ni di kelentongnya.....

Anonymous said...

Former prime minister? Huh? Suratkabar cikai mana ni sampai benda camni pun tak tau?

Anonymous said...

Former prime minister? Huh? Suratkabar cikai mana ni sampai benda camni pun tak tau?

Anonymous said...

EEJAK BILA BINATANG BABI HARAM BERNAMA ANWAR NI MENJADI " FORMER MALAYSIAN PRIME MINISTER"???

Anonymous said...

Daripada 40,000 warga Bangladesh sekarang dah jadi 500,000...

Sial betol Si Babi Haram bernama Anwar ni!!

Fikir2 balik ok per kalau 500,000 warga Bangla jadi Rakyat Malaysia.. Dah berapa juta Keling Pariah dan Cina Bukit Babi Pendatang yg jadi Warga Malaysia??

Fikir2 la..

Ini kan Negara Melayu/Islam jadi buat lah apa yg patut kan kan kan