IKLAN BERBAYAR

Wednesday, December 25, 2013

PEMBANGKANG SUNGGUH LOW CLASS.


pru 2008, pembangkang tawan selangor, perak, penang dan kelantan.

pru 2008, pembangkang nafikan 2/3 majoriti parlimen.

insiden sama berulang pada pru 2013.

selangor BN sampai tinggal tulang, penang dan kelantan mereka kekal.

parlimen pun pembangkang berjaya matikan 2/3 majoriti.

hakikat dan asas pemberian undi oleh pengundi kepada pembangkang adalah mereka perlu menyampai/mengkritik dan memperbaiki segala DASAR dalam parlimen ataupun dun..

ni mentaliti yang nak bom lah, nak guling lah sebagai kaedah jalan penyelesaian membuktikan mereka ni sekadar pelancap politik saja.

orang dah bagi undi, maknanya segala perlu diselesaikan di kandang parlimen atau dun.

bukan orang bagi undi... korang selesaikan di jalanraya.

KUALITI SIKIT LAH BEB...
kurangkanlah melancap politik tengah jalan.

25 comments:

Anonymous said...

Tak faham dengan manusia yg tak berotak ni!!!!


Org pompuan melayu tu beragama islam, tapi ikut cara yahudi..

Bodoh!!!

Anonymous said...

Ekelehhhhhh...pakai ranting kayu kononnnnn...cer bagi ranting negro tengokkkk...

Anonymous said...

Lancapp pon dapp bangg....

Shahrina suryani.

Anonymous said...

pru x menang,tipu kata undi hantu x jadi,40ribu bangla x jadi,black out x jadi,maka ini lah cara org yg frust nongeng.

Anti Balaci DAPpigs said...

Depa nak guling2 atas jalan untuk jadi balaci DAPpigs biaq pi depa. yg guling2 tu semua melayu bodoh keldaian DAPpigs dan P'Gay'R. hamPAS jangan cakaplah, depa memang dah pegang trade mark 'KELDAI'. Susah2 nanti diharapkan abang2 PDRM semua tangkap depa ni beramai-ramai dan sumbat masuk lokap. Biaq depa rasa dapat duduk dengan spesis2 Bang Non yang ramai kat dalam tu....

Anonymous said...

rasanya lepas mi Syahrina Suryati ni tentu nak delete identity dia dalam facebook.

Tentu dah kecut perut.... baru tahu bodohnya dia.

usin said...

pompuan ni, otaknya sebijik saling tak tumpah macam binatang. sikit2 nak menyalak macam anjing. dah kalah dah la. apa nak guling2 lagi! kalau tak puas hati dgn kerajaan sekarang, jatuhkanlah melalui pilihanraya ke 14 nanti. ingat dengan memberontak macam kt negara jiran tu tak akan membawa bencana agaknya. ingatlah orang yang tidak berkaitpun mungkin akan mati, cedera, kerosakan harta benda dan sebagainya. reti2lah sikit wahai pompuan, kalau mengikut rentak isi perut kamu, habis jahanam apa yg ada dan apa yang tamadun kita telah bina. berentilah daripada terus2an bodoh dan bengap...

Anonymous said...

Pompuan ni eloknya di sumbatkn kepala bana..hilang la niat dia mk mengulingkn kerajaan.

bakal pak mertua anwar ibrahim yang tak jadi kahwinkan anak dia sebab anwar suka makan karipap said...

biar la depa nak buat demo.....bukannya lama...tak sampai 5 jam pun......pukul 5 balik habis...malam tido..hati kecik je orang malaysia ni....tak jadi macam thailand punya....bersih dah berapa kali buat....?? ada sampai 2-3 hari....?? kena sembur air balik habis...kalau sembang ,,gunung kinabalu pun nak runtuh...so pada rakyat malaysia..ini pesanan aku...."rakyat malaysia ni jenis makan nasi ...nasi ni...mula masak panas nak mampus....,,kemudian nasi tu jadi suam....petang sikit...nasi tu jadi sejuk.....besok ...basi le nasi tu.....macm tu la semangat rakyat malaysia yang berdemo...semangat nasi...so jangan takut..."biaq la depa nak buat apa....penat depa berhenti,,,dahaga depa minum...lapaq depa makan nasi...mengantuk...depa balik tidoq..esok bangun depa cakap besaq lagi....macam tu la depa dok pusin.....dah cemuih dah.....

Anonymous said...

Siapa yg tipu....... Siapa yg menyalak.... Perempuan bangsat

Anonymous said...

aku bukan benci kerajaan, tapi aku benci apa kerajaan buat kat aku. aku yang penyokong kerajaan pn dah benci kerajaan.... sudah2 la najib, cuba la guna sikit kepala otak yg sebesar zarah tu.

Anonymous said...

Tuan December 25, 2013 at 10:54 PM

suker le baca komen tuan....he he he

Anonymous said...

Mereka yang menyertai demontrasi sebenarnya melanggar perintah Allah.Mereka lebihkan cara kafir membuat protes. Jika mereka engkar, tunggulah bala dan azab Allah nanti. Kemerdekaan yang disambut selama 56 tahun akan hancur. Di negara yang hanya satu bangsa pun hancur akibat demontrasi inikan pula Malaysia yang mempunyai berbagai bangsa. Fikirkanlah dan takutlah kepada azab Allah. Jangan ikut telunjuk kafir.

Anonymous said...

Memang itulah kelakuan pembangkang yg suka berdemo dan merusuh.

Kerana itu jugalah yg berlaku di kota singa sehingga jatoh nya kota singa ka tangan bangsa asing/pendatang.

Fikir2lah Melayu!!!!

Anonymous said...

he..he..he..aku setuju cakap tuan anon December 25, 2013 at 10:54 PM tu.....he..he..lagi pun apa ada hal??? polis angkut pakai black maria, sampai balai lepas ambik statement, polis hidang pulak mkn tengah hari....nasi tomato ada, ayam masak merah ada, kuah dalca ada, air sirap pun ada........kalau sakit ke, kalau cedera ke....jgn bimbang.....ambulance stand by 24 hrs.....phewww...best wow, pergi demo nih....layanan first class dari PDRM......

Anonymous said...

Makan utk hidup.bkn hidup utk makan.
Begitu juga dgn politik...
Parti utk membela rakyat.bkn rakyat pula nak membela parti...

Anonymous said...

Bila puok kera dok menyalak..ehh.ehh..kera menyalak ker...silap2..ni half kera half hanjing... x der kerja...kang kene tangkap, kene jel dok kater polis zalim, kerajaan zalim..yang go dok buat kerja sia2 buat paa?? Aper kerja MP2 pembanggang dalam kabinet/parlimen tu?? Goyang kaki? Depa la yang jadi check n balance pihak kerajaan..tak kan dok diam jer..bangkang la kasi segala barang yang naik tu turun, bayar mahai2 elaun depa, depa buat pa dalam parlimen?...tongong x pepasal... aper guna ada pembangkang dalam parlimen..buduh... nak sibuk turun ke jalanraya buat per...biar puak pemimpin hang yang katernye pejuang rakyat tu buat kerja...biar depa jer menyalak dalam parlimen yang hang dok nak menyalak jugak kat jalan raya buat paa?? Baik la kerja baik2 cari duit halal tampung perbelanjaan hidup lagi baguih....

Cerdik x leh nak diikut, buduhnya melantun2... puiiiiii....

Anonymous said...

Salam Bro,apa kata kita buat demo juga untuk gulingkan kerajaan selangor,penang,kelantan ?

Anonymous said...

ini plompuan tatak tau mcm mana rasa susah maa... apa dia ingat mau guling kerajaan mcm main guling2 atas jalan ka.. mcm itu melayu pas/pkr buat?? buduhhh..punya plompuan... duduk tengok tv cite thailand memang syokkk maa.. tapi kalau lu plompuan ada sana baru lu tau tinggi ke rendah itu langit.. mesti menyalak2 mau balik duduk malaysia maa..
gua helan maa.. masih banyak plompuan buduh mcm ni dalam melaysia..

Anonymous said...

Pompuan ni bran dalam alam maya saja....nak jadi BATU API Konon..

Anonymous said...

Bagi bagi POLISsaja deal org mcm POMPUAN JALANG mcm siShahina ni,,Settle ..bagi dia rasa masuk dalam 1-2 ari...

Anonymous said...

bakal pak mertua anwar ibrahim yang tak jadi kahwinkan anak dia sebab anwar suka makan karipap said...

hahahah....panjangnya ko punya identiti... apapa pun statement terbaik der...
aku suka statement ni. PDRM jgn kacau diorg. Biarla diorg nak guling ke...nak baring ke..nak apa ke...lantak diorg la. Jiwa tgh kacau tu. Kadang nak provoke je tu. tapi klu dah rosak kan harta DBKL,harta awam@harta aku jugak tu..PDRM pasang kamera video banyak2. Nti saham AHB aku takde dividen lak.

TontoJr

Anonymous said...

kena tangkap padan muka......... Kerajaan Malysia patut laksana semula akta ISA.... Banyak anjing2 pembangkang dah mula menyalak mcm minah ni...

Anonymous said...

Kerajaan tidak pernah dapat digulingkan dgn ranting kayu TAPI berkemungkinan dapat jika menggunakan cipap Shahrina Suryani.

Anonymous said...

Bodohnya.