Sunday, February 16, 2014

DATANG GILA KALID..SILAP ARIBULAN BUBAR DUN SELANGOR ?


BACA SINI....

11 comments:

Anonymous said...

SALAM .
PEMBUBARAN DUN ADALAH PILIHAN TERBAIK BAGI MENGEMBALIKAN KREDIBILITI KERAJAAN PR NEGERI SELANGOR, RAKYAT SUDAH MUAK DENGAN SANDIWARA YANG MELOYAKAN SELAMA INI , Berikan Rakyat SELANGOR membuat pilihan kerajaan mana yang mereka mahukan...

exPAS2012

usin said...

jika khalid isytihar masuk pas, maknanya kerusi pas bertambah dan lebih satu berbanding dap. oleh itu pas boleh, wajar dan patut claim kerusi mb. so, mungkin khalid tak perlu tandatangan surat bodoh yg memintanya kosongkan kerusi mb. apapun, kita tunggu dan lihat bagaimana khalid melayan permainan politik jahat kumpulan anwar-azmin. sebelum kamu terus-terusan dikenakan, nak jugak kitorang tengok kumpulan jahat itu di check-mate kan.

Tok Penghulu said...

Dulu blog ini tidak di moderate kan . Tapi setelah korang beri komen yang banyak maki hamun maka GAP terpaksa moderate kan blog ini .Padan muka korang . Memanglah bebas untuk bersuara tapi kena laa guna bahasa yang baik .

Anonymous said...

MAAF BRO GAP.....saya keluar tajuk.

Nak share dgn sume SAUDARA ISLAM....BERITA DAGING BABI DILETAK DI DEPAN PINTU MASJID CHEROK TOK KUN, BUKIT MERTAJAM SUBUH TADI 16 FEB 2014.

http://mediaharia.blogspot.com/2014/02/agama-islam-dihina-daging-babi.html

KITA BENAR-BENAR DIHINA SEHINGGA BEGITU RUPA.

Anonymous said...

ha...ha...ha...ha...ha...konspirasi dah kena liwat. dah jadi kebiasaan...nak buat macamana?
kita tunggu...lihat siapa yang kena...

Anonymous said...

biar berputih tulang asalkan jangan berputih mata... kalau mata dah jadi putih.. apa pun sudah tak bermakna lagi..

Anonymous said...

Sejarah mungkin akan tercipta ... MB Peliwat Tegar kebanggaan Selangor .. Adakah penduduk Kajang membenarkan diri diliwat ...?

Anonymous said...

Sepatutnya DUN Selangor dibubarkan. Banyak sangat masalah yang ditimbulkan oleh MB Khalid Ibrahim. Kasihan rakyat Selangor tatapi apa nak buat sebab itu adalah pilihan mereka.

Anonymous said...

Kalau teman jadi TS Khalid, teman akan bubarkan DUN Selangur pade 10Mac ini.Itu jam persiapan hari penamaan calun PRK kajang akan terkedu.Anwar Ibrahim meleleh air liur.Azmin terciri dalam seluo.

Biar seluruh rakyat Selangur yang menentuka siape,parti mane yang layak memerintah Selangur.

Jangan biarkan diri kita seorang yang menjadi batu kerikil untuk di hinjak-hinjak oleh orang lain.Mereke semua tidak berhati perut.

Kalau tewas dalam percaturan ini biar same2 berputih mate.Itu baru dinamakan politik unggul.

Pak Mat Kampung Hulu ade berkate."Bagai mane lantai begitulah tarinye" "Datang care baik kita sambut dengan Hi-Tea.Datang dengan sebaliknye kita sambut dengan cemati"

Ape macam Tan Sri. Ade berani ke?

By; Cikgu"S"

Anonymous said...

Saya setuju.

Anonymous said...

aku bukan suka pada si khalid ni tapi kalau di bandingkan dgn kaki main bontot dan kawan2 serigalanya aku lebih favor pd khalid..