Monday, March 10, 2014

MH370 : DARI KATIL HOSPITAL..INI NASIHATNYA.

2 comments:

Anonymous said...

Gap ustaz masuk wad sakit apa? Kalau bp peralatan elektro,petro,baja rserangga. Basuh tangan,makanan organik.saya pengalaman dan pemerhatian.

Anonymous said...

YA ALLAH, sembuhkanlah juga Dr. Fathul Bari yg. sdg. sakit ini.

Kenapa PEMIMPIN/BIJAK-PANDAI/RAKYAT dr. umat Islam/Melayu adalah MAJORITI, ditimpa mcm-mcm penyakit. kemalangan, jenayah dan bencana, di Malaysia ini?

Kita bukan nak menyoal Takdir, namun angkara JAHAT pd. mangsa dan keluarga mereka, tidak boleh dibiarkan terlepas dlm. Islam!

Lihat suntikan kimia/racun termasuk disyaki melalui penternakan haiwan dan tanaman, yg. diberi makan/dibajakan racun kimia, utk. menyebabkan kanser/sakit jantung/racun, di http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013)!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).