Monday, May 26, 2014

DYANA SOKONG PERKASA.. DYANA SOKONG PERKASA..DYANA SOKONG PERKASA..


dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..
dyana sokong perkasa..

Check-mate.PuanYammi bersama anaknya Dyana melayani hadirin yang ingin menjadi ahli Perkasa sebelum majlis Pelancaran Laman Web Rasmi Perkasa pada 21hb.Okt 2008 kira-kira sebulan Perkasa disahkan penubuhannya oleh ROS iaitu 12hb. Sept 2008.
Yammy adalah antara pimpinan terawal penubuhan Perkasa. Beliau dalam Barisan Pimpinan Penaja Perkasa sehingga sebelum AGM Pertama Mac 2010, beliau meletakan jawatan sebagai Ketua Wiranita Perkasa Pertama. Tiada rekod beliau menarik diri dari menjadi ahli Perkasa.

8 comments:

Sarawakiana said...

salam perjuangan,

mohon jasa baik untuk membantu pautkan link kami di blog tuan.

http://www.sarawakiana.net

terima kasih.

Anonymous said...

Melayu sokong PERKASA.

Melayu sokong PERKASA .

Melayu sokong PERKASA .

Anonymous said...

Barua-barua Melayu sekarang makin bertambah, gaduh dan maki sesama sendiri, apa pemimpin-pemimpin Melayu buat, baik pembangkang atau kerajaan, majoriti Melayu bukan bangsa lain, pasal apa jadi macam ni. Bangsa asing tak takut nak buat apa pun kerana Melayu tak akan bersuara atau menentang melainkan hanya kumpulan kecil aja yang cuba menegak maruah bangsa.

Anonymous said...

Semua plastik.

Anonymous said...

Nasib baik si dua ekoq BETINA ni dah BERAMBOS dr. PERKASA! Terutamnya si BETINAJALANG DAPBANGKAI-CELAKA tu!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

dulu lain, SEKARANG lain.
TETAPI dia lebih baik Dari BUDAK BUDAK TINGKAT 4.

Anonymous said...

mak dgn anak sama saja..tengok muka budak tu tak berapa bijak orang nya. yang dia bijak hanya kencing orang masa kempen..

Anonymous said...

Dia nak memPERKASAkan DAP dari dalam kot?