Friday, June 13, 2014

LAPORAN POLIS TERHADAP SIAPA NI ?


KLIK SINI

4 comments:

Anonymous said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH kerana KEBERANIAN mu PEMBELA, yg. berjuang demi ALLAH SWT!

Dah puas umat ISLAM/Melayu merana di NEGARA ISLAM kami sendiri akibat diTINDAS PENGKHIANATAN pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL yg. mempermainkan kedaulatan ISLAM dan hak umatnya, mengikut utamanya undg-undg SYARIAH dan yg. berikutnya, undg-undg PERLEMBAGAAN!

Kerana PENGKHIANATAN pemimpin ISLAM/Melayu LIBERALllah, masalah golongan BELIA Islam/Melayu kita makin meruncing, termasuk kes anak-anak Melayu sampai 20 org. MEROGOL-secara-geng mangsa, dan kes MAHASISWA-MAHASISWI kita terlibat parti SEKS- DADAH (ihat di - http://www.utusan.com.my/utusan/Mahkamah/20140612/ma_02/20-pelajar-IPTA-IPTS-didakwa-miliki-dadah , 20 pelajar IPTA, IPTS didakwa miliki dadah) - yg. jelasnya mereka terus dirosakkan budaya si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS!

Dan lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg.membuktikan tentang MAIN di bawah kuasa Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam, lebih berkuasa dari K'jaan negeri mengikut Perlembagaan Persekutuan pun! Dan artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari sebelum PENJAJAHAN British-ZIONIS; semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

Makcik Sambal Belacan.

Ben Yaacob said...

Terima kasih atas laluan Tuan..

Semoga diberi segala bentuk kebaikan di dunia dna akhirat.. Amin.

salim hasan said...

INI LAH AKIBAT NYA APABILA TERDAPAT DIKALANGAN UMAT ISLAM JAHIL TENTANG PENGETAHUAN AGAMA
TERMASUK PEGUAM NEGARA KITA SEKARANG YG KITA TAHU AG PALING TAK BOLEH PAKAI DLM SEJARAH MALAYSIA.TANPA DIA SEDAR DIA TELAH MELAKUKAN SYIRIK TERHADAP ALLAH ,APABILA MENGATAKAN KITAB TAURAT ,INJIL,DAN ZABUR TU KITAB KRISTIAN,SEDANGKAN KETIGA TIGA NYA TAK ADA KENA MENGENA DGN KRISTIAN .SEKALIGUS DIA MENAFIKAN PERNYATAAN ALLAH DALAM ALQURAN BAHAWA KITIGA TIGA KITAB ITU DATANG DARI NYA,DAN DITURUNKAN KEPADA NABI NABI NYA.DAN ALQURAN ADALAH PEWARIS KEPADA KITAB KITAB TERSEBUT.KALAU BUKAN SYIRIK YG DIKATAKAN OLEH GANI EMPAT TAIL TU,APA YG KITA NA KATA?

CucuBahaman said...

Ini semua salah PAS kerana menghalalkan kegiatan2 DAP dan PKR. PAS dilihat sebagai parti "Islam" maka bila mereka bekerjasama dgn kapir dn puak2 liberal maka semua kegiatan kekafiran dn mungkar dilihat sebagai suci lagi menyucikan. PAS=Parti Ajaran Sesat.