Wednesday, August 6, 2014

MAIL SABRI BOIKOT HSBC YG BOIKOT AKAUN PRO PALESTIN..SYABAS

9 comments:

Anonymous said...

Ya.. aku pun boikot jugak HSBC..
Akan stop byr hutang kredit kad hsbc..
Hehehe
Boikot jugak kan ?

Anonymous said...

Umat Islam yg punyai CCard HSBC wajib batalkan kad masing ikut jejek Datuk Ismail. Lagipun, Ccard ada unsur riba' yg wajib ditinggalkan oleh umat Islam dan ganti dgn Islamic Card. Tahniah Datuk. Allah pasti memberi ganjaran di atas langkah yg Dato ambil, Insyallah.

PUTRA CHUBADAK said...

Umat Islam yg punyai CCard HSBC wajib batalkan kad masing ikut jejek Datuk Ismail. Lagipun, Ccard ada unsur riba' yg wajib ditinggalkan oleh umat Islam dan ganti dgn Islamic Card. Tahniah Datuk. Allah pasti memberi ganjaran di atas langkah yg Dato ambil, Insyallah.

Anonymous said...

Boikot semua credit card tak kira bank apa sebab sistem yahudi.

Zul Baha said...

dAH LAMA PON BUAT MCM TUU

Anonymous said...

Rasanya aku dh boikot hsbc sebelum zionis langgar gaza baru2 ni. Kesnya ialah charge yg melampau dan tak masuk akal. Gandaan keuntungan hsbc memang sebijik stail yahudi meniaga. Sekarang semua surat yg hsbc hantar kt aku, aku tak layan. Boikot jugak kan tu...?

Anonymous said...

Mesti sentap punyalah hsbc kali ini. Baru tau...kalau menteri dh start boikot, x lama lg meroyan la hsbc kerana yg akan follow boikot berduyun2....

Umar Azhar El-Hassan said...

SENARAI BANK MILIK MUSLIM

- Bank Agro
- Bank Am
- Bank CIMB
- Bank EON
- Bank Islam
- Bank Muammalat
- Bank Rakyat
- Bank RHB (Rashid Hussein Bank)
- Bank Simpanan Nasional

SENARAI BANK MILIK KAFIR

- Bank Affin
- Bank Alliance
- Bank Hong Leong
- Bank Public
- Bank HSBC
- Bank Standard Chartered
- Bank OCBC
- Citibank

Anonymous said...

Yeahhh.. aku ada hutang 4 kad kredit..
Boikot !! Potong kad..
Jgn byr lg !!