Monday, October 27, 2014

LEPAS UM GAGAL..ANWAR PI SUBANG..PUN TAK RAMAI

Kah kah kah

9 comments:

Jongos said...

DAH EXPIRE DAHHHHHHHHH.
SHELF LIFE TAMAT TEMPOH.
KENA BUANG ATAU DISPOSE.

Anonymous said...

Aku pun datang...
saje2 nak dengar klw2 ada kelentong baru...
Asyik2 kelentong recycle je ..boring gak..

Anonymous said...

Penyokong Anwar bagile peluang anwar utk bertobat ... biar je diamasuk jelah penjara. Kat luar nafsu nafsi. Ingatlah dunia ni sementara...akhirat yg kekal. Sisa2 hidup ni gunala utk beribadat pd Allah... cukup2la berpolitik... ramai politician mengundur diri bila dikaitkan masalah peribadi walaupun kadang2 hanya desas desus. So.. cukup2la Anwar

Anonymous said...

Orang tua ni dah tak releven lagi. Segala hujah dia dah out of date.
Orang kampung dah boleh baca.

By:Pak Mat kampung hulu

Anonymous said...

Mana tak kelentong recycle sbb dia buat kerja pun ulangan jugak bukan kes pertama kali tp dah berkali2 meliwat anak orang! Nauzubillah minzalik.. Anwar ni perosak agama masyarakat dan negara !!! Macai2 sedar la diri sebelum ajal menjemput!

Fazly Hassan said...

ramai yg dah sedar

Fazly Hassan said...

mm

Anonymous said...

Kah kah kah.yg dtg pun pelajar yg layak masuk um mengunakan kelulusan 3A je,klu lulus pun ijazah third class je ,macam idola mereka je.sebab selalu buat demo, juga macam idola mereka.cuma bezanya idola mereka bijak memanupulasi mereka.korang apa dapat.
betul tak lord burit.

Ark Pacak said...

Jangan jadi melayu macam Anwar Ibrahim. PEROSAK BANGSA bukannya hendak membangunkan bangsa. Tiada satu pun ceramah Anwar berfaedah kpd bangsa melayu. Asyik menghasut dan berdrama.