Thursday, October 30, 2014

LIWAT TETAP LIWAT ...JANGAN SOKONG BINAWE NI !


10 comments:

Anonymous said...

nahe...nahe, tak lela menerima PM Bapok Penjubor Nagara dan isteri Nyonya Kipas Plastik dan keluarga Tunggang Tonggeng 69. Tak Rela

Anonymous said...

Terang dan nyata.. yang kumpulan peguam Nuar ini mengakui yg kejadian liwat berlaku... sudah pasti Nuar menceritakan kejadian liwat ini berlaku kepada para peguamnya itu. Dan nyatalah yang si Nuar ini meliwat....

Kalau didapati tidak bersalah pun tidak bermakna beliau tidak meliwat..kerana peguam nya kata SUKA SAMA SUKA....(maksudnya kejadian liwat berlaku - dibuat oleh Nuar)

Adakah sebagai seorang Islam, kita rela dimurkai Allah kerana menyokong beliau...

Anonymous said...

NAK! x3

Sebab aku sendiri pon kaki maen jubo jugek. Apa salahnya kita ada PM biseksual??

Lagipun Rakyat Selangor Darul Eskrim & Permatang Pauh tak kesah pon semua tu.

ABM -Asal Bukan Melayu

Anonymous said...

Rasa2 nyer ini kes luar tabii yang di lakukan oleh orang Islam so kenapa tak ka mahkamah syariah instead of Makamah Sivil??

Rela atau tidak ini sudah satu kesalahan.

Anonymous said...

System Mahkamah Malaysia pon tonggang langgang.

Bekas Ketua Hakim Keling Pariah boleh jadi pembela.

Melakukan liwat salah di sisi ugama boleh pulak di tanggoh2 sedangkan Peguam bela dah mengaku Liwat berlaku atas dasar suka sama suka.

A BIGGEST JOKE IN MALAYSIAN LEGAL SYSTEM!!!

Anonymous said...

Anuar Al-Jubori ni kalau lopas ke atau tak lopas tetap tak akan aku pangkah dalam PRU nanti. Tak kuasa aku nak sokong pengikut kaum Nabi Lut yang sonsang ni....kharrkk ptuihhhhh

Anonymous said...

Selama ini apa yg kita dengar ialah Anwar mempertahankan kebenaran beliau. Ia itu beliau tak salah. Ini adalah konsprasi untuk memusnahkan karier politik beliau. Sungguh2 anih. Adakah karier politik beliau sahingga kini tercemar, terganggu atau termusnah? Beliau ketua pembangkang, MP, ketua Umum, Ketua Pakatan. Ini makna tak ada halangan. Macam mana kalau tak bersalah atau perkara ini direka atau diada2kan ketua Pembela kata Anwar dan Saiful sama2 suka berliwat. Kesimpulanya,Ini berti setuju dan mengakui benar ada dan berlaku LIWAT.

Anonymous said...

siapa pun yg menang kes ini nanti adalah sgt elok klu kita kembalikan kpd Allah SWT dgn adanya pihak yg arif ttg agama mengatur diadakan sumpah laknat antara mereka berdua ini bg mencari kebenaran drpd Allah SWT dan utk mengelak kita terus berbalah sehingga agama tergadai.

Anonymous said...

Kalau orang lain nak terima, tunggu kita semua keluar dari Malaysia. Nanti tak pasal-pasal kena bala macam kaum Nabi Luth.

Anonymous said...

Puak 2 evangelista setuju ke berketuakan kali jubor? Agaknya jerusubang suka ke jubor nya dirodok? Atau suka ke lks cucu nya diliwat peliwat dapsters penang? Cuba tanya adun kajang pasal liwat2 ni, dia lebih arif agaknya sebab amat rapat dengan kaki jubor.....