Friday, November 7, 2014

ADAKAH INI FOTO SUSPEK KES BULI ?

10 comments:

Anonymous said...

6 JAHANAM!!!

Anonymous said...

Ada banyak rupa Anwar ni...semuanya nampak macam hantu gila bontot!!!

Anonymous said...

Kah kah kah

Ni yang suka belasah freshie yer

kaki buli bebudak junior

tak boleh nampak yang dahi licin dan muka jambu

mesti dia sondol

cilaka punya al juburi !!!

Anonymous said...

GaP
Ko buat perut aku retak sbb nak tahan gelak
Gilah.Macam Gampang.Aku simpan gambar ni.TERBAIK..

jit said...

cun2 belaka...memang kaki buli dari dulu hingga kini.

jit said...

cun2 belaka...memang kaki buli dari dulu hingga kini.

orgjohor said...

kekekeke..... gelihati nengok.

Anonymous said...

ini 'usual suspect' kalau ada kes2 liwat-meliwat..!

Anonymous said...

Lahabau ni susah la nk cakap ait sendiri bersepah dlm bontot org....tp try depend dia nya pride..sudah2 la..tp ada menteri depend org isap dadah ni rasa teruk sgt dh ni

Anonymous said...

alJuburi yg baju merah tu muka sedih je.. dah tau nak masuk ke dalam.. he he!