Saturday, November 22, 2014

JUSTICE BAO MABUK KETUM.


5 comments:

Anonymous said...

Ubahsuai kereta melibatkan mudarat kepada pengguna jalan raya lain. Ubah jantina dia sorang saja mampuih pi la

Anonymous said...

Ubahsuai kereta melibatkan mudarat kepada pengguna jalan raya lain. Ubah jantina dia sorang saja mampuih pi la

Anonymous said...

hei pembodek dan penjilat umno, mana berita mengenai penghapusan subsidi petrol dan diesel 1 disember ni???? syoklah support gomen tamak dan haloba ni...bayarlah petrol harga tinggi, barang harga tinggi...boleh bayangkan tak sejak negara ini merdeka, petrol diberi subsidi, sekarang nak diambil balik????? bila harga minyak dunia rendah oklah semua orang, tapi harga minyak dunia boleh dikawalkahhh???? kalau naik sampai USD100 sebarrel....you nak bawak kereta lagi kah???? my advice to you is to be true to yourself, look at yourself in the eyes in the mirror and jangan selalu syok dapat ganjaran dan habuan yang tak sebarapa itu dan highlight perkara yang sebenar untuk kepentingan rakyat...orang miskin yang betul2 akan jadi lebih susah lagi bila subsidi ini dihapuskan....! Ada setengah keluarga kerana ayah dan ibu mereka yang berada di dalam golongan kurang upaya hanya mampu mendapat RM300 pendapatan sebulan...golongan ini masih ada masih wujud di negara ini....macam mana mereka nak hidup???????? pls lah....Allah suka orang yang benar...jangan kita selalu ikutkan nafsu dan puaskan kemahuan kita dengan menurutnya....dengan rasa tamak dan haloba kita yang self centred...kasihanilah rakyat...orang yang di bawah sana!!!!!

Rizal Zainal said...

Aku bkn pnjilat umno ! Tp aku setuju subsidi mnyk d tarik balik , biar padan muka orng melayu yg tk sedar dri dan pemalas . Kesian kn kutuk kerajaan melayu tp menyalak mnta bantuan dgn kerajaan melayu jg . Padan muka melayu

Anonymous said...

11.55 ni mabuk brandy ni....