IKLAN BERBAYAR

Saturday, September 27, 2008

THERESA PERLU DIHANTAR SEGERA KE TANJUNG RAMBUTAN !

THERESA .JANGAN KENCING ORANG LA..LU MANYAK BOLO PUNYAI AMOI !!
dulu minah anak dara tua ni kecoh cari publisiti murahan dengan mengatakan wanita dari negara china didera dengan ketuk ketampi !satu dunia kecoh polis malaysia(sebut melayu) jahat ! si nazri aziz terpaksalah ke china mejelaskan keadaan sebenar..akhirnya theresa menipu..yg kena ketuk ketampi seorang melayu..theresa senyap2 lari pintu belakang..

selepas itu dia banyak buat kecoh..hantam azan,hantam kuliah subuh,hantam papantanda jawi,bina kandang babi,akhirnya msuk ISA..kecoh lagi lepas keluar kata makanan macam anjing..pastu tukar cerita lebih kurang macam anjing..terkantoi ! nak cover cerita rumah kena bom..MOLOTOV KOKTEL PAKAI BOTOL MINERAL WATER !!!! BANGANG NAK MAMPOS..PATUTNYA MOLOTOV KOKTEL PAKAI BOTOL KACA..BOTOL MINERAL MANA NAK PECAH OII AH SO !!!!

theresa ni tak habis2 merosakkan nama melayu ..hina islam...kenapalah pi lepaskan dia ! tolonglah panggilkan mana2 melayu pkr..melayu pas..atau melayu perak yg kata 'zina itu sedekah'..kasi kawin sama ini nyonya nyanyuk !!!


idea yang paling bodoh la theresa..tolonglah jangan buat idea bodoh..macam anwar 16sept tak jadi dia pusing2 sampai orang pening..pakatan rakyat pening..

18 comments:

anakmalaysia said...

Publisiti Murahan senang nak dapat sekarang ni. Laku macam pisang goreng panas

Anonymous said...

ini lah manusia yg paling bangang lah..nak berlakon pun tak tahu..p belajar dng yusop haslan atau p belajar dng fasha sandah ke sapa2 lah..
ini lah propoganda dia sendiri konon nak buat cover line lah tu kunun pasal kes dia elak d paksa minta maaf lah konon..
nah tau malu jumpa polis buat laporan..bukan kah sebelum ni dia hentam teruk polis dan pertikaikan kerja polis..sot punya amoi ini..

Malaysia said...

"THERESA PERLU DIHANTAR SEGERA KE TANJUNG RAMBUTAN !"

Sokong 100%..Hantar jerr..Teresa BigCocks ni ke Tanjong Rambutan..

Sedingin Salju said...

Hmm, sudahlah. Biarlah dia tu. Malas nak komen dah budak sorang ni.

GAP KEMBALI said...

dia ni masalah apa..

sakit mental
atau mulut bawah takde penghuni

Anonymous said...

salam g.a.p
saya rasa ada orang cuba sabotaj blog g.a.p dan masterdedah.Mereka ini pengecut.

Anonymous said...

salam.urgent g.a.p
AZMIN ALI letak jawatan.siasat g.a.p

PEJUANG MELAYU said...

aku rasa ini semua rancangan mereka nak cover balik kata org melayu marah teresa ... ini semua permainan teresa kok spt kes pejabat dap perak dibaling botol ke cermin tingkap .

ini politik murahan DAP nak bagi sejuk balik rakyat mrh pasal makanan anjing .

GAP KEMBALI said...

anon..
azmin ali letak jawatan ?

pejuang melayu..
nak cover tapi skrip drama bodoh.

red said...

Hehehehe, lagi satu lakonan politik DAP... Mcm gampang depa nie... Takdak taktik lain ka???

adha said...

GAP...

kenapa Anwar senyap ni. Dia ada nak buat sesuatu ke? Tolong GAP siasat tengok bagitau kat semua org. Kalau dia pening x apa la tapi takut dia buat propoganda baru ke?

yeop perak said...

ITU LER KERJA2 DAP KAFIR NI KALAU ANDA SEMUA NAK TAU...BUAT MASA NI ORANG YG AKU PALING MENYAMPAH KAT M'SIA NI SI COCK TU LAAA

Anonymous said...

Oi melayu, pigi belajar baik2 la, lagipun orang cina yg sponsor dari income tax.
melayu memang x guna, senang brainwash oleh umno.

yeop perak said...

OI ANON 7.09AM KITA MELAYU TAK MAU KACAU SAMA LAIN BANGSA KALAU LU ORG TYADA KACAU SAMA KITA...

TAIPINGMALI said...

Tak sesuailah T.Cock dihantar ke Tanjung Rambutan.

Lebih elok di hantar ke Zoo Taiping sebab setahun ada 7 ratus ribu pengunjung.

Kalau tambah dia mungkin 7 juta pengunjung setahun untuk siang dan safari malam.

Anonymous said...

Kepada anon yang cakap pasal income tax, sorilah bro gua tak bodoh, 50% income tax malaysia datang dari sumber alam, Felda - kelapa sawit, Petronas - minyak dan pekerja yang kebanyakannya bumi), pelari dari income tax betul ramai Cina!

- Pembayar income tax

Anonymous said...

btul tuh....

jika org2 cina n india pergi ke negara lain pun... tetap kena tax gak..
sebenarnye x ada isu pun yg bleh dimainkan dgn tax nie... ntah2 di negara lain lagi besar tax die...
n susah nak lari tax....

jika 70-80% jumlah tax dtg dari cina n india.... x kan semua nak masuk balik ke dlm poket die org kot...
dah tahu duduk negara org... fhm2 dah ler..
pandai2 le melayu nak uruskan...

mcm org melayu plak ada yg kena bayar zakat... itupun ramai yg lari....

kepada anon fikir2kan lah....

Sedingin Salju said...

Ha, betoi sekali apa hang tulis tu.