Monday, October 27, 2008

PRESIDEN TAIWAN HADIR RUMAH TERBUKA EZAM ?


dari kiri ; bahirah (isteri ezam), ezam, presiden taiwan dan nora.


http://medan-info-kita.blogspot.com/2008/10/rakaman-open-house-ezam.html

24 comments:

adamyanpoyo said...

GAP,

cuba klik link ni.

http://www.freshnews.in/wp-content/uploads/2008/04/shah-rukh-khan.jpg

Anonymous said...

ada ke? hahahaha lucu ah lu GAp... join Raja Lawak sure malatop lu ni...

Medan Info Kita said...

thank you GAP....

saya dah upload byk gbr2 tetamu Ezam..

boleh ke http://medan-info-kita.blogspot.com

Medan Info Kita said...

thank you GAP...

sila ke
http://medan-info-kita.blogspot.com/2008/10/rakaman-open-house-ezam.html

byk gbr2 menarik & tetamu tetamu ezam sudah upload....

Che Moq said...

salam gap,

wah meriah nampak open house umah ezam..sampai 1000 orang datang...ehhhh...2000 orang datang..kalah majlis kenduri kahwin..presiden taiwan datang ke? cepat la posting gambarnya. yang diposting gambar tian chua yang 'baru' balik taiwan buat apa..

Anonymous said...

selamatkan lagu kebangsaan kita. ada kumpulan mahu menghinanya di sini www.musicforum2007.blogspot.com.
bgtau teman2 yang lain minta support supaya lagu kebangsaan kita tak dimalukan lagi.

- nasionalis

Faizal Zakaria's Blog said...

Failure
>> http://teampemudaumno.blogspot.com

BlackList said...

gap .. apo cite mata sepet jd general manager pkns .. pasni apo laie anak syarikat mata sepet nak amik ahaks ikut lg grup mata sepet tu bila lak mb air liur nak bg duit zakat kek mata sepet muahahaha

GAP KEMBALI said...

adamyanpoyo
nanti gap tengok

anon..
asyik serius je..memang la lawak pasai ketua presiden taiwan tu pun badut negara.hahaha

medan info
sudah link gambar baru

che moq
itu presiden taiwan..dengar kabar PREDANA MENTERI TAIWAN pun sebenarnya nak hadir..tapi malu..nak tau siapa..saifudin nasution.

faizal zakaria
ok..gap link

nasionalis
nanti gap tgk.tq

blacklist
bila penggadai dapat kuasa..seluar dalam pun dia gadai.

Sedingin Salju said...

Chey Gap, buat suspens aku saja hang. kalau lagu tu, aku taulah presiden Taiwan tu. Dia mai buat apa encik? nak pujukkah?

GAP KEMBALI said...

sedingin salju

presiden taiwan tu kata nak join gerakan kabarnya..

Sedingin Salju said...

Oh tukah? PKR tak marahkah? Haha, hebat tu.

Eh encik, apa perancangan Ezam sekarang?

Aku baru update blog aku. Wah banyak oi.

Piggy Singh said...

Salam GAP,

Rupanya kunjungan presiden taiwan tu ada makna. Habih tu apa jadi ngan PKR? Baik bubar je....

Che Moq said...

salam gap,

hahaha...che moq tertipu..tian chua rupanya jin taiwan tu..tula padahnya che moq tak pergi open house sabtu lepas..gap ada update baru pasal tian cua msk gerakan ke? sejak 2 menjak ni senyap je dia pas mandai2 langgar air kencing nuar pasal 16 sept. penang dan selangor dah mula dah transfer jawatan2 penting kerajaan negeri bagi pendatang sepet..apa lagi, kita mula la bongkar! lawan tetap lawan..hehehee...

Yb Nasir said...

ni gambar tahun bila ni? :0)

www.ybnasir.blogspot.com

Anonymous said...

nyosal aku balik awal...xnampak pun Chief of Taiwan tuh..

garamanis.

GAP KEMBALI said...

piggy singh
bukan setakat presiden taiwan je..dengar kabar kumpulan maruku pun nak lompat..

YB NASIR
ni gambar 3 hari lepas..gap dapat kat blogger lain.err.. yb. gap selalu gak lepak kat parlimen yb. kat pekan batu enam.

che moq
tunggu siikiiittt je lagi.

garammanis
hehe..gambar ada kat blog medan info.

Yb Nasir said...

terima kasih,alhamdulillah siapalah ahli parlimen tanpa media/blogger,saya berharap jika ada apa-apa isu berbangkit atau mana-mana blogger yang ingin berkomunikasi dengan saya sila lakukan sedemikian jangan takut,insyaALLAH saya akan memberikan respon yang terbaik,tlg sampaikan kepada sahabat-sahabat yang lain

Sedingin Salju said...

Ha YB, dampingilah oku pasai oku la ni lebih menyokong pembangkang YB.

MeeT uNcLe sHaH said...

yb nasir...
terima kasih kerana memahami peranan kami sebagai blogger.
perlu disedari yang kami berperanan sebagai check n balance krn kami RAKYAT!!!
kami menulis kerana minat dan KESEDARAN!!!
bkn kerana nama mahupun pangkat!!!
hopefully,akan ada lagi ahli2 yang berHORMAT menyokong peranan kami sbg blogger.

gap...
ade ape citer time open house aritue???
sowie lar,sebab xdapat hadir...
final exam tuan..
klu ade citer email je mixman89@yahoo.com

Panglima Perang Cyber said...

baguslah YB kita dah dtg jenguk2 blog.

bagus utk masa dpn..cuma kesian yb kena berjaga malam.

tapi tak apa jika kena cara tak letih dan penat.

kan blackberry ada ?

tiru mcm YB Zul Kulim.guna wireless blackberry utk update blog.

GAP, ada masa aku call ko ye..kita pegi minum lah..

sorry aku tak pegi open house Ezam...malu arr...

nanti ada org kenal susah...

GAP KEMBALI said...

pang5

aisey..malu pulak..tada hal..ada masa kita tannik .

Pok Nik Klate said...

Gap..Presiden taiwan inilah yg dimurkai oleh anwar ibrahim. Sebab apa??? Sebab Pres Taiwan ini mengeluarkan kenyataan mendahului anwar ibrahim. Anwar bagi warning sebab hanya anwar boleh buat kenyataan. Pada firasat saya mana boleh Pres Taiwan mendahului Anwar sedangkan Anwar pun mendahului Takdir Allah swt dengan memacak (meminjam kata2 Sdr Nik Abduh bin Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz bin Nik Mat) tarikh 16 Sept 2008 utk menukar kerajaan.

2. Wahai ahli2 dan penyokong PAS.. Anakanda kpd Mursyidul Am PAS pun dah bantai Anwar..jadi tunggu apa lagi??? Biarkanlah Si Husam Musa, Salahuddin Ayub, Dr Hatta, Dr LoLo, Khalid Samad (difahamkan ditawarkan Menteri Antara Agama dlm kabinet Anwar Ibrahim) dengan labu2nya..

Sedingin Salju said...

Tak apalah encik. Depa taksub dah encik.

8 Disember pulak encik.