Wednesday, February 4, 2009

DOA UNTUK SAIFUL, SEMOGA YANG BENAR AKAN MENANG.AMIN

ANWAR CUKUP TAKUT DENGAN PEMUDA INI.

GAP MENDOAKAN AGAR ALLAH SWT MEMBERIKAN KEKUATAN DAN KEMENANGAN KEPADA MOHD SAIFUL BUKHARI DALAM LANJUTAN KES NYA DI MAHKAMAH. AMIN

14 comments:

Lawyer Garang said...

what will happened if the court found anwar guilty? then, the whole bunch of his die hard supporters will again alleged bn had used this Saiful...

kesian la tgk anak muda ini, manusia yg terlalu taksub tak boleh nak terima langsung jika anwar itu juga layak membuat dosa, lupakah mereka anwar pun ade nafsu?

why cant they really faham isi kandungan sumpah laknat yg dibacakan oleh saiful? bukan perkara mudah nak buat kalu bukan dipihak yg benar, and anwar doesnt have the balls to do so...

semoga allah akan melindungi pihak yg benar...

QasehNuryz said...

Insyallah Amin,
Moga kebenaran berada di pihak Saiful.

Encik KhaL said...

si nuar ni memang banyak idea. cam dia ni ahli syurga yg tak buat dosa. pasni ade saje alasan mengarut yang dia bangkang. teringat lak masa mula2 kes liwat ni tsebar, siap menyorok lagi. bila dh kuar, buat statement 4 orang ahli parlimen BN nak lompat parti ( kalau x silap aku la). tapi sampai skrg habuk pon xdak.

GAP KEMBALI said...

lawyer garang
penyokong PR telah dibuta kan hati oleh tuhan...saiful sanggup dilaknat sampai ke cucu cicit. itu tanda berani..syang anwar cabut lari..lawyer garang,wellcome 2 d club..kami bukan partisan sngat cuma mahu mengangkat kembali islam dan bangsa melayu.letakkan nya di tempat yang betul..mari kita bersama2 menyatakan yan HAK.

qaseh
semakin berani menerjah blog zulkifli nordin..syabas yus ! teruskan perjuangan insyaallah tuhan akan beri kemenangan pada kita dan saiful..amin

en khal
semua orang berpendirian seperti saudara.anwar amat berbahaya kepada agama bangsa dan negara

gotahlantun said...

SALAM,

BERANI KERANA BENAR..
TAKUT KERANA SALAH..

HAAH APA LAGI DAH TERBUKTI....
SIAPA YANG BENAR DAN SALAH....

NUAR TU....SALAH KE TIDAK..EDEN MEMANG TAK SOKONG DIO..BAB DAH BANYAK PERKARA YANG DIO BUAT EDEN TAK GOMA..

Lawyer Garang said...

abg gap...

i begin to fell in luv with all the bpn bloggers..., u guyz semuanya memang berani!!

spent much of my time readings articles of bpn bloggers, tabik spring..!!

Anonymous said...

Lawyer Garang,

Tolonglah garang bertempat.
Sumpah yang dibaca tu tak ada makna. Siapa pun hatta budak darjah 3 pun boleh baca.

-BN Boleh Belah-

Anonymous said...

"We have the numbers" kata si Anu ni dulu. La ni kat Perak apa cerita? Acara lompat pagor dah abih ke belum?

GAP KEMBALI said...

lawyer garang
nak join sila BPN boleh calling2 bloger panglima perang cyber..dia kepala BPN..BPN non partisan cuma nak belasah PR bela islam dan melayu shj

anon
inilah masalah anon. bila aku publish komen kamu punya hujah begitu dangkal..samada kamu ni banyak makan semut atau banyak tido lepas asar aku tak pasti..tu pasai bengong semacam je.

sumpah saiful tu mencabar wibawa anwar, kalau benar2 anwar tak liwat maka sepatutnya anwar berani berdepan dengan saisul, bukan lari p kedutaan turki..ngok

GAP KEMBALI said...

pembetulan ayat..

lawyer garang kalau nak join BPN silakan..boleh hubungi panglima perang cyber

GAP KEMBALI said...

pembetulan ayat..

lawyer garang kalau nak join BPN silakan..boleh hubungi panglima perang cyber

PEMERHATI POLITIK said...

GAP perak jadi tumbang ke ? moga-moga doa kita dimakbulkan tuhan.amin

pemerhati politik

MAB said...

anonymous,
xde makna anda kata?
anda seorang islam atau bukan?
begini lah, kalau memang anda anggap tiada makna sumpah itu,
kenapa DSAI langsung tidak berani buat perkara yang sama?ataupon dia boleh buat dengan cara yang sebetulnya. as simple as that. think!!

pAnTh3ra le0 said...

Imam syafie ulama' muktabar pon xpernah bersumpah walaupon beliau di pihak yg betul...........