IKLAN BERBAYAR

Monday, March 30, 2009

GAMBAR 'BOGEL' PEMIMPIN PEMBANGKANG AKAN DIKELUARKAN ?

ESOK 31HB MAC 2009 TEPAT JAM 12 TENGAHARI KAMI ( GERAKAN ANTI PKR DAN DARUL EHSAN TODAY ) AKAN MENYIARKAN 5 KEPING GAMBAR PEMIMPIN PEMBANGKANG 'BOGEL' !!!
KITA SERANG !!!
(INI BUKAN GAMBAR ELIZABETH WONG)
hahahahahaha.......

49 comments:

cekodokmasin said...

Salam tuan,
Gambar siapa? Anwar? Nizar? Karpal? Lim dua beranak? kalau mereka tu, tak mahu lah.. Goli gliden den...

ONE said...

salam,
hehe PR nie banyak skandal la..

Anonymous said...

gambar aljubri tengah meliwat takde ker? kalau ada mau heboh satu malaya hehehe

rahman,ahchong,muniandy said...

londeh apa yg patut.biar rakyat tahu siapa sebenarnya pemimpin2 pkr ini.hidup umno...

rahman,ahchong,muniandy said...

bagus tuh.tak sabo nak tgk.

Anonymous said...

betul ke....kenapa 'bogel'....ini bukan telanjang kan...bukan 18sx..tak sabar nak tengok..

GOMO said...

YES..GAMBAR TU...
GAMBAR YANG LUDAH...
EEE.....NGERINYA.....
KHAK PTUIH......

HE HE HE

Anonymous said...

tak payah londeh AnWar, dia tau bila masa dia nak londeh sendiri.....

gambar wan azizah ker?...

x-pkr
http://x-pkr.com

Jeffry said...

SALAM BRO GAP

KEHKEHKEH MASENYA DH TIBE UTK 'MENELANJANGI' SAPE SEBENARNYA 'ANU'WAR!!!...

YEHUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

Pejuang Bangsa said...

betul ke bro ..jgn buat APRIL FOOL pulak ..hehe

Tuah Derhaka said...

Kalau betul, rakyat perlu tahu pemimpin yg mereka puja kaki, tangan kepala hati semua lucah, dilancapkan,melancap dan terlancap

sulhairil hafiz hj sulaiman said...

Salam Tuan

Mohon disiarkan agar mereka tahu sebenarnya pemimpin Pakatan rakyat mempunyai sikap yang tidak senonoh dan tiada etika moral

selamat berjuang

apa cer said...

awat lambat sangat...edar la malam ni...

Anonymous said...

Salam tuan

harap disiarkan gamabar tersebut kerana ia dapat membuktikan pemimpin pembangkang mempunyai sikap moral yang rendah

www.dewakampung.blogspot.com

Anonymous said...

kite dedahkan keadilan...kite tunjukkan keadilan yg sebenar kepada anwar ibrahim dan puak2 laknatullah die..hehe...

Anonymous said...

kite dedahkan keadilan...kite tunjukkan keadilan yg sebenar kepada anwar ibrahim dan puak2 laknatullah die..hehe...

TokMudim said...

Baguih...I like bogel ori punya.
'bogel' ada tanduk tu hang simpan pakai sendiri le

Besok BN akan menang percuma.


Just ban yourself from oral sex. Hargai doa dari bibir merah isteri anda/

Parpu Kari said...

BROOO...DASYAT TU, AKU DAH TAK SABAR NI.....MUAHAHAHAHAHA

HIDUP GAP HIDUP DARULEHSAN!

Panglima Perang Cyber said...

nanti boleh challenge gambar Eli ke ?

hahaha...

Yess said...

bro cuba bukak http://www.malayadaily.com

Ada orang hantam kita la . cerita pasal bloggers

Anonymous said...

bagus2... aku nak tengok gambar bogel tu,,, dan tak sabar rasanya nak tengok blog nie kena saman... hehehe....

Anonymous said...

Di dalam penulisan beliau " OK 31 MAC 2009 TEPAT JAM 12 TENGAH HARI KAMI (GERAKAN ANTI PKR & DARULEHSAN TODAY) AKAN MENYIARKAN 5 KEPING GAMBAR PEMIMPIN PEMBANGKANG "BOGEL" !!!

Pekara sebegini sekaligus mencerminkan parti berkenaan dan pengurusan blog yang tidak profesional sehinggakan ianya sudah tidak di hormati sebagai profesion dan kerjaya berbanding laman laman berita online lain.

Malah menurut seorang AJK Pas ketika di temui malayadaily di dataran nik aziz memberitahu beliau mencabar kedua laman berkenaan yang berproksikan perak bangkit yang di kepalai oleh Zambry Kadir untuk membuktikannya dan sekaligus membuat satu sidang akhbar besar besaran dan jadikan ia isu di bukit gantang.

Jika tidak tindakan mereka sebenarnya hanyalah ingin mencari popularity murahan dan sangup membuat apa sahaja demi kepentingan mereka tanpa mengikut batasan yang telah di gariskan sebagai seorang rakyat malaysia. Secara tidak langsung jika sumber itu tidak benar maka merek aseolah telah memalukan parti mereka sendiri Barisan Nasioanal.

Pihak kami malayadaily juga ingin menantikan gambar ini dan jika ianya benar kami memohon beribu keampunan berikutan beberapa temu bual yang di lakukan namun kita nantikannya pada 12 tengahari ini seperti mana yang telah di nyatakan.

Anonymous said...

buei aje! setakat gambor superimpose budak sekolah rendah pun boleh buat.

yobagap.

Jeffry said...

TokMudim said...
Baguih...I like bogel ori punya.
'bogel' ada tanduk tu hang simpan pakai sendiri le

Besok BN akan menang percuma.


Just ban yourself from oral sex. Hargai doa dari bibir merah isteri anda/

March 30, 2009 8:57 AM


PEHH RUPENYE RAMAI GAK BLOGGER PENCACAI X BERANI BUKAK BLOG UTK KITAORG TENGOK BROO!!..HEHEHEHE..

Anonymous said...

Patut la korang X-pkr, kira dah abis taktik la tuh muahhaha.. bodoh!

Anonymous said...

gambar puteri umno bogel takde ke? muahaha

Anonymous said...

Kalau nak orang sokong korang, tunjuk gambar sharizat bogel, sure menang punya muahhaaa

Tungaklangit said...

salam

elok didedahkan Bro..

nanti kita tengoklah sifat munafik kumpulan Pemimpin Wanita dalam PR akan menangis mempertahankan mereka yang terbabit.. atas dasar hak asasi..

Bagi ahli PR janganlah dikatakan itu hak peribadi.. kerana pemimpin yg buruk peribadinya buruklah kepimpinannya..

bravooo

Waris Pahang said...

Kalu gambor Nik Aziz, aku tak nok tengok!

ayor lemuju said...

Oi gambar aku masa baby ke ko nak publish ni....? Saman 50 juta

Anonymous said...

sedara

waktu sekarang dah jam 12.55 tengah hari...
Bila nak start tunjuk?

gambar mendiang altantuya sewaktu dipasang C4 4 minit sebelum diletupkan ke?

copat laa.. den dah tak tonang nih

Anonymous said...

sedara

waktu sekarang dah jam 12.55 tengah hari...
Bila nak start tunjuk?

gambar mendiang altantuya sewaktu dipasang C4 4 minit sebelum diletupkan ke?

copat laa.. den dah tak tonang nih

Anonymous said...

munafik la kau orang
12 tengahhari tu ikut waktu malaysia ke atau waktu mongolia?

Anonymous said...

GAP ,GAMBAR NIK AZIZ ADA TAK,GAMBAR NIZAR TENGAH K##### ADA KE

Anonymous said...

kalau pasal bogel, bukan main respond lagi yer..korang semua ni mmg otak sex..gila sex..bawak2 ngucap oiii!!!

PeRaK Ku said...

ooo...blog umno mcm ni la ekk...yg tahu lucah2 jee ekk...mmg dasar bodo la puak2 umno ni...tungau lagit ni pon 1...cakap dpn PR bkn main alim...tapi syok tgk blue,,,umno suka tgk org bogel ke???gila sex ek??


patut byk perogol dtg dari puak2 umno... =]

Sedingin Salju said...

Oh wow, nasib baik aku buta. jadi tak gaduh.

Anonymous said...

AKU RASA LAGI HANG DOK BUAT LAGU NI LAGI BANYAK PR DAPAT UNDI . TAK CAYA KITA TENGOK KEPUTUSAN MALAM 7HB. APRIL NANTI.

Anonymous said...

salam tuan,

mana gambaq tu,

tuan pun macam tuan kepala kita jugak, banyak temberang..aku dok tunggu-2 jugak , minyak angin apa hang jual, temberang jugak.. ingat tanda-2 orang munafik macam mana....

Anonymous said...

bnda2 mcm ni lah yg mbuatkan aku kluar umeno adn jd anti sgt dgn umno..menyesal seumur hidup aku pnah jd org umno..malu sgt2 tgok generasi umno skrg..

Anonymous said...

sebut pasal gambar bogel, semua tak sabar menunggu. Kan GAP kata dia guna tajuk bogel untuk menarik pembaca membaca apa yang nak disampaikan. tahniah gap taktik anda berjaya. 5 gambar bogel tu ialah gambar-gambar yang boleh menjatuhkan image PKR-DAP-PAS. tak mestinya gambar orang telanjang.

Anonymous said...

Anwar Ibrahim manusia biasa yg slalu buat dosa. kenapa puak2 pr mengagung2kan dia macam Anwar tak bleh bt salah. lebih berfaedah kalau puak2 pr lapangkan hati bukakan minda cari jawapan yang sebenar.

s_sairict said...

salam kepada yang merasakan dirinya beragama islam...sedarkah anda apa yg dilakukan anda sekarang.....jika benar atau salah ttg video sex itu anda tidak blh mngaibkannya..sbbb ingatlah wahai hamba allah....allah akan mengaibkan kita di akhirat kelak jika kita suka mengaibkan org yg blum pasti kesahihannya...jangan kerana kepartian umno kalian melakukan dosa2 besar...sedarlah...dunia hampir kepada penghujung...dia akhir zaman nabi pernah bersabda fitnah akn berleluasa.....ingatlah allah maha mengetahui dengan apa yg kita lakukan

s_sairict said...

hancur bn, hancur umno.....bapa kepada fitnah...hidup islam...

Anonymous said...

hai tidak ada cerita lain ker? asyik cerita seks2 berdosa tuh...ni la kalau kita semua kurang ilmu agama belajar dengan dengan ulama,tanya skang ni negara kita undang2 British...Maknanya British law lebih baik dari islam Law....kita ni dah kufur...

pandang depan said...

ya,peminpin pembangkang yang berada di negeri kelantan,selagor,kedah dan pulau pinang...ha..ha..ha..

Anonymous said...

gmbar abby..ckg mala..ok jg..klau nicky aajis.hadi..buang karen je...xde class....apaa baranggg....!den da xsoba nih....mane..mane...cer citer...cer citer...dh nk terguling2 atas busut ni.

Anonymous said...

dulu aku ahli PAS.bila dh jd PAS PIS PUS cepat2 aku isi borang umno..dri PRU 2008 AKU UNDI BN..xnk undi la perti yg low classss.....geliiiii.jari aku benanah kalau undi PR.

Anonymous said...

kalau benar gambr tu memg pmimpin pembangkang,dan tiada penafian dri merka.....sah PRU 13 ni aku pangkah BN...hidup UMNO........PR apa baranggg....!