Monday, April 13, 2009

ZAHID MD ARIP (CUCU TUN GHAFAR) GURKHA NO 1 NAJIB !



dulu aku pernah mempamirkan satu lampiran penuh artikel kiriman daripada salah seorang budah zahid md arip. mungkin engkorang masih ingat lagi. diantara kandungan surat biadap ini tidak lain menghentak mantan PM, tun paklah untuk meletak jawatan secara terhormat dalam pemilihan agung umno baru-baru ini. dalam kandungan surat itu juga zahid si mulut biadap ini juga membelasah khairy dan ali rustam. malas aku nak ulas surat lama tu, kamu boleh cari di 'older post' blog gap.


hari ini, zahid bersuara lagi. budak dia kirim email pada aku untuk publishkan link ini


http://negarakuinfo.blogspot.com/2009/04/surat-terbuka-zahid-md-arip.html


aku sebenarnya cukup jijik dengan permainan zahid ini. memang aku akui mangkuk hayun zahid inilah antara GURKHA PALING GILA KUMPULAN NAJIB menghentak paklah dan kj.


zahid md arip ni dah lama aku kenal. mulut dia cukup celupar.biadap tak kenal mangsa. siapa yang difikirkannya 'tidak berkenan' dihati maka akan dibelasahnya bagai nak gila.


zahid md arip ini jugalah manusia yang paling gila melanyak tun paklah setakat yang aku ingat, 3 surat terbuka pernah di tembak dalam web hinggakan ia pernah mengkucar kacir buat sementara umno.


ya, dalam politik memang perlu ada manusia 'jahat' sebegini. taat pada TUANnya tidak boleh dipertikaikan. azmin ali barua besar menghidupkan watak anwar. chua jui meng juga merupakan toyol pada lim ah lek, maka wajarlah aku gelarkan zahid md arip sebagai TOYOL aka GURKHA KEPADA NAJIB !


apa pun zahid, aku nak tengok setakat mana SETIANYA kau pada tuan kau, najib ? aku cabar kau untuk menyerang mana-mana individu daripada pembangkang terutamanya anwar kiranya mereka 'melancarkan' serangan pada najib !

ADA BERANI KA ZAHID ? SETAKAT BERLAGAK JANTAN DALAM LINGKUNGAN UMNO UNTUK PERTAHANKAN NAJIB BOLEHLAH, AKU CABAR KAU LANYAK CUKUP-CUKUP ANWAR IBRAHIM !

17 comments:

Walk D Talk 09 said...

layak jangan tak layank ikut suka ko lah zahid, tapi bila kena lanyak jangan lah pulak marah, kalau boleh lanyak boleh lah kena lanyak he he he ,,,,,, tunggu aku nak layak pulak ko, tunggu masa baik saja, cuba tgk kat sini ada apa

Anonymous said...

Salam..

Zahid mad aripp...

Tu dia..si garamanis.

Anonymous said...

padan muka ko setttaaannn!!!

dulu dah ade tempat dlm keadilan ko khianat cabut balek ameno, skrang parti anwar dah kuat...

zahid ikut najib dapat ape??
baruwa percuma..! takdak jawatan
kalau ko ikut anwar dah tentu ko yb

*awek bkt katil*

Parpu Kari said...

WAH SAPA MAMAT NI BRO!

TAK PERNAH DENGAR PUN PASAL DIA NI!

HE HE HE..

APASAL AZAWANDIN SUPPORT DIA PULAK YA BRO? HE HE HE

Anonymous said...

BODOH PUNYE GURKA
JADI MACAI LA SI ZAID NI
NAJIB TAK HERAN LA MACAI KELAS PARIA MCM SI ZAID MULUT LONGKANG

NTAH2 NAJIB TAK CAKAP TIME KASEH PUN KAT ZAID YG DOK ANGKAT NAJIB

Anonymous said...

Gap, buang masa kasi publish citer budak jadi kadam bodoh nie..

Biar la dia raser, buat kerja sia sia, aku stuju la, kalu kadam bodo nie btol2 branie, dia serang la boss lama dier....

GAP KEMBALI said...

parpu
aku sudah membalas email kepada zahid, cabar dia untuk 'RENTAP' habis-habisan bekas bos dia anwar kiranya benar dia pejuang melayu atau gurka najib !

PKR PENANG said...

zahid ..aku nak habaq kat hang.

PI MAMPOS LA ZAHID ! KALAU HANG ADA TELOQ, MAI DATANG SINI, HANG WAKIL NAJIB AKU WAKIL NUAR. KITA RENTAP.

Parpu Kari said...

OK BRO GAP!

AKU SOKONG KAU BRO!

YEAH MARI KITA TENGOK DIA NI BETUL-BETUL BERANI ATAU WAYANG JE LEBIH!

MUAHAHAHAHAHA

garamanis said...

GAP,

NAK TERGELAK AKU BILA ADA MANUSIA CAKAP AKU NIE ZAHID. GARAMANIS = ZAHID MAD ARIP = CUCU TUN GHAFFAR.

DASYAT GAK GAP KO PUNYA MARAH..

BRO, INI SETAN ZAHID AL-PENIPU PUNYA SEMUT AL-JUBURI..PRO-ANWAR TUH..!

Anonymous said...

Bro PARPU..


Tu dia si GARAMNIS tu si zahid md arip yang sebenar.

Dia main wayang nak hancurkan kita.

AnakWatan said...

pkr penang.... hang wakil nuar tadah jubor ke... hahahaha

Benci balaci zahid said...

yoyo...


Barua zahid dah mari dah!!!

Woi garamanis..jaga blog kau..jangan nyibuk sini..

Di sini bebas!!

penyair dari gunung said...

setakat nak lanyak anwar, tak payah zahid, dan setahu aku kalau zahid lanyak anwar pun bukan berani anwar nak jawap pasal zahid tahu banyak pasal anwar ni

penyair dari gunung said...

hello bro. zahid ni bukan sebarang gurka. anwar pun tak berani ngan pahlawan melaka alaf baru ni.Pada PKR Penang aku boleh uruskan ko berentap ngan zahid. Ko cakap je kat mana, pukul berapa! Kalau berani sangat sahut cabaran aku ni...

Anonymous said...

Masyaallah..nampak sangat orang orang politik zaman kini duk berbalah nak menang EGO sendiri,bukannya berbalah berjuang untuk membela nasib bangsa dan negara,tapi puak puak,dan kepentingan sendiri.....apa nak jadi bangsa melayu kalau puak puak ini dapat berkuasa.....SEDARLAH WAHAI ORANG MELAYU..!!

warga emas melayu

Walk D Talk 09 said...

Jambatan bengkok yang merogol Singapore lambang kedetektoran Tun Mahathir