IKLAN BERBAYAR

Wednesday, May 27, 2009

GAMBAR XKLUSIF SELEPAS DEBAT !

http://www.ruangbicarafaisal.com/2009/05/husam-mengaku-kalah-sebelum-masuk.html

9 comments:

megat said...

katastophi PAS untuk bulan ini,

husam produk ayam daging pas terbaru

PolanPolan said...

Pasai x leh masuk url tu..trafik jem ka... adess dess

Piggy Singh said...

Salam GAP dan rakan semua,

Kawe tahu doh Huse ni tak berani debat sebab dio pun kuat bahe balok guna kuasa kerajaan negeri. Tapi dia kata ni rezeki tuhan bagi.

Korok Mung!

Saya pinjam gambar untuk my FB wall.

Wassalam.

Jeffry said...

HUSAM DH MCM AYAM BERAK KAPURRR KEHKEHKEHKEH

basic 2009 said...

haha haaaaa ... hoi Husang Musang !!!

masa UMNO perintah - semuanya tak betul
balik2 hudud, balik2 hudud

inilah akibatnya sebab terlalu nak
jatuhkan UMNO ...

rapat sangat dengan siAnwar bangsat tu ...



PAS + Anwar Al-Juburi + PKR + DAP = bodoh + bangang + sial + mogok (tipu) tak makan !!!

pak malau said...

HUSAM ! "HANG CABUT" susu sakat Panglima Bulan satu.

YB_ajak said...

GAP,

kau patut letak maskot KFC kat muka dia...Husam the KFC

YB Ajak

GAP KEMBALI said...

husang musang lari lintang pukang

PUREHADHARIST said...

HUSAM MUSA TERIKUT PERANGAI ANWAR.
Salam,

Dalam episod keengganan Datuk Husam Musa bersama Ezam Nor untuk program Hujah TV9 tempohari, maka jelaslah kepada kita politik "belit" Anwar Ibrahim telah menjangkiti Husam dengan alasan bertele-tele dan penuh "dramatik" bagi memperjelaskan kepada umum mengapa beliau enggan berhadapan dengan Ezam Nor dalam isu rasuah ini.sudilah layari http://pure-hadharist.blogspot.com