IKLAN BERBAYAR

Saturday, July 18, 2009

BLOGER DAN RAKYAT BERDIRI TEGUH BERSAMA SPRM SELANGOR !


ayuh nyatakan sokongan anda kepada SPRM selangor. kematian setpol dap belum diketahui puncanya namun seperti biasa pembangkang senantiasa melalak kiranya sesuati isu isu itu mengenai kumpulan mereka.

terlalu banyak tohmahan dan tuduhan dilakukan terhadap sprm,sedangkan keputusan bedah siasat daripada jabatan patologi hospital kerajaan dan swasta belum lagi diketahui.

pembangkang sedang melakukan pre emptive strike. dalam strategi art of war, ada disebutkan perkiraan 'the best defense is offense' atau kaedah bertahan yang baik adalah menyerang.

kenapa ronnie liu meroyan sakan di pejabat sprm dan bilik mayat hospital klang ? adakah dia cuba mengaburi sesuatu rahsianya, yang dia tidak mahu rakyat ketahui.

serangan wee chee keong antara pemula yang menyebabkan ronnie liu kelam kabut. wee tidak menyebut pun barang sekali nama 'ronni' dalam tuduhan ada exco kerajaan negeri membenarkan kumpulan samseng menggunakan pejabar exco negeri, namun ronnie sudah melatah.

3 hari lepas dalam akhbar utusan dr khir toyo ada menyarankan agar keseluruhan exco kerajaan negeri selangor dirombak, sama seperti saranan ketua backbencher azmin ali. mengapa perlu dirombak ? ADAKAH KERANA TERDAPAT LAPORAN DARIPADA MAJLIS KESELAMATAN NEGARA YANG MENYATAKAN BAHAWA STATISTIK LAPORAN MKN ADA MENYEBUT KEPESATAN/PECAMBAHAN RUMAH URUT,PERJUDIAN DAN SIBER TANPA LESEN DI SELANGOR MELONJAK DARIPADA 700 BUAH PADA TAHUN 2008 KEPADA 4000 PADA TAHUN 2009 ?RONIE LIU SEDANG MENYEMBUNYIKAN SESUATU ?

ronnie liu pernah ditahan oleh polis pada tahun 2007 kerana menghalang penjawat awam mpsj menyita pusat pelacuran haram di sebuah hotel di puchong.

SOLIDARITI YANG BAHALOL DARIPADA MELAYU PAKATAN .

kugan adalah seorang penjenayah, matinya di lokap dipolitikkan oleh kerajaan negeri selangor. exco melayu kerajaan negeri selangor yb rodziah ismail antara melayu yang rendah IQ telah mengiringi mayat kugan.ini adalah solidariti murahan taraf pelacur politik mainan exco kerajaan negeri selangor.

kerajaan selangor juga membiayai kos pengkebumian mayat kugan. perlukah seorang penjenayah diangkat menjadi hero kerajaan negeri selangor, sedangkan ada perutusan daripada persatuan penduduk subang,puchong dan pj yang kebanyakannya terdiri daripada orang cina MENYOKONG DAN MEYATAKAN SOLIDARITI KEPADA PDRM DI ATAS TINDAKAN MENAHAN KUGAN.

hari ini terdapat photo solidariti melayu yang melakukan vigil bagi meratapi kematian setpol dap..biarkan si bodoh dengan kebodohannya..

gap memohon agar siasatan SPRM terhadap penyelewengan adun/exco dap dan pkr selangor diteruskan. gap yakin jika siasatan ini selesai, maka puzle gambaran besar kematian setpol dap ini akan dapat terungkai dengan lebih jelas lagi ! SPRM JANGAN HENTIKAN SIASATAN !

AYUH SOKONG SPRM, TERUSKAN SIASATAN PENYELEWENGAN ADUN/EXCO KERAJAAN NEGERI SELANGOR ! KERAJAAN PAKATAN SELANGOR DIAMBANG KEJATUHAN !

33 comments:

Parpu Kari said...

Bro GAP, aku bersamamu bro!

Anonymous said...

"Kajang municipal councillor Tan Boon Wah, who was also questioned by the MACC in relation to the same case, said he saw Teoh in the MACC pantry at 6am on Thursday."

Petikan dari Star.

Sah dia masih hidup pukul 6 pagi.

Ganjil Tan ada disitu juga.

Tungaklangit said...

SALAM BRO GAP

ANDAIKATA SARANAN BRO DOTERIMA PAKAI OLEH SPRM... MAKA ADALAH HAMBA ALLAH YANG BERLAGA LUTUT TAKUT KENA CEKUP BEB...

TAPI W/BAGAIMANA PUN SIASATAN MESTI DITERUSKAN BAGI MEMUASKAN SEMUA PIHAK DAN MENDAPAT CLUE PEMBUNUHAN ORANG DAP SENDIRI

SALAM

bro brotherhood, said...

As-Salam Bro GAP,..siapa yg paling beruntung dgn kematian TBHock?? sudah semesti nya Bro AnWar & PR sbb mereka dilanda masaalah dalaman yg kronik,..wakaka,.. Bro AnWar bukan ke dah ada banyak org dia dlm jabatan kerajaan trmasuk SPRM & PDRM & also in d Justice Department.,.. pikiaq2 le sendiri ekk,...heheh,..wat else can I say,..(,")

Pas..Mari Sokong DAP said...

UNTUK PARTI Pakat-Pakat

AYUH NYATA SOKONGAN ANDA PADA DAP

PAS apa tunggu lagi, Nik aziz,Hucam.. mari sokong habis2

Gua sungguh RESPECT la anuar
tak cukup TU NUAR..kasi TANAM di
tanah perkuburan 'Pakat-Pakat Kasi DAP Naik' Syahid..

KAT selangor jugak la..

Anonymous said...

Kami pun berharap agar SPRM dan pihak Polis tidak gentar walau apa pun.. dan walau Anwar Ibrahim buat road atau air show seluruh negara.

Teruskan Tugas demi masa hadapan Negara!!

DR 1221 said...

Salam.
Menarik. Pohon pinjam tulisan ini untuk sebaran di blog saya. Terimakasih.

Jeffry said...

SLM BRO...HARAP SPRM TERUSKAN TUGAS MCM BIASA!..JGN TUNDUK DGN DESAKAN PENGKHIANAT2 LAHABAU TU SEMUA. BONGKAR HABIS2AN!! AKU PASTI ADA BYK LG KEGIATAN HARAM YG DIORANG BUAT YG KITA TAK TAU..YEZZEKKK!!

Anonymous said...

aku sokong sprm...
terukan menyiasat
bongkar penyelewengan exco2 celaka tuh...

KAPAL said...

KAPAL SINK ayuh nyata pendirian! Anua Mesti Betobat.(i bet u know whats going on for 16sep)..awk peguam terkenal..then pasti awak MAMPU agak APA MOTIF anak buah beng beng ni. LANTIK KAPAL SINK jd peguam penting kes ni. Tgk dia nak cari KEBENARAN atau tidak. Silap2 dia kata SEKALI LG awak harus BERTAUBAT..

Anonymous said...

SPRM teruskan usaha membersihkan Malaysia dari rasuah...GAP teruskan usaha membenamkan pakatan.

sasha2020 said...

SPRM hendaklah meneruskan penyiasatan. Ada byk perkara yg meragukan.

Teoh ialah saksi utama. Semua orang boleh fikir, kalau dia mati siapa yg bunuh. Sudah tentu dia dibunuh oleh mereka yg takut rahsia mereka terbongkar.

Inilah akibat, kalau negeri diperintah oleh DAP. Biarpun MB ialah PKR, tapi semua orang tahu PKR tak ubah seperti DAP jugak.
PAS hanya jadi tunggul & pak turut dalam pakatan PR di Selangor.

Aku syorkan, bubar DUN Selangor dan buat fresh election sekarang ni. Sebagaimana yg mereka war-warkan pada DUN Perak dulu.

kulatlapok said...

salam bro, apapun kematian budak cina tu masih sewaktu dalam pengawasan SPRM, ianya sama kalau seorang suspek yg mati dalam siasatan polis (tahanan) ianya mesti dipertanggungjawab pihak berwajib yg terbabit.

Ketua polis selangor telah membuat kenyataan MUNGKINN ADA UNSUR JENAYAH DAN SABOTAJ.

PADANGBOLA said...

Warning: visiting this site may harm your computer! tugubangsa.blogspot.com, which appears to host malware - software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent.

PutraRocker said...

the rock is cookin...muahuha

Anonymous said...

Sokong SPRM, sokong PDRM,teruskan usaha mulia anda. Usah gentar, usah takut. Buat GAP terus dedahkan kerja2 kotor pekatan perosak rakyat ni.

CHANGE PLACES JAP said...

CHANGE PLACES JAP

SEKIRANYA dap terus bantai sprm
SELANGOR.. MINTA SPRM 'BUKIT AMAN'
amik alih jap sprm selangor ni..

DAP skrg nak cover under ground aktiviti..

depa sanggup bunuh oo.. (teori lain susah nak caya)

INI AMARAN UTK ORG MELAYU...DAP ada lain macam sket... sapa terjebak ngn kongis gelap..xdpt kuar punya GELAP Selama2nyal..

yg mca masuk pkr pun aku rasa mcm ada kena mengena..dia ni kontrol kwsn mana..sapa2 boleh chek sket

yg PAS tu..jgn bangang ikut je..buat solat hajat..kalau nak sure betul2 sapa punya kerja..
buat solat istikharahh ...kan hang teror bab bab ni..jgn disia- siakan..

pakat-pakat jgn sampai geng kongsi ni kontrol hang plak.. buat keja biar berbaloi..

CHANGE PLACES JAP said...

CHANGE PLACES JAP

SEKIRANYA dap terus bantai sprm
SELANGOR.. MINTA SPRM 'BUKIT AMAN'
amik alih jap sprm selangor ni..

DAP skrg nak cover under ground aktiviti..

depa sanggup bunuh oo.. (teori lain susah nak caya)

INI AMARAN UTK ORG MELAYU...DAP ada lain macam sket... sapa terjebak ngn kongsi gelap..xdpt kuar punya GELAP Selama2nya !!..

yg mca masuk pkr pun aku rasa mcm ada kena mengena..dia ni kontrol kwsn mana..sapa2 boleh chek sket

yg PAS tu..jgn bangang ikut je..buat solat hajat..kalau nak sure betul2 sapa punya kerja..
buat solat istikharahh ...kan hang teror bab bab ni..jgn disia- siakan..

pakat-pakat jgn sampai geng kongsi ni kontrol hang plak.. buat keja biar berbaloi..

Anonymous said...

Jangan sampai Nicky Ajis keluar statement Teoh mati syahid... haru biru

SAYAP BARU said...

MANA UMNO SELANGOR masa ni...

aku dah cakap lebih baik letak
jawatan

SEMANGAT WIRA DAH HILANG
KUBU DAH JADI KUBUR

Harap2 Najib nampaklah benda ni
perwira daH jadi pemalas, HAMPAS, toyol yg xde telur..
jauh dari panggang dari api...BAK Datok HARON & Isteri yang boleh terbang melayang membawa parang tu..

UMNO memerlukan sayap kanan baru macam sayap DAP yang nak masuk PAS TU..umno plak DAPAT SAYAP BARU...

KANAN kiri tu PEMUDA WANITA la..

SAYAP UDARA BARU: SAYAP bekas PETROTIK MELAYU..yg kudung tangan, yg kudung kaki..yg PETROTIK gila..dah hilang kaki pergi lagi..
yg ni lah BAKAL SAYAP BARU UMNO yng tulen..

SAYAP UTAMA KE 4

SAYAP BAWAH TANAH: SAYAP blogger GAP & Rakan2... Sayap inteligent bergerak secara smart..ditangan kanan ada sms. ..sangkut kat telinga ada bluetooth, ditangan kiri ada modem broadband mini laptop..berjumpa secara maya..berperang menggunakan keyboard..

SELAMAT BERJUANG..

The Comics said...

Aku berharap kajian dan siasatan dapat dijalankan segera demi menyelamatkan keadaan dan berharap ramai ramai genga pakatan tak ambil kesempatan atas kes ini.

Anonymous said...

salam..GAP..aku mmg sokong ngan tindakan ko skrg nie..isunya skrg..Secara Logik nya @ amnya..si Apek yg mampus jatuh bagunan tu, buat apa la org2 SPRM atau konco2 BN @ UMNO nk bunuh die kan..bkn nyer apek tu tau pasal hal dalaman BN @ UMNO pun..mesti apek tu satu ancaman buat DAP @ PKR..die msti tau lubang2 kesalah PKR @ DAP tu, dah apek tu kena siasat, sebelum die bukak mulut..DAP and the geng dh kasi tutup mulut apek tu terus..Pikir2 kan la wahai2 bangsa2 dbwah kepimpinan Anuar al-JUBURI..

Anonymous said...

Aku tetap sokong SPRM ... teruskan laksana tanggungjawab untuk negara. jangan takut dan putus asa.. terus terjah kerja haram DAP.

Anonymous said...

saudara/saudari sekalian, jaga-jagalah percakapan anda. yg mati ialah seorang insan, anak, adik and ayah. mengapa nak politikkan kesemua ni and mengambil politik and kaum sebagai alasan? tanyalah sendiri, kalau yg tu anak, adik, abang atau suami kamu, apa perasaan anda?

kamu semua berjuang untuk melayu atau islam? kalau melayu, kamu memang pro, kalau islam, tunggulah mulut kamu dilempang sebelum dibakar di akhirat nanti.

Kelopak Salak said...

PAS nak buat solat hajat amendenya?
Terang-terang Nizar dengan Salahuddin dok join 'tahlil' bawak lilin. Tak caya tengok dalam blog AIDC.

Kelopak Salak said...

Ops, sori, Salahuddin tak dak, tapi ada pak lebai mana ntah pakai songkok tumpang pegang lilin buat tahlil

Kelopak Salak said...

Tengok Ngar macam Salahuddin

Anonymous said...

gua sama dgn lu bro GAP...

macam filem org putih pulak,ada agen CIA ke,KGB ke,mungkin nak hapuskan bukti.
Dah hebat betul org Malaysia ni,rasanya banyak sgt tengok wayang.
SPRM ,gua sokong lu org.

Anonymous said...

Aku tergelak badak berdekah dekah (tak habis gelak la gi ni) dgn nama Nicky Ajis....ha ha ha ha (nak sambung gelak)

Singh Is Kinng said...

Salam GAP,

You can always count on Piggy Singh.

I'm starting a new campaign, Bro Jeff Damien has already completed the logo, soon I'll publish at my both blogs.

Wassalam.

aku tak mahu mati katak said...

Ketawa...bila lagi Tok Guru "Underground Gangster" Nicky Ajis Al Capone nak keluar fatwa......rakyat dah tunggu........takkan hantar Husam ajaer.....kata kapal PAS tak leh ader 2 nakhoda.....ini dah 3 nakhoda dah.....

MELAYUUU jom.. kasi rosak ngri cina plakk.. said...

Pergilah Anua wahai perwiraku,.kau akan brjaya juga nanti sbg PELIWAT MANGSA ringkasnya PM. AKU NI penyokong ko anua.tp aku da xkisah da..Dikau dah jd PELIWAT BANGSA. SETIAP BANGSA ADA HUKUMANnya .kalu BANGSA Samurai. Kena bunuh diri. Kalu bngsa Ghandi kena tembak dgn Bngsanya sndri. Ko aku tak TAHU Lg! wahai DAP, Jka lu sokong ini BETRAY man. Lu ibarat Betray bangsa lu sndri. KAMI BERHAK hidup tnpa BETRAYman itu. Org MELAYU TAK ada bikin kacau negeri CHINA.Lu bawa KONGSI GELAP sini,Kasi ROSAK ini negara !!

for Anon 1208 said...

PMBETULAN BUKAN-KASI ROSAK INI NEGARA. TP- KASI LOSAK INI NEGALA... Khas utk Anon 1208..