Saturday, July 11, 2009

SYYYY..( JANGAN BISING ) UMNO SELANGOR TENGAH TIDOR TU !






ini gambar terbaru, program pidato pelajar UNISEL bersama anwar dan beberapa pimpinan pkr...point2 menarik yang telah gap kumpulkan.
1) anwar sengaja memprovoke student samada mahu mengekalkan rosmah mansor sebagai big bos UNISEL, pelajar setuju (lihat pada gambar seluruh pelajar angkat )
2) mengikut maklumat risikan yang gap terima, sehingga kini khalid jaafar melalui pengalamannya dalam IKD (ins kajian dasar) telah mengadakan 8 program bersama pelajar UNISEL ini. setiap program akan disertai oleh 40 pelajar . mereka akan mengadakan kursus
3d2n di melaka. pelajar-pelaar ini akan dijadikan soldadu baru untuk mempromosikan anwar dan pkr .. mereka di ajar untuk menjadi propagandis pkr sebgai bloger,twitter,you tube player,face book.kursus ini dibiayai sepenuhnya....
3) di mana khalid ibrahim ?
4) apa yang umno selangor buat ?

15 comments:

Junah said...

Syyy s.a.l.a.m,

p.e.h.a.l.n.y.e.?

syyy

Jeffry said...

KEHKEHKEH..MCM MANA LA PELAJAR NAK KONSENTRET DGN PELAJARAN KLU PALE OTAK DH KENE RACUN DGN FITNAH POLITIK?..BANGANG PUNYE JUBURI!..PERABIH BERAS MAK BAPAK PELAJAR JEK ANTAR U..HARKK PTUIHH!!

Cucu Tok Selampit said...

Bengap punya UMNO Selangor. Bebal tak sudah.

Anonymous said...

Cari siapa kepala bawak masuk dia tu...patut la siswazah kita ramai menggangur x de keja..masa belajar habis layan politik...gred IPT kita pun makin lama makin corot...

adha said...

tengok macam parti hindu saja melayu kurang pun.

Anonymous said...

Tengok muka mamat rakus, kelengtong ,perosak tu memang menyirap darah aku. Tengok sajalah baju dia pakai bukannya batik MALAYSIA tapi batik INDON dasar perangai MALENG HAPRAK !!!!!!!!!

Anonymous said...

cis...pelajar bangang!!!

faiz said...

Pemuda UMNO ada Biro Pendidikan. Mau tak mau atau segan tak segan kena turun ke IPT-IPT menjenguk pelajar. Jangan harap Najib dan Saifuddin Abddullah saja.

Bukannya susah pun nak masuk IPT-IPT ni. Bukannya kena bawak duit. Bawa kepetahan berpidato dan telinga untuk berwacana dengan mereka.

Apa yang Anwar buat UMNO kena counter 2 kali ganda. Kalau takut nak buat PRU13 wassalamualaikum lah nampaknya.

Anonymous said...

Ape salahnya. umno guna pelajar ipta mase pru lps x kecoh pun.x sape nak ambil tindakan.mata aku sendiri yg nampak jelas x de selindung2 pun.ini politik punya ceti suma same je.lg2 pkr bekas org2 umno.taktik same aje.

penyair dari gunung said...

Sorry le...UMNO masih dibuai mimpi indah. Selesa dengan kemewahan. Kalau apa-apa terjadi dalam PRU 13, jangan salahkan rakyat dan memang patut pun kalah kalau ini le sikap orang dan pemimpin UMNO

penyair dari gunung said...

Kita jangan salahkan PR, itu kerja mereka. Mereka buat kerja. Yang tak buat kerja UMNO

GAP KEMBALI said...

junah
jangan bisingg..umno tgh tido..syy

jefry
lawak la gambo kau..aduhai

faiz
depa lena sejuk dalam aircond q7

penyair
wajar ketua umno ikut cara zambry bekerja..aku dengar ada sampai tak larat nak kejar zambry kat perak ? betol ke

penyair dari gunung said...

betoi...banyak yb dan ketua bahagian dah berbunyi, zambry laju sangat. Depa dah kena tinggal

Pelixxx Bangsa said...

Tu sebab la! Kawin jauh2.Aku cukup prcaya korang org melayu xbacapun Malay Delema..Melayu mmg dah bengap.! Hatta kalu DrMahthir mati pun .Hangpa tgk ja kulit buku tu.SATU lg da biasakan diri makan lemak kuning..,da pulak tu LEMAK je tungu duit datang mengolek dari Ketua mnteri mcm tunggu gaji.CIT.ya betui tu.Tusebab smua skjap je jaga,lepah tu lemah- tido! GAP jom TUBUHn KELAB UBAT BATUK UNTUK UMNO .Ringksnye KUBU.Kalu depa brjuang buang R.jadi KUBU.Kalu buat2 LEMAK kesan2 lemaK babi R,jd KUBUR ! VerySori..

pb said...

Ya bila Menteri Besar selangor nak jadi pendekar MELAYU harapan BANGSA..

SPT DATUK HARUN SELANGOR TU..
pendekar Melayu vs Pendekar Toyol

Mana telur anda..takan toyol dah makan.. tulah bela toyol banyak sangat...

aku cabar ko toyol JGN Jadi toyol selamanya.. bukti ini dia PENDEKAR 2U.org.melayu.com ... Kumpulkan para pidato org melayu SELANGOR yg baru.. Xkan umno semua lidah dah kelu... cih..