Sunday, August 23, 2009

NIZAR PUAKA : PAS PUAKA AJAK GADOH DENGAN PUTERI

6 comments:

YANG GAMBI said...

Salam,

Puak-puak PAS ini hanya tegak bila dengan perempuan, dengan DAP dia bacul dan dayus......

Guess Who said...

2 kesimpulan je yang aku boleh cakap bile tengok video nih...

1. Pompuan ni 'dibayar'.
2. Ahli atau group PAS yg diceritakan itu adalah palsu... i mean UMNO lakhnatullah menyamar jadi ahli pas...sume bende leh jadi zaman sekarang ni...

ruhul adli said...

hahaha, stakat nak tipu camtu aku pown bleh.
cuba kuarkan video dirg tgh gaduh.
ada?
klu xde sahla korg penipu.
dasar umno dayus

malas nak identifi nanti kena menjawab pada yg jahil2 said...

I just realise something, "bohong sunat". I think what PAS is doing to their supporters is akin to "bohong sunat" and just say, it not our problem that they misunderstood us?

its me again said...

we came, we saw, we help. ikut ayat julius ceasar, dia taklok tapi kita nampak dan tolong.

Anonymous said...

ibni batutah tu sibok defend serisuri tu apasal........