Thursday, September 3, 2009

ANWAR PENGKHIANAT BANGSA !

18 comments:

Anonymous said...

memang betul la, malaysia ni bukan melayu jer punya..dimana silapnya pulak? kata satu malaysia.

antipkrsarawak said...

AKU HANYA MAMPU BERKATA CELAKALAH ENGKAU ANWAR IBRAHIM! LAKNAT KE ATAS MU ANWAR IBRAHIM! MUDAH-MUDAHAN ALLAH JEMPUT ANWAR KEMBALI KEPADANYA SECEPAT MUNGKIN JIKA ITU LEBIH BAIK. AMIN...

ejarll said...

mmg btl 1malaysia...tp kne ingat, 1malaysia yg tidak melanggar
- prinsip RUKUN NEGARA
- perlembagaan
- kontrak sosial yg telah d
persetujui sejak sblm merdeka

kne paham btl2 ape yg PM jelaskn,
bkn ambil ksempatan bro...

wcw_rocks1997 said...

nampak sangat GAP ni bodoh.siapa yang khianati bahasa melayu yang ditukarkan ke PPSMI?

Jeffry said...

SLM BRO..AGAKNYE ANUWAR INGAT 1 MALAYSIA DIA PUNYE JEK KOT KEHKEHKEH

Anonymous said...

hangin betol aku dengar pengkianat ini cakap macam itu...
kalau ada kat depan aku masa tu..
nak aku bagi lebam 2biji mata dia..


Anak melayu

Utara Online said...

minta GAP masukkan blog saya dalam senarai blog yang diupdate dlm 24hours di blog GAP.
Masukkan juga blog saya dlm senarai blog anti-anwar..
thanks,...baru dlm blogging
www.suara-utara.blogspot.com

Utara Online said...

minta follow blog saya sekali,...termasuk blogger2 lain juga thanks..

kerapunaga07 said...

malaysia ini tanah air ku.aku haramkan diri ku dari bertuankan anwar ibrahim,sanggup buat apa saja untuk jadi PM ( pergi mampus...)

GAP KEMBALI said...

utaraonline..dah settle

joey said...

Najip beli kapal selam utk 1 Malaysia...tapi naper beli kapal selam diesel ek; enjin diesel bising laa; senang2 jer musuh bole detect...2 bijik plak tu...harga kapal selam tu, 1 malaysia bayar...maximum speed kapal selam BARU tu, 20knot !!! speed camtu amik masa 3 hari belayar dari Sabah ke Lumut...klu camtu, mana nak kejor lanun2 kat somalia? apatah lgi nak pertahankan perairan negara ? tak lama lagi satu dunia gelak kat 1 Malaysia; GAP wat tajuk baru dlm blog nie...tulih besor2 NAJIP PENGKHIANAT SATU MALAYSIA!!! dah alang2 nak beli kapal selam harga mahal tu, beli jer la kapal selam turbine, tak pun nuklear...baru puas ati...

anaroka said...

bodohnya wcw rock1997 kalau ppsmi tu dah khianati bahsa melayu apasal pelajar kita masih mampu bercakap melayu?masih ada ujian test bahasa melayu..gunalah otak bro..jangan gune buntut cam papa kau.

rauna said...

Dari mulut Anwar "Malaysia Bukan Melayu Punya" Dari Hati Anwar "Malaysia Penjubur Punya"..Tahniah kpa melayu2 PKR krana bermurah hati menyerahkan Tanah Melayu kpd bangsa2 lain..
Kalau Tanah Melayu ni tergadai " 7 keturunan aku akan kencing dan berak atas kubur aljuburi ni ".

ejarll said...

wcw_rocks1997 said...
nampak sangat GAP ni bodoh.siapa yang khianati bahasa melayu yang ditukarkan ke PPSMI?

AS'KUM BRO...

APE BURUK NYE PPSMI???

KITE BIA BPANDANGAN JAUH BKN CM PEMIMPIN KORANG YG PK UTK ZAMAN DIE HIDUP JEK BKN UTK ANAK CUCU CICIT AKAN DTG...

ejarll said...

joey said...
Najip beli kapal selam utk 1 Malaysia...tapi naper beli kapal selam diesel ek; enjin diesel bising laa; senang2 jer musuh bole detect...2 bijik plak tu...harga kapal selam tu, 1 malaysia bayar...maximum speed kapal selam BARU tu, 20knot !!! speed camtu amik masa 3 hari belayar dari Sabah ke Lumut...klu camtu, mana nak kejor lanun2 kat somalia? apatah lgi nak pertahankan perairan negara ? tak lama lagi satu dunia gelak kat 1 Malaysia; GAP wat tajuk baru dlm blog nie...tulih besor2 NAJIP PENGKHIANAT SATU MALAYSIA!!! dah alang2 nak beli kapal selam harga mahal tu, beli jer la kapal selam turbine, tak pun nuklear...baru puas ati...

AS'KUM BRO,

2 LA MASALAHNYA PMBANGKANG NIE, PE KERAJAAN BUAT SEMUA X BETUL...

TP KLU KORANG BUAT BOLE LAX,

- KLU KO BIAR BUAT KUIL N JUAL
ARAK KT MAJORITI ORG ISLAM BOLE..

- KO X LAKSANA HUDUD KT NEGERI KO
PERINTAH BOLE

- KO X BG SPRM SIASAT ORG KO WAKTU
PEJABAT BOLE

- KO NAX AMIK DUIT BAITULMAL UTK
JANA DUIT KERAJAAN NEGERI BOLE

CMNE KORANG NIE...

Anonymous said...

PPSMI lah salah satu punca malayu tidak dihomati lagi dibuminya sendiri. Bangsa dan bahasanya diperlekehkan. Lihat sajalah orang Kg. Buah Pala pun tak sudi lagi bercakap bahasa melayu. Kebodohan yang jelas kepada PPSMI ialah "Mengajar ilmu dalam bahasa yang tidak difahami oleh majoriti pelajar" Akhirnya ilmu entah kemana, bahasa pun tak sampai kemana. Yang jelas dan nyata bahasa melayu tak dipedulikan lagi dipersada ilmu. Sesiapapun boleh 'menyombong' di Semenanjung Tanah Melayu ini walaupun tak pandai cakap melayu.

Anonymous said...

ade lagik melayu yg bodoh kate ppsmi tu nak khianati org melayu...kenape org melayu gagal??sebab tak kuasai english...suruh speaking mule la tergagap2.....org cine tak kisah..sebab drg dah reti mandarin n rata2 fluent cakap melayu...yg melayu masih lagi bodoh sombong..org nak ajar english depa dok tentang...kate khianat org melayu...aku tak kate sume org melayu tak reti speaking..tapi mmg majoriti org melayu takleh speaking dgn baik even kat u skali pown..jadi pikir2 la...jgn jadi bodoh sombong.

Anonymous said...

Akum, 1 Malaysia tu bukanya penyamarataan hak macam PR nk buat.Tp hanya konsep kerajaan utk menguatkan perpaduan antara kaum & berlandaskan Perlembagaan Negara.