Thursday, October 22, 2009

KEPADA FOLLOWERS GERAKAN ANTI PKR



aku menghargai akan sambutan dan dokongan rakan-rakan terhadap perjuangan kita. aku cukup yakin ALLAH SWT akan memberikan kita kemenangan besar pada pru ke 13, dengan syarat kita meletakkan ALLAH dan RASULNYA di tempat yang paling hadapan. yang penting kita kerja keras,hilangkan sikap mengadu domba dan fanatik pemimpin.letakkan ALLAH dan RASULNYA mendahalui segala-galanya.

aku minta bloger yang menjadi followers aku supaya meletakkan link blog anda . sayang anda sekadar menjadi followers gerakan anti pkr, tetapi untuk aku sambut balik dan linkkan blog kamu, ia tiada kedapatan dan tidak kesampaian.kalau susah sangat, tinggalkan comment dalam ruang komen artikel ini,baru aku boleh linkkan..ayuh saudara saudari, aku tahu dan yakin semua dikalangan kamu lebih hebat ilmunya daripada aku anak muda kampungan..kamu lebih baik daripada gap..mari kita bersatu menghapuskan anwar dan pakatan. jangan lupa berikan sokongan luar biasa terhadap saiful bukhari.

55 comments:

denaihati said...

TAHNIAH semakin ramai follower ni

GAP KEMBALI said...

denaihati
tahniah juga kepada kau kerna presentation yang baik mewakili suara 1-malaysia.. kau punya blog aku dah lama link bro..teruskan hentakan !

ISAC said...

Salam GAP,

Terimakasih kerana telah lama sudi link kan dengan blog kawan, blog "beberapa bulan jagung". :)

http://bumiyang.blogspot.com/

GAP KEMBALI said...

isac
sama2 bro..teruskan serangan bro..2tahun masanya pendek..

ejarll said...

anuar pundek nie mintak die jd JEJAKA TIANG OK GAK KAN...

Jeffry said...

YEZZEKK...AYUH SAHABAT2 SEKALIAN!!..KITA SAHUT CABARAN GAP!..ALAH BISA TEGAL BIASA!!
ALANG2 SELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL LENGAN!!

Anonymous said...

Tahniah Sdr GAP,kalau ada penambah baikan bertambah baguslah. Eden nak tanyo dah dapat pijaman ke bolun?heeee.

Kenn said...

GAP is ...LISTED !!! in The Blogmark. Click the nick to view the site.

Thanks.

GAP KEMBALI said...

jefry
bro bloger johor makin ramai..ini suma kau punya penangan la bro ! kasi lanyak lagi bro...

anon
tk byk la bro..loan aku belum dapat lagi la..nak tgk bajet esok..doakan aku bro..tk.

ismail said...

Ayuh, sama-sama kita berjuang dalam apa cara sekalipun untuk menghapuskan penghianat dan petualang bangsa.

hilbert said...

Salam sejahtera GAP,

Banyak isu yang boleh kita pilih-pilih sekarang..panasss...

harga petrol di Pulau Pinang untuk 1 liter RM300.00, 2 komputer riba harga RM84,000.00 , Chua Soi Lek & Ong Tee Keat sudah berdamai(bertahankah perdamaian mereka?) Tian Chua kena 6+rm3000.00, 20% membunuh diri + 80 dibunuh...dan macam lah lagi..

Ezad said...

dari sekitar tahun 1999 lagi aku dah anti keADILan dah...

GAP KEMBALI said...

ken
terimaksih.blog anda sudah dalam list 24 jam artikel update.

ybspenang said...

Ayuh...lah sama-sama kita lawan serangan habis-habisan sapa yang pro PKR supaya depa boleh faham dan sedar yang depa telah dipergunakan oleh PKR.Dan tahniah kerana semakin ramai follower dan ini dapat menunjukkan yang sambutan begitu hebat. Berjuang dan terus berjuang, Hidup UMNO dulu kini dan selamanya.

Anonymous said...

salam.

Lanyak GAP..aku juga hrpkan rakan2 blogger londeh kebiadapa PAS yang ada hari ini dengan memperalatkan agama menipu bangsa kita..juga haran aku PAS akan tertiarap dan tersungkur bersama kapiaq harbi..amin

Melayu Berwawasan said...

kita mesti bangkit menentang pembangkang..habisan..hidup BN

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam. GAP

Teruskan melanyak puak-puak kapiaq harbi GAP !

Frodo Baggins said...

huhuhuhuhu ~ tahniah bro GAP. kalau xpasal krisis perak oleh uncle nizar wa x jumpa BPN, AIDC and GAP ni ... syukur. ada hikmahnya ... sblum ni wa wat x tau jerr ~ pe pown teruskan perjuangan bro!!!


p/s: wa rajin komen jer tp xder entry menghentak lagi, sipi tu ada arr ... muahahahaha

Kasibis said...

Salam sejahtera GAP,
Dulu aku selalu dengar je cakap bagus2 pasal PR tp skrg sori le selepas aku baca posting2 kau, member2 dah slow malah ada juga yg respect kat aku,tk bebanyak GAP.

TERUSKAN PERJUANGANMU

malaysia.suarademokrasi said...

thanks & tahniah

www.sd-malaysia.blogspot.com

YANG GAMBI said...

Salam GAP, sebenarnya ramai yang mengikuti dan penyokong perjuangan GAP....... teruskan anak muda mewarisi perjuangan mulia ini...

http://yanggambi.blogspot.com

srikandi melayu said...

Salam GAP,,

teruskan perjuangan menetang PR haram jadah..salam 1Malaysia

kerapunaga07 said...

salam bro,
on je l/top, terus masuk blog GAP, blog GAP ada aura...ikhlas bro..teruskan perjuangan mu GAP,

kitagempur said...

GAP antara blog yang menjadi rujukan kami.
Teruskan niat baik saudara.

Kami akan sentiasa membantu dan menghebahkan kepada rakyat Malaysia

Jom Gabung, Kita Gempur
www.kitagempur.com

GOMO said...

salam GAP...aku punya link tu...'
www.papagomo.com

GAP KEMBALI said...

ismail
sdr punya blog ?

hilbert
kasi pertahankan bumi sarawak daripada diliwat pkr.bloger anti pakatan dr sarawak ramai di sini.cth anti pkr sarawak..

ybspenang
kasi janji rampas semula penang dpd kapir harbi tu.

hotman52 said...

Tahniah Sdra GAP. Teringin nak tau pandangan sdra. mengenai Dr. Porn tip, pathologist siam yg dikatakan amat terkenal itu. Dengar cerita dia dibayar oleh kerajaan Selangor sebanyak RM 250,000 untuk testimony nya yg separuh masak itu.

GAP KEMBALI said...

melayu berwawasan siemens
bro aku sudah lama link blog kau.kasi terjah bro terjah !

bang halim
sudah lama kowtim ..

frodo
tugas kau kasi dakwah budak2 pr..

kasibis
kasi hantam lagi cukup2..pastikan solid 100 % melayu sokong umno..insyaallah

sd malaysia
kasi besarkan lagi pengaruh kumpulan bloger antai pakatan !

yang gambi
selagi kita letakkan agama di hadapan selagi itu kita bersama !

serikandi melayu,kerapunaga dan kitagempur
aku sudah linkkan blog kamu..teruskan usaha membenam pakatan ! kita bersama kita bersatu

gomo
sudah settle la bro

GAP KEMBALI said...

hotman52
maaf tuan..tak sempat nak cover isu bomoh siam tu..tgh kumpul info..insyaallah dah complete baru kasi taruk! salam perjuangan hotman52

My Longest Yard said...

Tumpang lalu...

My Longest Yard
(sudah tersenarai sbg Geng GAP..tq bro!!!)

Tweet Sports said...

Bookmark!! harap blog ni sentiasa update!! Terima kasih.

Untuk kawan-kawan yang sudah berumah tangga, saya nak kongsi bende yang baru saya jumpa cara bersetubuh

antipkrsarawak said...

salam gap
antipkrsarawak sentiasa bersama dan menyokong usaha gap dan semua geng anti anwar dan pembangkang.

antipkrsarawak masih baru dalam dunia blog. insyallah permintaan gap akan ditunaikan.

Anonymous said...

Assalammualikum kepada saudara GAP dan semua rakan pejuang fisabililah membela agama dan bangsa, saya dah jadi pengikut blog ni sejak mula ditubuhkan dulu...sejak membaca blog saudara ni saya jadi sangat benci pada kaum-kaum musyrik dan kafir harbi laknatullah di Malaysia ni, dan kadangkala saya zahirkan kebencian saya itu dengan bersikap racist dengan mereka-mereka ini walaupun semasa golongan-golongan ini berurusan dengan saya. Demi Allah, setiap hari saya doakan pada Allah semoga golongan ini menemui kehancuran...saya sgt sygkn bangsa saya Melayu...Demi Allah , Demi Rasul..Allahuakbar!!!

Local Fighter said...

sahabat blog aku GAP,

terima kasih sebab link kepada blog 'budak baru belajar' saya. hehe..

apa-apapun, harap kita akan konsisten untuk berjuang menolak parti berfahaman keras dan fasis ini.

teruskan sebar fakta yang empirikal bagi menyanggah propaganda sesat mereka!

yong said...

Serangan berani mati GAP. Blog anda memang mengancam,teguh,kuat dan berkeyakinan.

GAP KEMBALI said...

aku masih lagi menunggu tuan punya blog yang masih belum dapat link kat blog aku..harap depa alert..

yong
kita punyai tanggungjawap yang besar..

localfighter
aku pun baru belajar.kita sama2 belajar dan pelajaran kita semakin menarik.teruskan hentakan bro


antipkrsarawak dan my longest yard
KITA harus selamatkan umat daripada rosak dihancurkan oleh pakatan..serang bro serang !

anakbukitgantang said...

Thank you GAP sebab link kan blog ABG dengan blog GAP, sama sama kita perjuangan kebenaran...semoga Islam kembali bersinar di Malaysia dan Nusantara ini..........

Salam ziarah ;)

amieieda said...

salam bro....

sekejap ada sekejap tiada...namun perjuangan tetap sama seinci tak ubah...

"depan belakang tak sama" nauzubillah

konsep sama rata konsep Penindasan!!! Penipuan

kerana Keadilan adalah hak bagi yang berhak!!

syedmzazi said...

Bro gap, tahniah ! aku sentiasa dan tiap hari buka lu punya blog setakat baca dan aku sokong 200%.Nak karang cerita tak pandai tapi cedok korang punya atikal blog boleh je,Kurang kurang ramai sedara aku baca kesannya dah ramai sedara aku sokong anwar........seorang PENGKIANAT agama,bangsa dan negara....take beer.

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

AKU TAK NAK LINK SEBAB BEKAS BANDUAN GAY NANTI RAMAI PEMINAT GAY CEMBURU TERMASUK AZMIN.MUAHAHAHAHA.TAPI GAP LINK YANG INI MENARIK GAK AKAK NI

http://fz.blogsite.org/blog/

Galo said...

ape yg di nyatakn mmg benar, hanya dgn mletakkn Allah & Rasul2 di hadapan & kerja kuat BN akan menang dgn jaya nya. Apa pun di harap blogger2 akan trus mnyampaikn isu2 & info2 semasa yg telus lg bkesan, di samping 2 di harap pihak2 yg bkenaan dpt menyalurkn isu2 & info2 semasa dgn lbh berkesan kpd mrk2 yg xdpt bpeluang melayari internet, ini krn media masa semasa tidak episen bg mrk yg membutakn hati kpd kbenarn & ksgghan BN. Hanya dgn cara ini mrk2 ini dpt bfk dgn kbenarn & ketenangan. Tahniah di atas sumbangan anda & teruskn berjuang, semoga Allah membalas usaha murni anda. TQ

azizi said...

aziziazlee-melayuku.blogspot.com

basic 2009 said...

Yes!!! saya setuju dengan amieieda ...

konsep sama rata siAnwar AlJuburi tu adalah konsep penindasan & penipuan !!!

- kerana keadilan adalah hak bagi yang berhak!!

kaum Melayu adalah bangsa yang lemah-lembut, bertolak-ansur & inklusif ... TAPI sekarang kepalanya telah dipijak-pijak oleh kaum2 pendatang celaka !!!



GAP, saya memang bercadang nak buat blog sendiri dan mintak tolong you link kan dgn blog ini
... belum lagi buat masa ini


tapi bila saya dah mula buat blog:
"I will go full-scale SERANG pakatan haram PR ni habis-habisan"
- macam siAmerika & sekutunya serang Berlin tahun 1944 di penghujung World War II.




PKR + DAP + PAS = bodoh + bangang + sial + jahanammmm !!!!!!!!!!!

rizuan mh said...

tahniah GAP..

sekarang muda ke tua bukan masalah tp wacana yg jd ukuran.

cadangkan buat slot khas muhasabah ntuk juak2 dalam PKR..kalau perlu biar smpai tahap talkinkan terus..

kita selongkar dr akar, kita bongkar smpai ke pucuk..kita londehkan apa yg patut..biar aib terbojol tapi nasib bangsa dan agama terbela.

bongkar
bongkar
bongkar

TebuHitam said...

mari....
mari....
mari....
Ramaikan lagi kengkawan kat cni.kita gegarkan dan dedahkan kepincangan dan penipuan politik Pembangkang biar diorg terkangkang-kangkang.

AIZAD ADNAN said...

Tuan moderator, sila beri tunjuk jar kepada laman blog saya.....


http://umno-rapat-setia.blogspot.com/

GAP KEMBALI said...

A.B.G
sama2 ..kita lawan sampai menang..

amieida
yes bro..takpe aku paham kesibukan kau..semoga anak mu cepat sembuh.

syedmzazi
macam biasa bro..kita hentak parti lama kita ni habis-habisan !

nuar berahi bekas banduan
siot la lu bro.. hahaha..takpe lawan macamana pun kita mesti hapuskan pakatan..

galo
pandangan kamu akan aku beri perhatian..tk bro

azizi
aku sudah linkkan blog kau..teruskan perjuangan

basic 2009
serangan stail kamu aku perlukan..takper aku tunggu.dah ade blog bgtau aku bro !

rizuan mh
ide kau aku usahakan bro..kasi budak USM tolak anwar dan pakatan !

tebuhitam
teruskan hentakan bro..satu lidi tak kuat tapi seberkas lidi mampu menyapu habis pakatan dari bumi malaysia ni !

aizad adnan
aku dah linkkan blog kau..kasi hentak pakatan

cafemlm said...

Semoga apa yang saudara lakukan akan membuahkan hasil.Orang Melayu wajib disedarkan sebelum terlambat.
Anwar dan PKR nya wajib disingkirkan dari pentas politik Malaysia.
PKR ADALAH PARTI PEROSAK PERPADUAN ORANG MELAYU
Mereka adalah puak puak gunting dalam lipatan yang akan melingkupkan kekuatan politik bangsa Melayu yang menjadi benteng terakhir survival orang melayu di TANAH MELAYU INI.

"TANAH INI MELAYU YANG PUNYA"


SEKALI LAGI TAHNIAH SAUDARA.

mahasiswa said...

mohon bro2 bpn membantu mahasiswa yg tgh berjuang d ipta pembangkang dah semakin hebat mengasak d ipta terutamanya PKR..

Congak-One said...

Bagus GaP teruskan perjuangan yang amat dituntut dan demi masa depan yang gilang gemilang. Kami menyokong anda..

Hj Ismail A Hamid said...

Mari kita ramai2 tanda tangan petition kpd DYMM Yang Di Pertuan Agung agar Kerajaan mencepatkan perbicaraan kes Saiful. Anuar Berahim mesti dibawa ke pengadilan dengan segera

House PK said...

Salam Bro, apa khabar? Lama tak dengar berita?

Teruskan perjuangan bro demi alif, ba dan ta!

Jangan lupa bro! Kita tetap kena pertahankan hak Melayu bro!

Aku harap Saiful akan mendapat keadilan dengan kadar segera, dah lama benar kes ini tertangguh!

Malaysia Bebas dari Pakatan Rakyat said...

salam bro...

tlg list blog sy dlm 24 artikle update..da lame tggu....

GAP KEMBALI said...

pak hj ismail n malaysia bebas dr pakatan

saya sudah linkkan blog tuan dalam ruang 24 jam..teruskan hentakan !

Malaysia Bebas dari Pakatan Rakyat said...

terima kasih GAP..mcm ni baru semangat nk hentam..