IKLAN BERBAYAR

Thursday, November 19, 2009

KATIL KING SIZE SHAMSIDAR BERNILAI ??

klik pada imej di atas untuk gambaran lebih jelas

gambaran katil mewah shamsidar..mungkin lebih cantik dpd gambar hiasan ini

klik pada gambar. ini adalah invoice pembelian katil dan set sofa kepunyaan azmin dan shamsidar. bila dibeli ? 27/2/ 1998. berapa nilaiannya ?

1) set katil italia super king size shamsidar bernilai RM 26,500.00
2) set sofa italian lether shamsidar bernilai RM 24,000.00

aku taknak tulis banyak-banyak. inilah gambaran 'merakyatkan ekonomi' mainan pelacur politik azmin ali . menipu,mengencing,meludah,mengkahak seteruk-teruknya seluruh penyokong jumud mereka demi ketuanan rakyat !
apa sebenarnya maksud ketuanan rakyat bila pemimpin pelacur politik seperti azmin hidupnya bermewah-mewah cukup mega !

apa istimewanya katil super king size italia milik shamsidar itu ? kedap udara,kedap bunyi,kedap air .....

aku ada lagi dokumen-dokumen mereka..anwar kata mahu berperang diselangor, pantang kami rangkaian bloger mengundur diri, perang yang dihulur maka perang juga yang kami beri !

37 comments:

photobebas said...

Katil ni kalau jual boleh beli rumah kos rendah untuk orang miskin

www.photobebas.blogspot.com

cafemlm said...

Salam GAP,
bAGUS GAP siarkan gambar tu,supaya ahli2 PKR dan segala para penyokong dan simpati mereka dapat lihat betapa hipokritnya pemimpin2 PKR yang dok berceramah mengenai kesaksamaan,masyarakat madani dan dok mengatakan para pemimpin UMNO perasuah skala besar dan bisa aje membengkrapkan Malaysia.
Tapi yg jadi masaalahnya Nik Aziz akan kata kita sakit hati pasal tak mampu beli katil cam tu..
Aku minta izin GAP nak postkan gambar tu dalam web aku..

balun lagi...

cafemlm.com

arissa said...

salam saudara
tahniah...
teruskan selongkar. biar semua tahu siapa sebenarnya derang nih.
tahniah sekali lagi

TebuHitam said...

waa...
sedap la katil nie.
5 round pun tak goyang.
huhu... tahniah GAP.ko dah londehkan kain si bangsat nie.
Apa lagi Min n Sidar???... ada apa2 komen sebelom ko nak pi ke mekah tu?.aku takut ko tak jumpa KAABAH je nanti.

Anonymous said...

Bantai Bro bantai!
jangan kesian2 pada mereka..

Anonymous said...

napa la kau orang letak
pic yg tipu........
nampak sangat la nanti kau orang nak menipu orang...

sepatbenua said...

Jangan sampai katil tu kena usung pula, letih orang kena angkat

Anonymous said...

masuk le pulak rumah khir toyol

Anonymous said...

gmbr tipu pn cy...asl la bodoh sgt korg2 neh....tahap cipan

jamaliah said...

a'ah......katil puluhan ribu ringgit.....ni apahal....dah nak buat macam mana kan.....nama pun KRONI anwar.....sia-sia la isteri Azmin ada hubungan sulit dengan anwar.....

Anonymous said...

bagus sebarkan,bodoh la ahli2 PKR yg percaya pemimpin mereka semuanya 'bersih'...awak tidur atas katil tilam tak sampai RM100,tapi pemimpin tidur atas katil RM26,000.00.....

Anonymous said...

Itulah yang dikatakan cakap tak serupa bikin, sekerat ular, sekerat ikan, depan orang jadi ikan, belakang orang jadi ular.

Padan dengan harganya, bila dihentak turun dengn sedirinya ia mengampu punggung melonjak keatas secara auto. wow! tak payah penat2 tunggu saja lantunannya.

Boleh pinjam sekejap min..?

Melayu Berwawasan said...

orang cerita pasal harga katil yang mahal dan mewah tu.gambar tu memang dieditkan..sebagai buat model jer tu...ahhaaa katoi lah kau orang pr sekarang.lu pikir la sendiri

Anonymous said...

salam bro GAP..aku mmang sokong perjuangan kau..tp...tang gambar tu..tak "rugged" la bro..jgn kita jd sama mcm pencacai2 PR tu..sama2 kita jg STANDARD kita..k .bro GAP...I'm always with u...my friend!

Ms Pearl said...

katil yang mahal bagus untuk tulang belakang :D

Anonymous said...

butoh mak kau pelacur gap.....kalu brani kuarkan lah akunyer msg ni...tapi aku tau kau ni bacul...komen2 ni kau yg isi sendiri pastu mengaku org lain la....pantat mak kau busok....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

GAP;;; LODEH DAN BOGEL HABIS-HABISAN GAP....INILAH MAKLUK PENIPU RAKYAT...JIKA BUKTI INI TIPU MINTA ABANG NUAR KAU ORANG LAPURAN.!!! AYUH MINTA ANG nUAR BUAT LAPURAN!!! YANG BANGANG KAKI PENJILAT BUNTUT NUAR SAJA...TAK NAK NGAKU !!! AYOH gap LODEH HABIS2AN..

Shah Qamary said...

jom kita bca komen2 di atas.. dan anda leh nilai sendiri budi pekerti dan gaya pemikiran manusia2 yg cenderung ke arah lembah kehinaan.. kita mungkin akan teragak2, atau tidak terlintas langsung utk mengeluarkan kata2 makian seperti yg mereka ucapkan itu.. tp usahla kita jd seperti mereka.. kita golongan bertamadun. pendedahan kita bersertakan bukti.. bukan ceramah caci maki..

Anonymous said...

Anonymous said...

butoh mak kau pelacur gap.....kalu brani kuarkan lah akunyer msg ni...tapi aku tau kau ni bacul...komen2 ni kau yg isi sendiri pastu mengaku org lain la....pantat mak kau busok....
November 20, 2009 12:45 AM



astaga....mengucap bro..ingt tuhan dulu sebelum maki org sampai tahap mcm ni...sampai mak dia pon ko maki...bedosa ngn tuhan 1 hal,bedosa ngn manusia 1 hal...mentang2 nik ajis boleh jamin ko masuk syurga...sesedap rasa la ko ye....ishkkkkk....takut aku dgn makhluk2 akhir zaman ni...

Anonymous said...

tuan,
saya mmg suka mengikuti perkembangan laman2 web yg anti pkr/dap/pas. tp beberapa hr ni sedar yg mcm ada virus/spam bila masuk blog2 tuan dan rakan2. contoh paling jelas kadangkala window bg satu2 blog tu keluar dgn begitu byk sekali smp menjejaskan keupayaan komputer dan laptop sy. anehnya perkara mcm ni x berlaku pd laman2 web lain yg saya ikuti x kira dr luar atau dalam msia. harap ambil maklum dan tindakan. rasanya puak2 perosak rakyat dah mula gunakan taktik kotor dgn menghantar hackers2 bajingan mereka utk sembunyikan kebenaran!

sekian terima kasih.

jentayu

lubangketat said...

pekong tahap busuk melantong PR dah terburai.busuknya mengalahkan bangkai anjing.
si bangsat tu dah kantoi.padan dengan muka ko.jawab la sendiri.
aku harap lebih lagi akan tersigkap lepas nie.baru diorg tau betapa busuknya tahap gampang Pakatan Rakyat nie.
Padan dengan punggong lu PKR n PR.

Anak Lenggong said...

loo "MELAYU BERWAWASAN"ko bangang ke ape..kan bro gap tu kata gambar katil tu cuma gambar hiasan ..so yang ko kata diedit tu pehalll...tu la nak ngutuk tu jangan main bedal jee..tengok dan baca dulu laa...

Mesti laa katil tu nak cantik nanti sesekali maharaja Nuar aljaburi@brahi nak berkubang..mana leh katil tak baik punya...nanti patah lak katil tu...bro nuar tu ganas oooo...

AntiUMNO said...

Gambar pun super impose, ada hati nak memfitnah!!

Anonymous said...

Anonymous said...

butoh mak kau pelacur gap.....kalu brani kuarkan lah akunyer msg ni...tapi aku tau kau ni bacul...komen2 ni kau yg isi sendiri pastu mengaku org lain la....pantat mak kau busok....

November 20, 2009 12:45 AM

-----------------------

GAP,
Anon yang tulis ni dah habis modal terpaksa mencarut. I bet diorang dah habis punca, taknak percaya resit dah ada, contract note dah ada, kalau percaya lak, x masuk syurga.

Maybe mencarut tu dihalalkan dalam PAS dan PR psl nik aziz dah kluar fatwa mencarut itu halal. Tapi kat luar PR kalau saudara/i ni muslim, berdosa especially bab-bab kait parents orang. Maybe dalam PR bleh cagarkan bini pasal Khalid Samad kata boleh tapi kat luar PR, benda tu very very unethical anon oi...

Anyways, im a bit confused pasal resit tu sikit. Harga total dia 2500 je? Ada sedikit kekeliruan disitu maybe GAP boleh explain sikit. Diorg dah bayar deposit ke in cash? Another angle yang GAP kena tgk sikit tu, takut org tuduh resit palsu walaupun resit betul...

Gambar hiasan tu memang menarik. Hahaha, sesiapa yang ingat gambar tu betul, i donno what to say la..Hehe, ada sedikit unsur hussein lempoyang.

Nonpartisan73

GAP KEMBALI said...

nonpartisan 73
sorry..aku lupa masukkan satu lagi dokumen asal..skrg dah include dlm blog..tengok balik nilaiannyaa..

sahabat komentar
ada sorang mamat jakun dpd pr yang 10x htr komen yang sama hantam mak aku..aku keluarkan satu je..

biarkan dia..lama2 dia insaf dan aku yakin dia akan jadi penentang anwar yang tegar lebih dpd kita !

jentayu
insyaallah akan diperbaikii..kadang2 aku pun dapat benda yang sama.tapi bila install 'spywarer terminator' yang free dalam web dia dah ok balik..

pasal gambar azmin/shamsidar atas katill..apasal la bangang sungguh penyokong pr ni..memang la tu gambar super impose yang aku gunakan sebagai kiasan cerita artikel aku..

aduhai nape slow sangat 'memory' korang ni..masih pakai lagi windows 97 ke !? hahahaha

Anak Lenggong said...

Anonymous said...
Anonymous said...

butoh mak kau pelacur gap.....kalu brani kuarkan lah akunyer msg ni...tapi aku tau kau ni bacul...komen2 ni kau yg isi sendiri pastu mengaku org lain la....pantat mak kau busok....

November 20, 2009 12:45 AM

Ini lah dia mentaliti penyokong yang menyatakan mereka pejuang agama islam..kepala pakai ketayap tapi perangai cam setan..

Begini lah juga yang terjadi di setiap pilihanraya kita akan lihat pak pak lobai ni menyalak ditengah jalan umpama anjing jalanan..pastu tak nak ngaku pulak tu..dlm blog blogger upahan pakatan riot cuma menyatakan ianya adalah kerja daripada puak umno tetapi pabila kita lihat dan komen di mana-mana blog akan jumpa manusia yang jenis camni mengaku perjuang agama..tetapi kata-kata dan tulisannya melambang dia ni seperti anak yang tiada ibubapa...kesian mak bapak diberi bimbingan dari kecil dah besar perangai memalukan keluarga..anak sapeee laa tu

cafemlm said...

salam gap,
Biarkan dia org nak mencarut atau maki hamun..
ada sesetengah tu tak sedar dek untung...aku jumpa ramai kawan2 aku yang belajar tinggi2 sampai U.result spm pun bukan bagus sangat tapi kerajaan ambil juga sebab nak tolong bangsa melayu maju dalm semua bidang.dah keluar dapatlar kerja dengan gaji ribu ribu sedangkan asalnya anak orang kg yang hidup susah.
bila dah bergaji ribu ribu..pegi buat utang puloh..ratus ribu..lepas tu hidup susah dan merempat kat kl.
bila dia hidup susah dia marah kat kerajaan dan kat umno..padahal susah tu dia yang cari sendiri..joint skim cepat kaya hutang kad kredit beribu ribu..
org jenis inilah yang dok beriya-iya sokong PR kononnya bila PR naik segala hutang2 dia bolih langsai..ha..ha..ha..
Dia tak sedar bila PR perintah semua hak melayu akan terhapus..anak2 dia kena lawan cakap omputih ngan anak2 bangsa lain yang lebih mahir berbahasa omputih..bila dah sampai masa anak dia tak layak masuk u kerana
result ckup2 makan barulah dia sedar diri..pada masa itulah dia akan jadi hero umno pulak maki hamun pr..tapi semua dah terlamabat..APA YANG TELAH TERLEPAS TAK BOLIH AMBIL/DAPAT BALIK..UNDANG2 SUDAH DIPINDA..pada masa tu dia akan berjuang untuk membela nasib cucu2nya pulak..

sedarlah diri sikit hai pencarut2 pr/pas
UMNO TU MEMANG ADA HANCINGNYA..TETAPI..JANGAN RUNTUHKAN RUMAH YANG HANCING DENGAN HARAPAN NAK DAPAT RUMAH YANG LEBIH WANGI..TAKUT2 NANTI KENA BUAT KHEMAH DIBELAKANG JAMBAN OANG"

cafemlm

Kelopak Salak said...

Hai, entah la apa nak jadi la dengan puak-puak sengal ni? Bukan tak tau baca, kan dah cakap gambar hiasan, pun jadi isu ka? Haiya, bolo punya olang! Sepatutnya teliti la juga resit / invois tu. Itu lagi penting, ibarat resit tu sebagai lauk, gambar tu sekadar daun salad atau bawang goreng je....

Puak-puak ni tak tau adap bercakap elok-elok ke? Ini ke hasil didikan agama yang diberikan oleh tok guru nyanyuk dan pendidikan moral PKR dan DAP?

Kita nilaikan sendiri makhluk-makhluk tuhan ni

Anonymous said...

Alahai cerita lama ketika dalam UMNO... Aku masa tu paip flush masa dalam UMNO aku punya bertatahkan berlian... Nak aku blh kasii gambar...
Elaun kau bulan ni dh ambik ke?

RJ said...

hehhehe..kesian bila baca komen penjilat2 PKR n Al-Juburi nih...dorang nih nampak sangat dah meroyan..huhuhu..orang bercakap tentang harga katil tuh....gmabar disertakan sebagai hiasan...nape ler bengap tahap maxima dorang nih..ishk ishkkk...

Lagi satu, ada pulak yg kata GAP tulis komen dan post sendiri..aduhai,nampak sgt anjing2 kurap PKR nih dah ketandusan idea..kesian aku...

Anonymous said...

anon 8.38

Bingaiiiiiii...tahap cipan

bercakap menampakkn tahap kebodohan...

Anonymous said...

Mak aih hameh kalah kerabat Arab punya katil dia beli..

Siuuut Min N Dar ni,rakyat nak pembangunan,dia pergi beli katil mahal camni.Bagi belia menganggur pun dia tahu nak buat ape dengan duit banyak ni.Modal niaga ke...

Makan duit haram laknatlah ko berdua ni!!!

ejarll said...

as'kum kepada kwn2 yg x sebulu dgn artikel ini...

bro, gmbr ini cume hiasan, yg betul dan hendak d perjelaskan adalah artikal tersebut...

korang nie kalau x bijak jgn la nax d tunjuk2 sgt tentang ketidak bijakan korang 2...

HIDUP BRO GAP!!!

mszinc said...

Font azmin tuh macam lain jerkkkk. hahahahaha

Anonymous said...

Assalamu'alaikum.... nampaknya komen-komen di sini telah menggembirakan syaitan dan iblis kerana berjaya menghina sesama Islam.

Mungkin topik lain, tapi saya nak tanya kenapa do'a nik aziz di kecam?
Sedangkan do'a Hizbut Tahrir agar kerajaan 'digantikan' akibat tidak menghantar ke Palestin tempoh hari didiamkan? Sedangkan kelantan juga menuntut hak mereka.

P/S : Bila bagi komen ada adabnya.

Anonymous said...

...harapkan katil je BESAR..2 minit dah pancit buat ape...

Anonymous said...

salam semua,
tak da guna kita ni nak memaki-hamun sesama sendiri terutama orang melayu yang beragama ISLAM. kalau anda semua beragama ISLAM, yang menjunjung Al-Quran sebagai pedoman hidup. saya rasa hina-menghina, keji mengkeji, tohmah2an sebegini takkan keluar dari mulut kita kan.
bagaimana pun ingatla ada hukum ALLAH. lepas kat dunia, akhirat masih ada. even alam kubur pun ada siksaan nya.
kembali la ke agama ISLAM.
sekadar mengingatkan diri saya dan sesama muslim.