IKLAN BERBAYAR

Wednesday, November 18, 2009

SKANDAL RM8JUTA AZMIN : DOKUMEN SAHAM SHAMSIDAR DIDEDAHKAN !

gambar 1 : nama shamsidar . jumlah saham 100k. RM 283,080.00

gambar 2 : belian saham atas nama shamsidar RM250,003.80 tidak termasuk slip MIDF.
gambar 3 : jumlah pelaburan shamsidar bernilai RM50,856.98

gambar 4 : jumlah pelaburan azmin ali bernilai RM50,491.95

(SILA KLIK PADA SETIAP IMEJ UNTUK LEBIH JELAS) ini adalah salinan slip dokumentasi saham milik azmin ali,shamsidar taharin,jamal taharin dan taharin bin idris. urusniaga ini berlaku sekitar tahun 1992-94.

pada waktu itu azmin ali hanya bertugas sebagai setiausaha sulit anwar sahaja. persoalan yang perlu RAKYAT bangkit kan adalah darimana datangnya wang ratusan ribu yang digunakan oleh azmin dan shamsidar untuk membeli saham untuk mereka dan ahli keluarga ?

Apa istimewanya pembelian saham mega antara azmin/shamsidar dengan anwar ibrahim ?

anwar ibrahim,azmin dan shamsidar sila jawap pendedahan besar ini. jangan alihkan isu mendakwa anuar shaari dibeli ! itu jawapan bodoh,stupid dan idoit yang keluar daripada mulut bekas perdana menteri '16 september' !

kami tahu kamu semakin ketakutan, dek kerana itulah anwar sekali lagi melakukan politik manuver dengan sanggup duduk minum teh bersama najib di parlimen. ini inuendo politik.cuba mengalih mata rakyat terhadap skandal yang melanda kekasih kamu..kiasan badan yang semakin mudah rakyat baca tatkala anwar dalam ketakutan !

selang 36 jam daripada sekarang, akan kami keluarkan pula 2 lagi dokumen lagi menggemparkan. shamsidar memang mempunyai akaun jutaan ringgit !

TERKINI : PETRA RISAU DENGAN SERANGAN INI

http://www.malaysia-today.net/index.php?option=com_content&view=article&id=28574:we-want-action-not-rhetoric&catid=20:no-holds-barred&Itemid=100087

23 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..CHEH!..AJAK DS NAJIB NGETEH LAK PLAKK HUHUHU..ANUWAR DH MULE PANAZ BONTOT LA TU BROOO KEHKEHKEH..

MINTAK IZIN NAK COPY PASTE BRO

are-ku said...

perghhh... ini kalau si penyokong2 al juburi sure kata
"ini kerjar UMNO.. depa dok wat salinan palsu.."

tak pon depa kata

"alla... pemimpin korang lg byk!.."

itu la dia... punya taksub ngn anwar.. sampai kalau jumpa anwar ni tekencing tepi jalan pon dikata kan

"ehh... bukan... ade org muka iras anwar.. "

punya taksubnye depa ni.. aiyaaa..

shonzu said...

Dedahkan je GAP, biar gampangan 3A-1S malu sehingga 7 keturunan. Bagi pengikut setia TakerRules95 kuat kencing, apa lagi kata anda???? Semua ini mainan UMNO??? Hahahaha..... TakerRules95, mari kencing disini pula.


PAS 4 all = TakerRules95 = Piss 2 all

Anonymous said...

jeng ..jeng..jeng...

akhir nya terbongkar jua rahsia yang selama ini terpendam...

azmin kata dia telah disoal siasat olih polis selama 8 hari tetapi tiada bukti....

memang lah tak ada bukti...masa tu siapa menteri kewangan ?? dan amat berkuasa pula...

renong renongkan..

Selangor Wave said...

Salam GAP.

Persoalan bagaimana duit mereka boleh banyak pada waktu itu perlu di HIGHLIGHT kan sebesar2nya.Mohon copy satu salinan dokumen dan artikel selebihnya saya link ke blog GAP. Teruskan GAP!

Selangor Wave

shonzu said...

TakerRules95 said...

Azmin ada nafi sebab dia tak bersalah sampai sekarang rosmah tak de plak nafi dia dapat rm7 juta dari raja arab

November 17, 2009 7:10 PM

-------------------------------------
Hahahaha.... Mangkuk bahlul TakerRules95....

Dengan sekali penafian dari Azmin, engkau dah boleh kata dia tak bersalah??? Kalau DS Najib / DS Rosmah berjuta kali nafi, engkau tidak boleh terima pula???? Dasar pengikut parti hamPAS........

PAS 4 all = TakerRules95 = Piss 2 all

Anonymous said...

Bro!

Aku dah naik allergy kalau dengar nama Azmin dan Shamsidar ni. Ko cuba godek-godek kompeni ni pulak, kot2 ada kena mengena dan terkena dgn puak ni...

http://www.hotfrog.com.my/Companies/Taharin-Ibrahim

bukan bersangka buruk, mencari pencerahan...

Anak Lenggong said...

Slm Bro...
Aduuisss...makin terkunci la mulut Kak wan tu...jangan sampai ambulan pegi rumah tu cukup laa ..iyoo laa terkejut beruk dia dengan pendedahan ini..

mohon copy-paste nak submit ke blok penyokong jumud PR "perisik rakyak yahoo group'.

Anonymous said...

Salam tuan blog..

Tuan shonzu.. kesian bdk tak abis sekolah (takerules)... mesti die bengang giler kat blog nie... buat tuduhan.. siap ade bukti lagi.. bukan mcm die.. duk tuduh jer.. mintak bukti tak de...

takerules... pasai mak bapak hang tak reti nk ajaq anak nie aku nk ajaq sikit.. kalau tuduh tanpa bukti... itu namanya fitnah... dalam Islam berdosa besar... silap2 tak leh masuk syurga Allah... Syurga nik ajis bila2 hang boleh masuk pasai hang org Pakatan Haram.. dah confirm... hang kot yang curi selipar nik ajis.. pi la antaq balik.. org tua tu nk g jamban pun tak de selipar dah... Kalau tak dak duit nk beli selipar, p jadi downline anwar jual KY Jelly... kalau tak mo, hang sua bontot hang kat anwar.. mana tau sat gi jadi mcm azmin... leh kaya raya... duit berjuta2... hidup selesa tak terkira.. peduli apa pasal dunia... rakyat? pegi mampui la hangpa..

takerules.. akai ada kaa sampai bodo tera tu...

perlop

Anonymous said...

BOOOM.., BOOOM..., BOOOOOMMMB...,,/,. TUNGGU SATU LEDAKAN YANG MAHA DAHSYAT , MUNGKIN ANWAR DAN WAN AZIZAH TERPERANJAT HINGGA PENGSAN ATAU SERANGAN STROOOOK .... AYUH SPRM JANGAN TUNGGU, KAKI TANGAN YOU ALL PUN DAH RAMAI SEKARANG.... KITA LEPATKAN ANWAR HABIS HABISAN, KITA TENGOK SAMPAI MANA PENGKHIANAT NI NAK LAWAN,DIA DAH SEMAKIN LEMAH SEKARANG SEBAB JENTERANYA DAN PENGIKUT MELAYUNYA DAH TINGGAL 15% AJA DLM PKR,.YANG RAMAI SEKARANG DALAM PKR ORANG LAIN,.DENGARNYA PEMIMPIN PEMIMPIN KANAN TERTINGGI PKR JUGA DAH MULA GOYANG. NAMPAK NAMPAK ADA YANG CONDONG PADA UMNO. TAHNIAH GAP, TAHNIAH GAP TAHNIAHHHH GAP... ALLAH SAJA YANG TAHU NIAT DAN USAHA KAMU. JANGAN TAKUT..! AKU YAKIN RATUSAN RIBU MELAYU AKAN BERADA DALAM PERJUANGAN INI,,, HIDUUUUPP GAP..!

kadiology said...

patut la bila pakar forensik dan jabatan kimia mengesahkan yang DNA atas tilam yang sama adalah milik anwar dan syamsidar, si azmin hanya SENYAP SUNYI SEPIIIIIIII

Putra said...

Bro...
Aku tabik 2 belah tangan la kat korang . Mmg pejuang tulen. Aku respect habih. X sabar aku nak tgk puak2 3A 1S tu terima balasan. Semoga Malaysia akan lebih aman dengan tiadanya makhluk2 nunafiq tersebut.

Teruskan perjuangan Bro... Perjuangan Belum Selesai ... Bongkar Kasi Habis... Apa puak yg berAGAMA PAS / PKR nak kata , lantak... Yang HAK pasti berdiri ...

ejarll said...

MASA UTK SIASAT DAN SIASAT, AKU LAX KSEIAN KT NIX AJIS KERANA X RETI BEZAKAN RASUAH...

SAPA LA SI BANGANG YG JD PENASIHAT NIX AJIS NIE...

KitaGempur.Com said...

tahniah bro

Jahanamlah PKR lepas nie..

mtk izin copy paster bro

GAP KEMBALI said...

salam sahabat
ada banyak lagi..ayuh kita berperang !

Anonymous said...

min, eviden dah semakin banyak tu. kau telefon ajelah sungai buluh sekarang, booking satu bilik sama dia. taklah boring sangat nanti.

ice

shawal said...

apa la nasib melayu.. dua dua gaduh. geng nuar angan geng najib. masing masing buka rahsia lawan masing masing. sepatutnya korang kena muhasabah diri masing masing. jangan la tuding jari kat orang lain. sedih aku lihat. rakyat melayu yang tak berpolitik siapa nak jaga?. korang guna la akal sikit untuk memajukan agama dan bangsa.bukan jatuh menjatuhkan. jangan la ambil tugas tuhan untuk menghukum insan lain. fikir fikirkan la

Khairi said...

kalau nak secara adil, ajak ANWAR & NAJIB berdebat. sapa yg takut, mesti pengecut & pembohong..

Bombastik said...

Berdebat tidak capai apa-apa, rakyat kena bijak buat penilaian, guna akal jangan guna emosi. Dalam debat pun siapa yang pandai cakap dan bernas akan dinobatkan pemenang apatahlagi kalau dia pandai fitnah dan koner/spin isu. Sejarah lalu boleh dijadikan panduan rakyat. Sejarah hidup dan sejarah pembohongan boleh dijadikan hujah. Apa-apa Bukti juga boleh dijadikan hujah. Nilaikan sendiri golongan mana yang banyak berbohong? Golongan itulah yang wajib ditolak rakyat.

Anonymous said...

Aku ckp tros trang la..PKR adalah petualang kepada Melayu..DAP pon sama...Dulu aku menyokong kedua2 PAS dan UMNO kerana kedua2 ada kelebihan dan kekurangan..(Nobody perfect). Skrg ni aku hanya menyokong UMNO je sbb PAS dah tersasar jauh..mcm dah lari dari ISLAM je...aku rasa ramai yang rasa mcm yg aku rasa ni..balik la pangkal jalan PAS oiiiii!!!

Pewaris Wasiat said...

Formula senang...
RM4 Juta harga Konet Azmin
RM4 Juta harga lubang Shamsidar
Tukang bayar = AlJuburi.....
Rakya Malaysia Kayoooooooooooooo....AlJuburi Kayoooooooooooo...!!!!!!!

haffizcarl abdul latif said...

Salam admin, minta izin nak copy paste dalam fb saya bagi macai2 PKR ternganga...

haffizcarl abdul latif said...

Minta izin copy paste doc. ni dlm fb saya bagi macai2 taksub tercengang..