Wednesday, December 9, 2009

BLOG ADUN BEBAS, YB BADRUL !

nampak ada kemajuan sekarang yb badrul. kalo dulu berani keluar parti pkr dan menjadi adun bebas, sekarang sudah ada blog.. ya ya..apalagi yb, kasi balunlah kalid gagap dan bekas-bekas rakan pakatan melayu yang masih bergelumang dengan tong tahi dalam pas/pkr !

aku nak minta yb bebas ni satu perkara je lah, tolong jadi vokal se vokal vokalnya dalam mempertahankan hak islam dan melayu dalam sidang dun !

kalau kau nak bantai yb umno lagi aku setuju. ayuh pukul kiri kanan, tapi kena tahan lah jugak kalau kau pun kena pukul. kalau dah kena balun nanti, jangan pulak kau buat semayang hajat doa pecah perut,putus urat kentot kat orang lain pulak ..

untuk permulaan, apa kata kau songkit semula skandal rodziah 376k dalam sidang nanti,lepas tu kes saham azmin ...haha konpem mengamuk dorang la ! buatlah sikit press statement, minta ketua SPRM yang baru nanti tolong dedahkan kemajuan kes rasuah rodziah,saham azmin dan 9 adun dap/pkr yang kecoh sebelum kematian teoh beng hock..yb badrul, selangor ni banyak bola tanggung la !!

klik sini blog baru yb bebas
http://adunbebasn46.blogspot.com/

9 comments:

Anonymous said...

tahniah yb..sudah ada kemajuaan..so teruskan kemajuan dgn mmbongkar tembelang puak2 haram jadah pembangkang tu..tambah2 si khalid 2 ekor tu..nk muntah aku tgk depa punya wayang.....mafia.

Blog Adun Bebas N46 said...

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

BUAH CEMPEDAK DILUAR PAGAR
PANGGIL KHALID SURUH JOLOKAN
DUNIA BLOG SAYA BARU BELAJAR
SALAH SILAP TLG TEGURKAN...

Jeffry said...

YEZZEKK!!!..HUHUHU..GO YB GOOO!!

Anonymous said...

bad..bila opis ko nak bukak nie...rakyat port klang dah melalak

Anonymous said...

Cayalah Yb Bad, agaknya pendedahan PKFZ akan terbuka ker?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Tahniah YB Badrul Pelompat!

1 Malaysia Kroni Didahulukan Rasuah Diutamakan

Detguaq said...

Aku dah jadi member yang ke 17....

Anonymous said...

syabas..sekurang ade kemajuan,

Itulah nama hijrah,dr zaman jahil bingai ke alam nyata yang berjuang demi agama dan bangsa,bukan nya "menggunakan" agama utk berjuang .Itu namanya melacur agama...

by aramak.

Anonymous said...

kepada YB Badrul,Lepas tukar parti ni ada sikit kemajuan nampak.Tahniah.Aku ni org pandamaran. YB!! kau punya org kuat dulu Brother BOA kat pandamaran ni dah kena potong .....ziarahlah ,kwn lama tu,satu sekolah lagi.Kalau dia tak setuju kau lompat,buat dek je,yang penting ziarah