Monday, December 28, 2009

DEMO AHAD : PKR SELANGOR DALANGNYA



mustafa ali kata dia akan siasat siapa sebenarnya dalang disebalik demo semalam.
mahfuz yang bengong kata ini umno punya kerja
salahudin ayub kata kita akan siasat
hasan ali tersenyum girang
kalid gereja jadi tak keruan.

anwar attaturk pening kepala.pasal apa ? pasal plan dia tak menjadi,baling satu batu kena 2 burung rupanya dah jadi terbalik. burung dia pulak yang kena baling aduhh sakit.....hahahahaha..tak percaya. gambar mesyuarat kat mandarin court tu dah ceritakan segalanya.

anwarlah perancang kepada penubuhan NGO ini. tujuannya mahu menjahanamkan hasan ali dan kedua mahu merampas kesemua seat dun yang pas bertanding pada pru ke 13 nanti. serampang dua mata.

tengok video diatas. minit 1:25 hingga 1:27.lelaki baju biru seluar putih itu adalah pegawai khas xavier jayakumar,exco kerajaan negeri selangor. dalam video pegawai khas ni dah buang misai,kalau nak tengok dia ada misai cuba perhatikan gambar seterusnya. dalam bulatan tu dia,mengepalai jawatankuasa persatuan pegawai-pegawai khas adun (SELPROA) menuntut agar mereka diberi perlindungan dan tak mahu nasib mereka jadi seperti beng hock.kabarnya nama pegawai ini adalah razak. razak mungkin nak bagi repot kat bos dia xavier demo ni tak menjadi.mengikut maklumat, xavier adalah antara barisan yang sedang 'mencatur' seat-seat pas yang perlu dirampas oleh pkr pada pru ke 13 nanti.

jadi dah jelas. demo semalam memang perancangan sulit anwar mahu merosakkan nama pas selangor ! inilah yang dinamakan berperang dalam ertikata maksud tersirat anwar,membunuh lawan dan membunuh kawan..kepada pimpinan pas, kami dah dedahkan kesundalan politik anwar. bukalah mata jangan pekakkan telinga..

4 comments:

shonzu said...

Aik, datang tengok demonstrasi pun kena potong misai ke?? Lepas ini Razak kena 'bertapa' macam Bala la, tunggu misai tu panjang semula. Kalau tidak.... KANTOIII.....

Hahahahahaha......

"1PKR, Babi DiDahulukan, Jirat Diutamakan"

Pak malau said...

INILAH PUAK2 KAPIAQ HARBI YANG MAHA THAGHUT MAHA "BARUA".ORFECIE

AMENO CHACHA MARBA said...

KALAU NAK BUAT DEMO tu,buetlah BETOI BETOI,pak....!!Macam tak REAL
aje...!!!Menunujukkan keBOZOan AMENO aje beb...!!! Nak tonjolkan watak orang2 PAS yg TAK SETUJU,cari
lah pelakon2 drama yg tau berlakon,
bukan AMATEUR...!!!Faham tak apa gua cakap ni???Lihat balik video clip dan analyse baik2....NI KEJO puak AMENO BODOH lah...RAKYAT bukan sebodoh yg disangka..!!!

RAKYAT CELIK dan TAU...yg penting nya,UMNO dah terLAMPAU dalam rasuah
dan gila kuasa sampai nak timbulkan
ISU ISU pun tak cekap dan tak tau!!
KESIAN,kesian...baca blog Che Det mengenai UMNO dan muhasabah diri,
cari fakta2 untuk diperbaiki untuk
mendapat balik KEPERCAYAAN rakyat
lebih2 lagi dari orang MELAYU....
dalam 30 bulan akan datang ni...

JIKA TIDAK PRU 13 nanti,2012/2013,UMNO PUNO RONO.....bro,..KESIAN...

Anti-Pig said...

babi betul! pas pun 2 x 5 bangang tak abis!