Tuesday, January 26, 2010

DOKUMEN SIAPA SELEPAS KALIMULLAH ?

selepas hampir 2 minggu berturut-turut aku mendedahkan siapa sebenarnya kalimullah,kerjanya,kegiatannya,syarikatnya , kali ini aku akan dedahkan pulak dokumentasi lengkap pemimpin pas.

minggu ini akan aku dedahkan beberapa lagi dokumen pemimpin tertinggi pas.pasti ianya datang dari kelantan !

harap bersabar, dokumen itu hampir mencecah seratus helai. aku kena scan helaian yang penting sahaja.nak scan kat CC.buat percuma semata-mata nak tolong umno..

loan MARA aku belum lagi lulus .dah setahun aku tunggu..! ds najib,ts muhyidin,ds shafie apdal, dan pemimpin umno..aku harap mereka dengar.! 1malaysia, rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.

19 comments:

Anonymous said...

salam gap..
dorang x tahu sape gap...sape nama sebenar gap...camna nak tolong..
eh.. betul ke aku cakap nih..

GAP KEMBALI said...

anon
dorang boleh email aku

gapkembali@yahoo.com

Anonymous said...

Bro,aku nak report kat kau.
Ni ada satu thread yg lagi kurang ajar tentang kemangkatan Almarhum Sultan Johor,Bro klik kat link ni
lihatlah korang ajar mereka ni

http://www.topix.com/forum/world/malaysia/TBED3NRV1R9SOO5QE

pisau.net said...

buat pihak yang berwajib tolonglah Gap dan blogger lain. jagalah kebajikan kami..

tunaikanlah permintaan gap dan bantulah kami.

antipkrsarawak said...

kami doakan moga gap berjaya dpt loan. cuma gap kena bnyk2 berdoa dan bersabar. kpd pm tpm dan pak menteri tolonglah pandang sikit permohonan rakyat kecil seperti gap dan kwn2 kami yg lain. jgn hanya bg kat syarikat besar kerana nk untung besar jer. kami pun ada anak bini.. betul gap???

Darul Iskandar said...

GAP...loan hang depa tgh dok scan..takpa..sabar..ada rezeki hang tak kemana...janji hidup kena ibadah..

Anonymous said...

gap,

MARA nak email gap? .. tolong la sikit skang ni pun dok cekik darah penyewa tapi yang buat keje semua kaki haprak pakatan rakyat yang kena kerajaan .. cuba tanya MARA di Kelantan yang tengah kepanasan terima surat dari penyewa .. ego tinggi sangat tak sedar ilmu baru sejengkal lautan dalam dah nak di duga .. so kesimpulan untuk gap tak payah la nak mengharapkan MARA nak email gap .. siapalah anda

Anonymous said...

http://guttermalaysia.blogspot.com/2010/01/sultan-of-johor-is-dead-bravo.html

apa pendapat gap?

jibaouk said...

salam bro GAP...

'sebak' pulak aku mendengornya...

published la 'ref no' application ko

aku 'try' tengok2kan... F.O.C

then aku e-mail ko inform 'status' nya

jgn salah paham yek...

nothing to loose k...

salam hormat

dari sungaiSireh said...

as.kum,
sampa ko klate nu tuan robek yo.Hati-hati dan berjaga2. Nanti keno doa pecah perut plak dgn TNGA tu.
Pasal pinjam MARA,Aku rase tuan perlu jumpa menteri yg pernah Jadi menteri Kementerian yg Bubar Tu la.Aku dengar MARA memang x berduit la.
Tahniah kerja Keras tuan Untuk Alif, Ba, TA.

GAP KEMBALI said...

tk doa tuan2..aku cakap bukan untuk pihak aku je, tapi beratus lagi peniaga melayu di luar sana..

tu pasal kes MECD diminta tubuh semula dah keluar balik..org2 yang berniaga sahaja yang paham akan masalah runcing ni..takperlu detail melontar masalah, nanti org kata macam2..

kepada ds najib,ts muhyidin,shapie apdal dan pemimpin umno..

PENYU MENANGIS SIAPA YANG TAHU ?

Sangtawal Sakranta said...

salam GAP,

Terima kasih atas usaha 'keras' GAP :) ... baca surah al-waqiah setiap malam GAP... insyaAllah rezeki GAP akan datang dari sumber-sumber yang tidak disangka-sangka!

saya doakan kejayaan buat GAP! kerna ku tahu perjuanganmu bukan sia-sia atau sekadar melepaskan batuk ditangga!

satu lagi GAP... tolong tumbangkan "kerajaan lama pas " kelantan... mereka dah semakin lemah dan semakin merapu... cuma tunggu sentuhan tangan ajaib GAP je... bongkarkan kebenarannya ASAP !!!
InsyaAllah negeri kelantan akan kembali gemilang seperti "Medang Gana" yang dulu!

salam perjuangan

syedmzazi said...

Brader gap....loan dah dapat jom kena nasi beriani gam.Setahun baru nak dapat ini nama dia bukan didahulukan...dikemudiankan?apa-apa pun ko dah dapat.....aku punya loan dalam tong sampah kut.

Goldman said...

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Terima kasih.

Muhammad said...

Majlis Ilmu Dari Buku Habib Abdullah bin Alwi Al-Haddad : http://wp.me/piAx4-167

Pengajian Kitab 40 Hadits Penawar Hati oleh Syaikh ahmad Fahmi Zamzam : http://wp.me/piAx4-169

Majlis Ta'lim Darul Murtadza pimpinan al-Habib 'Ali Zainal 'Abidin al-Hamid : http://wp.me/piAx4-15U

Kemelut Pemikiran Agama : http://wp.me/piAx4-15S

Kajian (nama Allah) bawa paderi kepada Islam ! : http://wp.me/piAx4-15P

KGC said...

lerrr...ada loan belum settle lagi ker..ngapa tak cakap kt aku...hahahaha..tapi fyi, mara mana ada duit skg nie..dok mengharap org bayar utang jer baru dioarg boleh bagi loan kt org lain..

tapi takpe bro...insaallah..tak lama lagi tuh ada ler..

GAP KEMBALI said...

sahabatku sangtawal
aku terlupa akan mukjizat surah ni..insan lemah..insyaallah aku amalkan..

bab kelantan ? malam ni dokumen pertama aku dedahkan.tepat jam 9mlm.

'medang gana'..aduh..sejarah lama.teringat akan cerita pencatat inggeris dulu kala..suasana di kampung trengganu umpama 'muhammadian'..hebat hebat..kita kembalikan islam yang hebat di bumi madayo !

syed loan aku takdapat lagi la..haha

Anonymous said...

APA SIBUK-SIBUK NAK TAWAN KELANTAN NI...NI HAA AKU NAK TASKIL KORANG SEMUA PAKAT GI 3H,40H,4 BULAN.ADA BERANI KAAA

Anonymous said...

Jgn kita seronok sgt si melayu biadap tu dh serah diri krana perjuangan ramai blogger.. bangsa pendatangu pun biadap juga, cuba search blog kat bawah ni, http://guttermalaysia.blogspot.com/
takkan kita garang sgt sesama melayu, bangsa satu lagi ni kita diamkan saja. Harap blogger yg hebat2 ni buat sesuatu, jgn tunjuk berani kat Melayu saja !!