Monday, January 25, 2010

PRU13 : PARLIMEN SHAH ALAM TUMBANG !









28 comments:

ejarll said...

pastikan PRU13 semua negeri jatuh ke tangan BN...

Melayu Berwawasan said...

inilah melayu nak jadi jaguh bukan melayu untuk kepentingan politik sempit beliau.melayu bodoh ahahaha khalid gereja..khalid gereja

Rock lee said...

tahniah..umno selangor telah bangun dari lena yang lama..

Anonymous said...

GAP..ini peluang..jadi calon MP parlimen shah alam..

Dato Nawawi bakal jadi MB Selanlor..

Anonymous said...

Harap Orang Melayu sedo dan insaf, jangan lah sanggup dan merelakan diri dan keluarga bsengkongkol dgn Dajjal, Peliwat dan komunis, yg matlamat hanya temolok anak bini, menghancurkan agama dan bangsa sendiri dan tanah bumi nenek moyang. Sedorlah dna insaflah orang2 Melayu Selangor, Parti bermata Dajjal dan Parti Ajran Songsang yg sanggup mempersundalkan Agama Allah, bangsa, negara dan isteri (Bai'ah), matlamat mereka untuk membuat huru hara dalam negeri dna mempersundalkan bangsa sendiri.

Anonymous said...

bro, umno tak ada buat ceramah isu isu semasa ke, di kawasan seksyen 18,19,20 hingga 26 ? sana ramai juga Melayu....

Pak Tam said...

UMNO Selangor mesti kerja kuat supaya BN kembali memerintah Selangor. Ramai Melayu sudah sedar bahawa PR tak mampu memerintah...

Anonymous said...

kepala butuh shah alam tetap pr enkau orang bolih mimpi yang ada katak dengan penyamun je putuuuuih.

Anonymous said...

gap,

blog cik epal tak sesuai link ke website gap.

jauh terpesung. orang cerita ttg politik dan pegangan, dia cerita ttg seks.

tq gap.

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

pastikan PRU13 Malaysia jatuh ke tangan PR

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Ibrahim Ali-Katak

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Ibrahim Ali a.k.a Katak ni tak sedar ke dah la bertanding atas tiket PAS lepas tu kutuk2 PAS

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

aku harap Ibrahim Ali ni kalah la kat Pasir Mas sebab dia katak

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

GAP mcm mana kalau orang kristian nyanyi lagu Negeri Selangor dan menyebut Allah? adakah ia adalah satu kesalahan?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Timbalan Menteri Pelajaran iaitu Puad Zakarshi ni bodoh ada ke patut dia kata orang melayu cakap dengan orang melayu ialah "weird"

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

GAP kau sedar tak isteri Aziz Shamsuddin meninggal dunia mungkin isteri Aziz Shamsuddin meninggal adalah satu pengajaran untuk Aziz Shamsuddin kerana dialah yang banyak hina anwar dulu

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

aku orang melayu sedar bahawa PR Selangor masih lagi mentakbir kerajaan negeri selangor

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

nampak sikit orang je datang.Lagi banyak orang datang ke ceramah Anwar di Kerinchi walaupon disekat polis

Anonymous said...

mamat H1N1 udah mai

pp said...

mcm ada ganguan kejiwaan lah Mamat NAJIS H1N1 ni. hantar brtalu2.. mcm org mengamuk je..

pp said...

relax beb.. aku memahami jiwamu, penuh sengsara.. org harapan 'ideal man' diperjelekan. seksaan batin yg dlm. meronta2 ingin balas dendam..

Anonymous said...

WAHAI SAUDARA2KU MARILAH KITA BUKA MATA SELUAS LAUTAN,BERJUANG HABIS-HABISAN DEMI KEPENTINGAN AGAMA,BANGSA DAN NEGARA TERCINTA.HIDUP UMNO"WE WILL NEVER WALK ALONE"

Someone honest said...

dik..di jiwa mu ada pencarian. tp ingat lah pencarian itu belum berakhir. sepak terajang dunia politik..suatu hari kau akan trima hakikat. JIKA BN lwn PR(Njib vs Anua) melayu dan islam MENANG MEANS politic Tanahair onthe right TRACK. BUT if they two fight,melayu & islam makin lemah.its aWRONG track.WE have to chk it back.Why?Paksa Idola adik tu MENANGN kuasa Melayu Islam..then NAJIB lwn blk kuatn lg MelayuIslam..THEN sy juga akan sokong Anua Balik..(Barulah berbaloi pergaduhan MelayuIslam d alam maya ini)..

musang said...

PR di Shah Alam dah ketaq lutut. mula2 mereka cuba sabotaj program, tetapi selepas Ibrahim Ali berceramah, habis lintang pukang PKR dan PAS yg bertakbir dan melalak reformasi lari... baru mereka tahu, PR sudah tidak diterima rakyat. Shah Alam akan memberi contoh terbaik. Sebab tu yacooob Safari curi pasir dulu. Dia tahu akan kalah dlm PRU13. Pakat pulun mana yg sempat, sebab lepas nie kena tunggu 100 tahun lagi utk mencuba nasib.

musang said...

Prog semalam bukan prog anjuran UMNO Selangor, jika umno selangor sy yakin akan lebih ramai yg hadir. Ceramah khalid samad di Tmn Bukit subang hanya dihariri oleh 27 org termasuk penceramah. kesian dia... khalid salib semakin dibenci oleh penyokong pas

silver said...

apa punya idealogi tak habis2 nak tegakkan benang yg basah.....
mula2 nak guna bantuan dr barat untuk support usaha memenangi pemerintahan malaysia..
pastu kedebam kedeboom...
now plak nak satukan rakyat berbilang kaum konon, but yg duk lebeh advantage sume memihak pada bangsa penjajah....
pe citer nie...
PK rrrrrr -> (PKR)
diorg duk beriya2 nak bantu n bangun sama2 bangsa cina india nie je yg akan ada habuan bawah dubur...
kita rakyat tetap tanah melayu nie apa yg tinggal...?
last2 PK R gak yg buntal2 duk makan duit hasil perjudian nasib warga tempatan (Melayu)..

agen pencen said...

JIKA Betoi dia 'mengalih' seolah parti sosialis.maka mmg la dia brgntung btui amerika sblm ni. tp blh prcya ke prubahan agen ni.(kita kena ingat ada negara lain tu walaupum tau, sngup d agenkan krna dpt sokngan, dpt kalahkan steru politiknya,lepah tu d'pegang' selamanya) kalau betul la telahan ini, mmg dajal la anua ni

wareeddeen said...

mamat penutuh juboq sama mcm bapak angkat kesayangan dia dah mariii dahhh.........

memang banggang mamat niii sbb kapala hotak dia banyak taiiik